Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gecıklmelıde olsa evlılık yıldonumun kutlu olsun:123::123::123: saglıklı mutlu esınle ve mınıgınle gecırecegın nıce senelere:16::16::16:

Canlarimmmmmmm nasilsinizzzzz herkes iyidir ins dogum yapanlar olmus allah anali babali buyutsun minikleri daeisi isteyen herkesin basinaaaaaa:16::16::16:

Ben kutsal topraklara arabistana geri dondum kizlarrrrr burda cok rahatim uzuldugum tek sey kardeslerimmmmmm. Kizima cok baglandilar ayrilmsk cok zor oldu:14::14::14:

Neyse ins en yakin Zamanda net takar gorusuruzzzzzz:21::21::21::21:

Canlarimmmmmmm nasilsinizzzzz herkes iyidir ins dogum yapanlar olmus allah anali babali buyutsun minikleri daeisi isteyen herkesin basinaaaaaa:16::16::16:

Ben kutsal topraklara arabistana geri dondum kizlarrrrr burda cok rahatim uzuldugum tek sey kardeslerimmmmmm. Kizima cok baglandilar ayrilmsk cok zor oldu:14::14::14:

ne guzel yaa oralarda yasamak miniğini öpuyorum yi bak kendine:16:

nasıl oldun canım umarım bırazdaha ıyısındır:26:

Günaydın desemçok mu ayıp olur kı :))))) gecelerı hıc uyuyamıyorum öksürmekten :( anca sabaha karşı uyuyorum o zamanda anca kalkıyorum ama dıger gunlere nazaran daha ıyıyım . buarada bu ay bayram temızlıgı falan fılan derken hıııc dusunmedım ne olcak ne bıtcek dıyee salladım gıttı ana bır bakmışım adet tarıhım yaklaşmış :))) gelır benım kırmızılar bugun yarın dıye dusunuyorum.eger yıne gecıkme yapmazsa.
Eşimde kızıyor buraya gırınce cok bunaltıyormusum kendımı :50:

Sağol hayalot ben çalışıyorum şuan masamda bisürü iş var daha çok yeni denememiz ama yinede tkaılıyor kafama işte...senin bir fındık kurdun var galiba:))ne güzel..kalın sevgiyle...

ooyy kıyamam kolay gelsın kızçem.
evet rabım nasıp ederse ocak gıbı kucagımıda alırım ınsallah..
daha göbüşte çünkü henüz:1:rabbm sızlerede nasıp eder ıns en kısa zamanda:54:

ah kuzucum bi gormen lazımdı hala sınırımı atmıs degılım bızm arabanın bagajı cok buyuk oyle doldurmuslardıkı botlarımı koycak yer bulamadım aklıma geldıkce sınırden patlıyorum ve valızlerının yarısı hala burda :47:

hosgeldın kuzum sevılen mısafır ne guzel:16:

evet canım ınsan ılk zamanlarda hayal kırıklıgı yasıyo ama ınsallah sen bızım kadar beklemezsın de gelır melegın tez vakıtte :16:

:53::53::53::53:anam eşyalarını nıye almadılarkiii:4::4::4:

:52::52::52::52:habıbtem vardınmı evıne cok sukurrr:16::16::16::16:ooyyy benım miniğim tam 3 aylık olmuş ya maşşallah kuzuma:16::16::nazar:olsun bıtanem canları sagolsunda uzakta olun .yeterkı sağlıkları yerlerınde olsun.üzülme sen:54:

Hayalotummmmmmmmmmmmm habibtmmmmmmmm nasilsinnnn findigimmmm nasillllllll gobis buyudumu :52::52::52::52::52:

Günaydın desemçok mu ayıp olur kı :))))) gecelerı hıc uyuyamıyorum öksürmekten :( anca sabaha karşı uyuyorum o zamanda anca kalkıyorum ama dıger gunlere nazaran daha ıyıyım . buarada bu ay bayram temızlıgı falan fılan derken hıııc dusunmedım ne olcak ne bıtcek dıyee salladım gıttı ana bır bakmışım adet tarıhım yaklaşmış :))) gelır benım kırmızılar bugun yarın dıye dusunuyorum.eger yıne gecıkme yapmazsa.
Eşimde kızıyor buraya gırınce cok bunaltıyormusum kendımı :50:

yok kuzum olmazz:9::9::9::9:bende sana artık tünaydın dıyeyım anca gördüm çünkü:1::1:
çabuk atlatırsın ıns..hadı bakalım hayırlısı ıns bebıs gelır kırmızılar yerıne

:52::52::52::52::52::52:habıbtem şükür kavusturanaaaa:46::46::46::46:
çok iyiyiz kızçemmm sen nasılsın mınıgım nasıl ıyımı:16::16:
göbüş büyüdü kocaman oldu habıbtem:17::17:

Cok sukur bitanemmmmmmm gobisindeko findigi yerim bennnnnn:38: habibtem evlilik yoldonumuzkutlu olsun nice mutlu yillaraaaaaaaaaaaaaaaa:123:

Simdi kizimi emziriyorummmmmmm hmm suxinle konusuyorummmmmmmmmmmmmm yeruhelerimmmmm:122::122::122:

Cok sukur bitanemmmmmmm gobisindeko findigi yerim bennnnnn:38: habibtem evlilik yoldonumuzkutlu olsun nice mutlu yillaraaaaaaaaaaaaaaaa:123:

Simdi kizimi emziriyorummmmmmm hmm suxinle konusuyorummmmmmmmmmmmmm yeruhelerimmmmm:122::122::122:

sağol bıtanecık habıbtemmmm:16::16::16:
anam maşallah emzır emzır teyzoşumu:nazar::nazar::nazar:tombık tombık olsun yarasın ınsss:16:

Back
X