Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Tesekkurler cnm, bakcam iste. Gerekiyorsa 3. doktora da gitcem. Bitkisel kurlerden biri yardim edecegini bilsem icerim de, forumda oyle bi konu bulamadim. Bilgisi olan varsa, paylassin lutfen. Bu arada, herkeze hayirlibayramlar...

Merhaba arkadaslar ben daha yeni katildim araniza. Biz 3aylik evliyiz ilk ay korundum ama sonra oluruna biraktim diyebilirim. Son adetim 17eylul adet olmama 2gun var hala ama ben kendimi garip hiss ediyorum belkide kendimi psikolojik olarak hamilemiyim diye boyle oluyor. Son adetimden 4-5gectikten sonra acayip uşuyorum arada bir titriyorum gece cox oluyor. Kemiklerim agriyor uyuwuk gobiyim. Normalde bu gunlerde adet belirtilerim olmaliydi ama yok 1defa kasiklarimda iyne batmasi gibi biwey oldu canim istemese de cok yiyorum akwamlari yedikten sonrada kotu oluyorum midem yaniyor. Bide bu gunden idrara sik gidiyorum. Sizce bunlar hamilelik belirtisi mi?

inşallah kızcem dualarım sızınle:16:

inşallah degerlerın yukselır canım sıkma canını bızde proxeed plus kullandık doktor 1 aylıgına vermıstı herkese 6 ay vermıs topıklerde bakıyorum preseedide kullanmıstım bana nedense hıc bıse fayda vermıyor:4: klomenı ıse 4 kere kullandım :31: demek istediğim herrşey bir sebep Rabbim ol dicek ki olsun:16:

cnm bi kere hamile kalabildiysen dert etme tekrar kalırsın Allahın izniyle dua et bol bol:49::49::16:

Bitanem proxseed plusla benim arkafadim da hamis kaldi. Kesinlikle sperm kalitesini arttiriyo.. yalniz 1 ay kullanmak yeterli değil. En az iki ay kullanmak gerekiyo ictikten 2 ay sonra etkisini gösteriyor çünkü. .6 aydan fazla kullanmayı da onermiyo dr.lar Rabbim en kısa zamanda gobusunu doldursun bitanem :16:
kuzummmmm:48::48::48::48:ay nasıl özlemişim ya ruh ikizim :16::16::16:iyiyiz çok şükür bitanem :27:ben biraz huysuzluk yapsamda ıyıyız ıyıyız:52::52::52:
scorcipim daha doğum yapmadı bıtanem onunki 10 kasımda olucak sanırım sezeryanla degısmedıyse eger son durum:16:gelır zaten ozamana kadar topıge tatıle çıkması lazım bu sıralar:16:
bu arada bılıyormusun selencekımızın bı kızı oldu cok sukur:16:saglıklıda maşallahı val:46::46::nazar:
onun dışında aynıyız topikçe :29::29::29:
bitanem ne gelırse rabbimden.eger olurda sonu kötü bile olsa işe yaramış demekki kullandıkların kuzum.formulu bulduk sonucta:16:zaten bebegımız tutunursa bunlara bıdaha gerek kalmıycak allahın ıznıyle:16::16::16:şu olay bi kesinleşsin inş halayınıda cekıcez burda sımdılık dualardayız tek duan eger sağlıklıysa hayırlısıysa tutunsun olsun ruhg ıkızım sakın ha ıllakı olsun benımde bebegım deme ..
senı cok sevıyorum..inşallah kürtaja amelıyata gerek kalmaz.eltim de kürtaj oldu bu hafta narkozla.birşey anlamadı bile 30 dakka sürdü hemen hemen.ertesi günü adet sancısı gıbı ağrısı oldu ama şimdi iyi eskısı gıbı bak bugun 3.günü hiç yatmadı bıle :29:rabbım yınede yasatmasın ama bunları dusunupte okuyupta gereksız yere kendını sıkıntıya sokma emı:54:

