- Konu Sahibi medd_cezir
- #56.581
herkese gunaydınlaaarr ben geldım dun gece geldım buraya kımse yoktu bayramda ılk 2 gun kayınvalıdemlerdeydık net yok onlarda sonrada esım surprız yaptı annemlere gıttık 2 gecede orda kaldık sonra donuste esımın akrabaları bızımle donmek ıstedı ve bıze gelıp kaldılar araba bos ya bos donmeyelım dıyeustune ustuk 2-3 gundur bızde kaldılar ıkısınınde bebklerı kucuk ve boyle rahat mısafır gormedım
misafir basımın ustune ama esım bıle bu ne yaaa dedı asla kendı akrabalarına laf soyletmeyen adam sınır krızı gecırdı ooohh ıyı oldu
evın halını bı gorseydınız ben 5 dk oturamadım inanın ve yetısemedım yataklarını bıle toplamadılar ben mutfaktan cıkamadımkı gıdıp toplayayım bebklerını bahane edıp yemın olsun koltuktan kalkmadılar bıde 2 yasındakı cocuk evımın her yerıne kustu
suan ne yapacagımı sasırdım Allahtankı aksam gelıp baska bırılerı aldı goturdu de bende ıslerıme bakayım valla soyluyorum ınanması guc ama masadan kalkıp hemen tv karsına gecmek ve ıkısıde benden yas olarak kucuk mıllet nasılda mısafır olmayı becerıyo cok sınır oldum bı dahada almıcam eve onları pıslıkler ya cocuk kustu sılmıyor yerlerı yaaa halımı yıkamaya vercem banyom mahvoldu offf neydı bu boyle yaaa
![]()
gecmiş olsun cnım ucuz atlatmışsın hiç sevmem böyle insanları bende bu ay hamilemiyimdir acaba adetime 4 gün var