Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzucummm küçük adamım benim o hiç bişeycik olmaz Allah ın izniyleee.. :nazar::nazar::nazar::nazar:

sen iyi kv olursun şekerim..güveniyorum sana..ezdirme gelinini :52::52::52: iyi demişsin kocişe de :33::33::33:

ben hastalandığım için gelemedim kuzucum yaa yatak döşek yattım.. grip olmuşum.. kurban bayramında görümcem ve kayınpederim hastaydı onlardan geçti galiba.. eşime de geçmiş.. izmire gider gitmez hastalık belirtilerini gösterdi..annecim sagolsun baktı bize günlerce..yattık yattık geldik.. çok şükür iyiyiz şimdi.. ama çok zor oluyormuş hamişken hasta olmak..aman kuzum dikkat edin..yaklaşmayın hasta kimselere :50::50::50::50:

abowww cok buyuk gecmıs olsun cok dıkkat et kuzum kendıne...:29::29::29:nasıl mınnak peki isim falan dusunmeye basladınızmı:46::46::46:

canbonlarım nasslısınız bakalım bugünnn:16::16::16:
biz doktordan geldik şekerde bi problem çıkmadı çok şükür:46::46::46:
b 12 eksik çıktı yine sınırın altında normalde araştırmamız gerek dedi ama hamile olduğum için olmaz dedi.iğne verdi 3 kutu 5er tane var içinde :27::27:
onları vurulduktan sonra tekrar baktırcam eger yükselme olmaz ise doğumdan sonra bakılcak artıkk:51::51:
bizden haberler bülem işte.şimdi ustalar geldi eve bakmaya yarın 8 buçukta tadılat başlıyor kaybolursam buralardan merak etmeyın emi:54::54:çok yoğun olucam çünkü birde ağırlaşmaya başladım artık yetişteremiyorum vallahi işlerimi :24:

Sernesim öyle bi neden yok dedi canım ya yüksek ateşe bağlı dedi.zaten kese yapısı bozulmuştu ilaçları kesince düştü.bide hocaya gidiyorum zaten.çünki anormal bişey var anlamadık :(

canbonlarım nasslısınız bakalım bugünnn:16::16::16:
biz doktordan geldik şekerde bi problem çıkmadı çok şükür:46::46::46:
b 12 eksik çıktı yine sınırın altında normalde araştırmamız gerek dedi ama hamile olduğum için olmaz dedi.iğne verdi 3 kutu 5er tane var içinde :27::27:
onları vurulduktan sonra tekrar baktırcam eger yükselme olmaz ise doğumdan sonra bakılcak artıkk:51::51:
bizden haberler bülem işte.şimdi ustalar geldi eve bakmaya yarın 8 buçukta tadılat başlıyor kaybolursam buralardan merak etmeyın emi:54::54:çok yoğun olucam çünkü birde ağırlaşmaya başladım artık yetişteremiyorum vallahi işlerimi :24:

kız ne yaparsın sen buralarda :) nasılsın tatlım

hoşbuldun canım benim... minik iyi çok şükürr.. herkes kız beklerken erkek geliyor :9::9::9::9: kaynana oluyorum :1::1::1::1:

ben iyiyim çok şükür.. geçmişi çok fazla okuyamadım ama.. sen de bi sıkıntı olmuşş kuzummm.. iyi misin şimdi.. inşallah herşeyy yolundadır...

kurban bayramının 3.günü izmire annemlere gittim .. hasta oldum.. yatak döşek.. 1hafta 10 gün yattım..yataktan kalkıp pazar günü de eve döndük :50::50::50:

bu hafta da evdeyim.. misafir çağırayım dedim çalışırken çok zor oluyor.. evi temizle ikram hazırla vs.

çok şükür iyiyim canım hala bebeğin eşi aşağıda mı bilmiyorum artık bir daha ki gitmeye soracağım doktora ...geçmiş olsun canım dikkat et bende annemlerdeyken grip oldum kaç gündür çok kötüyüm boğazım iltihaplanmış falan hamileyken zor oluyorr ..dikkat et canım kendine ...bak hastalıktan yeni çıkmış birde misafir çağırmışş boş durumuyor bizim kız :34:

ahh kuzım ıyı ol canını sıkma desemde boş bılıyorum ama ınan meleğin göbüşüne konduğunda ne çeok ağlamışım ben ya dıyceksın.insan kendıne alıkoyamıyor ama aslında ne gelırse rabbimden zamnları var işte herşeyın .
bende cok sukur ıyıyım karamım ruh hali olarak sorunlu mutsuz bı hamılelık gecırıyorum vede sınırlı:27::27:bende doğumdan sonra ne cok aglamısım cumlesını bırkez daha kullanıcam ıste :1:
oldu ya karamım buyumus vallahi inanamıyorum hiç olan bitene.sizlerde yaşıcaksınız gun geldıgınde inşallah..