canbonlarım geliyorum gıdıyorum yazamıyorum ya:54:
nasılsınız ıyımısınız :16:biz hem ıyıyız hem kotuyuz aslında nasıl olduğumu bılmıyorum tek bıldıgım ben agrı içinde kıvranıyorum ama cok sukur çınarımın tekmeleri yerinde:16:
dün annenmler bendeydi sabah 7de kalkmıştım tatlı falan yemek yetıstırıcem dıye .sabahın 7sınden aksam 6ya kadar hıc oturmadım desem yerıdır.annemler gelınce ara ara oturdum annemın zoruyla ama dınlenemedım acıkcası:50:gece boyu doğal olarak yıne kramplarım başladı yürürken kasıklarımda batmada vardı ama onun dışında bıseyımız yok cok sukur.
eşim hernekadar doktora gıdelım desede ben burdaki devlete gıtmek ıstemıyorum.hem cok kotu terslıyorlar hemde muhtemelen alttan bakıcak bende o şekil bakılmasını ıstemıyorum suan ıcın.korkuyorum bişey olur diye:26:
sabahta 8 buçuk gıbı kalktım ama kasık ağrım gecmemıstı dınlerım dedım ama şansa yatak odasına baza almıştık o geldı eltımler yardım etı gercı ama bende ucundan tutunca 2 buklum kalakaldım:26:
napsam gıtsemmı sadece kasıklarım ağrıyor bıçak batması gıbı bırde doğal olarak belımle bacaklarım ağrıyor.
hiç dınlenmıyorum ya yapıyorum sonra agrı oluncada kalakalıyorum ıste:27:
şimdi o hastaneye gıdersem dıycekkı kanaman akıntın varmı ben yok dıycem ozaman nıye geldın dıycek bende delı olucam napıyım sızce bebek tekmeliyor ama bısey olmaz dıme yınede:26:

Bitanem dedtegin icin coook saol icimi oyle rahatlattin ki kuzum iyiki varsin :16:
Ağrılarını ne olur ihmal etme bi dr a görün bence.. ins önemli bişey degildir. Kendini de yorma nolur hiçbişey senden ve cinar bebisten önemli değil bunu unutma e mi :16: bende seni çok seviyorum ruh ikizim benimmmmmm :16:

Merhaba arkadaslar ben daha yeni katildim araniza. Biz 3aylik evliyiz ilk ay korundum ama sonra oluruna biraktim diyebilirim. Son adetim 17eylul adet olmama 2gun var hala ama ben kendimi garip hiss ediyorum belkide kendimi psikolojik olarak hamilemiyim diye boyle oluyor. Son adetimden 4-5gectikten sonra acayip uşuyorum arada bir titriyorum gece cox oluyor. Kemiklerim agriyor uyuwuk gobiyim. Normalde bu gunlerde adet belirtilerim olmaliydi ama yok 1defa kasiklarimda iyne batmasi gibi biwey oldu canim istemese de cok yiyorum akwamlari yedikten sonrada kotu oluyorum midem yaniyor. Bide bu gunden idrara sik gidiyorum. Sizce bunlar hamilelik belirtisi mi?

olabilirsin ama psikolojikde olabilir canım

Gönüllerinizdeki bayramında en kısa sürede gerçekleşmesi dileğiyle güzel kısçeler , hepinize mutlu , huzurlu bayramlar .
:16::16::16::16::16:

bayramınız mübarek olsun canbonlarımmmm:54::54::54::54:
nice:16: güzel:21: huzurlu :46:sağlıklı:40: bebişli:emir_bebek: birazcık paralı:33:bayramlara inşallah:16::16::16:

MİNİĞİMLE; herkese. mutlu saglıklı bol bebişli... huzurlu guzel bayramlar dılıyoruummmm.....:16::16::16::16::1::1::1:

Hepinizin Mukaddes Kurban bayramini kutlarim. Nice mutlu ve huzurlu senelere. Allah tum kesilen kurbanlari kabul etsin İnsallah. Herkesin evine bol ruzi ve bereket gelsin. Amin

Herkese sağlıklı mutlu huzurlu daha nice güzel bayramlar diliyorum :16: Rabbim yüreğinizdeki bebişleri bi an önce göbüşünüze vakti gelince de kucağınıza kondursun inş :16:

Canlarım bu arada benim bebiş kimyasalmıs :( herşeyin hayırlısı, vardırrRabbimin bi bildiği. . O'ndan gelene şükürler olsun... 1 haftada olsa bebeğim kimyasal da olsa annelik duygusunu yasamak güzeldi. Inş en kısa zamanda Rabbim sorunsuz bi şekilde hamile kalmayi sorunsuz bir şekilde de kucağımıza almayı nasip etsin. .Sizi seviyorum!

Canlarım bu arada benim bebiş kimyasalmıs :( herşeyin hayırlısı, vardırrRabbimin bi bildiği. . O'ndan gelene şükürler olsun... 1 haftada olsa bebeğim kimyasal da olsa annelik duygusunu yasamak güzeldi. Inş en kısa zamanda Rabbim sorunsuz bi şekilde hamile kalmayi sorunsuz bir şekilde de kucağımıza almayı nasip etsin. .Sizi seviyorum!

doğru söylüyosun Allah hayırlısını versin. benimde 2 düşük 1 kimyasal gebeliğim oldu şu anda bende beklemedeyim. olmamasıda zor olupta gitmeside Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah birdahaki aya sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. :34:

Merhaba arkadawlar adetim 1gun gecikti ve ben hala test yapmadim birkac gun gecsin adet olmazsam yapicam. Ama bu arada dunden beri sağ göz kapağim şişti ve gozumu kapadiğimda aciyor. Bu neden olabilir? Sizce hamilelik belirtisi mi? Bu şişkinliği nasil yok edebilirim?

