Sağol gülbişim inş dediğin gibi olur

sen neler yapiyosun bu arada cok merak ediyorum hepinizi
Inş hayalim ama kafam allak bullak işte.. bu haberi alabilmek icin, o çift çizgiyi görebilmek için ne kadar bekledim. Ama suan sevinemiyorum bile.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş..sende ne var ne yok bitanem melegin nasıl doguma az kaldı di mi sağlıcakla kucağına alırsın inş
Ruh ikiziiiimmmm kuzum cok özlemişim seni

durumun nasil bitanem Çınar bebeğimiz nasıl

az kaldi di mi doğuma ayyyyy cok merak ediyorum herkesi yaaa onş her şey yolundadir

scorpionsum doğum yaptı mı

anammmm bi çok kez teyzos oldum burada ne mutlu bana yaaa
Ben bi garibim hayalotum ne hissedecegimi ne yapacağımı bilmiyorum... inan hamisligime sevinemedim. Dun dr um dis gebelikte olabilir kimyasal da olabilir sağlıklı bi bebis de olabilir dedi.. dis gebeligi arastirdim cook kotu oldum ya cok ağladım :26: ama elde değil
İnsan hep kötüye yoruyo kuzum..
Bu bebise ulasabilmek icin neler yapmadikki.. ama en cok bu ay bi cok yonteme basvurduk. Esimin degerleri iyi olmasina ragmen yan etkisi olmayan ve spermler uzerinde olumlu bi cok etkisi olan vbi vitamin aldik ismi Proxeed plus.. ben yine klomen kullandım gobuşten catlatma iğnesi oldum.. bi de preseed kullandik.. veee bebis geldi
Suan sevinçten yerimde duramıyor olmam gerekirken ne hissedecegimi bilemiyorum:26: umsrim dis gebelik yada kimyasaldan ötürü kürtaja yada ameliyata gerek kalmaz.. ins hayırlı sağlıklı sıhhatli bi bebektir de sımsıkı tutunur annecigine