- 15 Eylül 2012
- 8.378
- 6.840
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
- #56.641
slmmm kızlar herkese nasılsınız pek gelen giden yok eskisi gibi galiba herkes vakit bulamıyor herhalde iş güç derken ben istanbuldaydım dün geldim bugün ayrıntılı ultrason için randevum vardı 1.5 ay öncesinden ancak randevu alabilmiştim ve bu sabah doktora gittiğimde doktorun tayin olduğunu söylediler doktoru aradım 1 hafta sonra başlayacakmış yeni yerinde işine ahhh ahh sabrımı sınıyorlar 22. haftada yapılması gerekiyordu ben şimdi 28. haftalık oldum kendi doğum doktorunu aradım ne zaman randevu verdiyse o zaman gitsin demiş herkes bir alemmm şu saatten sonra yaptırsam ne değişecek ki yaptırmayacağım artık off off..
herkes nasıl hamiş haberleri var mı ?hayalot gittin mi bir daha doktora nasılmış miniğin ?diğer kızçelerim nasıllar![]()
hosgeldın canım ben hergun burdayım bakıp cıkıyorum olsun gec olsun guc olmasın sende haftaya cekılırsın keske ıstanbulda cekılseydın rahat olurdu senın ıcın baya kaldın sende annenlerle hasret gıderdın bende gıttım annemlere 2 gun kaldım dondum 10 gun sonrada dugun var onun ıcın gıtcem donunce asılamaya baslıcam yada tup bebge