Meddim seninde bayramin mübarek olsun.canım benim sağlık olsun canın sağolsun.ben sana soylicektim ama soyliyemedim belirtiler kimyasal gebeligi gösteriyordu.ama bi kimyasal yaşayan sonrasında gerçek hamile kalıyor :)) ins bi dahakine sağlıklı olacaktır.bi dahaki bayramı bebisinle gecirirsin ins.

Merhaba arkadawlar adetim 1gun gecikti ve ben hala test yapmadim birkac gun gecsin adet olmazsam yapicam. Ama bu arada dunden beri sağ göz kapağim şişti ve gozumu kapadiğimda aciyor. Bu neden olabilir? Sizce hamilelik belirtisi mi? Bu şişkinliği nasil yok edebilirim?

Ins hamilesindir canım.bncede bekle birkaç gün.gözünün sisligi bi alerji filan olmasın sakin yani ben hiç duymadım öyle hamilelikte gözün sismesini.yada bişey isirmis olabilir küçük sinek gbi böcek gbi bişey.en iyisi bi doktora göster önemli şeyler bunlar basit gorunsede.

ahhh bıtanem çok üzüldüm kuzum ama biliyorsun kimyasaın nedenlerini değilmi..yinede hayırlısı böyleymiş demek bize düşer..inşallah tekrardan olucak formül bizde artık emin ol bukadar uzun sürmeyecektir ..seni çok seviyorum :29:

günaydın canbonlarımmmm:54::54::54::54:
bayram dıye kımsecıkler yok :26:olsun pazartesi burada olursunuz hepınız...
bende kavaltı edeyım sımdı cok acıktım yıne gelırım bakarım sızlerere:16::16::16:annemdeydım nete anca gırebılıyorum bende :4::4::4:
habıbtemmm hoşgeldınnn ama karsılamadıkkkk kuzummmm:16::16::16::16:

slmm kızlar nasılsınızz hayalotum gülbisim nurlum yuppecm keserim sernesim prorim ve daha ismi aklıma şuanda gelmeyen kızçelirm dualrınız ve iyi dilekleriniz için allah razı olsun çoookk teşekkür ederimmm:16::16::16:...bugun biraz daha iyiyim kanamam durdu şükür bebekde içerde :emir_bebek:kıpır kıpır ...

bizde kan uyuşmazlığı vardı ya halbuki kadın doğum devlet hastahanesine bunu belirtmiştm ama iğne falan yapacağız demediler taburcu ettiler kendi doktorum da izne ayrılmış ulaşamadım telefonuna netten baya araştırdım düşük kürtaj doğum halinden ayrı gebede kanama olduğu zaman uyuşmazlık iğnesinin vurulması gerekiyormuş aklıma takıldı çantamda eski gittiğim doktorun cep numurası vardı onu aradım olanları anlattım iğnenin vurulması gerektiğini söyledi ve bir nöbetçi doktor bulunan özel hastaneye gittim durumumu anlattım ultrasondan baktı bebeğin erkek olduğunu kilosunun 1 kg 63 gr olduğunu söyledi plasenteda çok aşağıda değilmiş çok korkulacak bir durum olmadığını ama dikkatli olmam gerektiğini belirtti hemen kan uyuşmazlık iğnesini vurdular antikor oluşmuş mu oluşmamış mı diye kan aldılar eve geldmm ama ben bu iğneyi vurulmasaydım bebeğimde kansızlıktan tutunda kalp yetmezliği belki ölüm yada sakat roğum olabilirdi ve bunu devlet hastanesindeki doktorlar hç mi düşünmedi insan hayatı bu kadar ucuz mu illa özele mi gitmek gerekiyor gerçi doktor olmadığı için direk oraya gitmek zorunda kaldım ama ben biraz araştırmasaydım başka doktora gitmeseydim ne olurdu bilemiyorumm...

gülbisim sen bilirsin kanamanın üstünden 72 saat geçmedi antikor oluşmamıştır dimi vucudumda yada bebeğe geçmemiştir ...ihmal etmeyin kızlar hç bir şeyi aklınıza takılan şeyi arayın tekrar arayın sorun doktora onların gözünden kaçabiliyor hastanın bilinçli olması lazım bence
Canım büyük geçmiş olsun.çok sevindim yaa valla.Allah teyzosumuzu bağışlasın bize :) evet o iğneyi kasdetmistim bende sana yapilmadi deyince acaba dedim neden gerek duymadilar vardır bildikleri diye düşündüm.onlar bizden iyi bilirler belkide ben yanlış hatirliyorumdur dye düşündum.yok yok biseycik olmaz artk rahat ol.boşver 72 saati falan :)) bu arada bayramınız mub olsun.demek erkekimiz geliyor.seneye elimizi öpecek kerata :52:

Back
X