çok şükür iyiyim hayalotum işte arada psikolojim bozuluyor. bu ay artık farklı bi rota çizicez bakalım doktorum aşılama yapalım diyo tabi benim zorumla ama bende kararsızım acaba direk tüp bebeğe mi geçsek diye çünkü maddi manevi çok zorlanıcam bide aşılamanın tutma oranı en fazla %15miş. bu arada kanpıhtılaşması testini yaptırdım bişey çıkmadı sadce genetik testi yaptıormadım... kızlar bana bi akıl verin ne yapayım aşılama yaptırayım mı yoksa tüpe mi geçeyim. aşılama yaptıran var mı aranızdaa...
aman ne çok konuştum dimi hayalotumm. mutsuz olma kuşum ya bak bebişine yansıyo bunlar ve doğduktan sonra bebeğinin huyu davranışı ruh hali senin hamileliğine bağlııı... büyüsün benim minnakımmmm... inş hayırlısıyla bi avazda dünyaya gelsinnnnn:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

çok şükür iyiyim hayalotum işte arada psikolojim bozuluyor. bu ay artık farklı bi rota çizicez bakalım doktorum aşılama yapalım diyo tabi benim zorumla ama bende kararsızım acaba direk tüp bebeğe mi geçsek diye çünkü maddi manevi çok zorlanıcam bide aşılamanın tutma oranı en fazla %15miş. bu arada kanpıhtılaşması testini yaptırdım bişey çıkmadı sadce genetik testi yaptıormadım... kızlar bana bi akıl verin ne yapayım aşılama yaptırayım mı yoksa tüpe mi geçeyim. aşılama yaptıran var mı aranızdaa...
aman ne çok konuştum dimi hayalotumm. mutsuz olma kuşum ya bak bebişine yansıyo bunlar ve doğduktan sonra bebeğinin huyu davranışı ruh hali senin hamileliğine bağlııı... büyüsün benim minnakımmmm... inş hayırlısıyla bi avazda dünyaya gelsinnnnn:nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Ben aşılama yaptirmistim.bhcg çok az yükselmişti ama ilaçlara bagliyymis geri kanaman olmuştu zaten.benim dr aşılama tekrarlayalim demişti ama eşimin dru direk tüp bebek yaptırın demişti.çok mantikli konusmustu.bizde dusunuyorduk ışte tüp bebeği.sen bilirsin canm tabikide .umudum da yok buralarda.bende senin gbi sormustum tekrar olayım mi diye o da bana güzel akıl vermişti.hakkımızda hayirlisi olsun.benimki düşüyor zaten onu bunu yapsam ne çare :((

Karamim unuttunmu beni :(((

Ben aşılama yaptirmistim.bhcg çok az yükselmişti ama ilaçlara bagliyymis geri kanaman olmuştu zaten.benim dr aşılama tekrarlayalim demişti ama eşimin dru direk tüp bebek yaptırın demişti.çok mantikli konusmustu.bizde dusunuyorduk ışte tüp bebeği.sen bilirsin canm tabikide .umudum da yok buralarda.bende senin gbi sormustum tekrar olayım mi diye o da bana güzel akıl vermişti.hakkımızda hayirlisi olsun.benimki düşüyor zaten onu bunu yapsam ne çare :((

gülbişimmm canımm unuturmuyum hiç ben seniii :38::54::54... eşim siteyi yasaklamıştı giremedim uzun süredir. nasılsın bitanem neler yapıyosun nasıl gidiyo çalışmalar diyeyim...ah kuzum bende benle açık açık konuşacak doktor arıyorum paramı almak için benim zamanımı harcayan birini değil o yüzden doktorumla konuşcam... çok yoruldumm şimdi aşılama yapcaz 2000 tlye mal olcakmış. bi yandan diyorum maddi olarakta yıpranmayayım direk tüp yaptırayım. tabi ne yaparsak yapalım verecek olan Rabbim ama işte hep bi umut arıyoruz... bizimde olcak gülbişim düşmicek hep umudum varrr bizde burda senle hamişizz karnımız kocaman oldu göbüşümüzü taşıyamıyoruz ne şiştikkk bee dicezzzz:16::16:

gülbişimmm canımm unuturmuyum hiç ben seniii :38::54::54... eşim siteyi yasaklamıştı giremedim uzun süredir. nasılsın bitanem neler yapıyosun nasıl gidiyo çalışmalar diyeyim...ah kuzum bende benle açık açık konuşacak doktor arıyorum paramı almak için benim zamanımı harcayan birini değil o yüzden doktorumla konuşcam... çok yoruldumm şimdi aşılama yapcaz 2000 tlye mal olcakmış. bi yandan diyorum maddi olarakta yıpranmayayım direk tüp yaptırayım. tabi ne yaparsak yapalım verecek olan Rabbim ama işte hep bi umut arıyoruz... bizimde olcak gülbişim düşmicek hep umudum varrr bizde burda senle hamişizz karnımız kocaman oldu göbüşümüzü taşıyamıyoruz ne şiştikkk bee dicezzzz:16::16:

Ay ins canım ya.iyi olmaya çalışıyorum ışte.evet zor işler insan yıpranıyor çok yoruluyor.snrada hepsi boşa gidiyor.ben çok yorgun hissediyorum kendimi.bebisim ikizmis biliyomusun keseyi bile gördük kalp atisini ekranda gördük.o da gitti ışte.bir daha ki de düşer diye cesaret edemiyorum.isyan etmek değil de ışte umudumuzu yitirmemek lazım yinede elbet birgün biri tutunacak..

Ay ins canım ya.iyi olmaya çalışıyorum ışte.evet zor işler insan yıpranıyor çok yoruluyor.snrada hepsi boşa gidiyor.ben çok yorgun hissediyorum kendimi.bebisim ikizmis biliyomusun keseyi bile gördük kalp atisini ekranda gördük.o da gitti ışte.bir daha ki de düşer diye cesaret edemiyorum.isyan etmek değil de ışte umudumuzu yitirmemek lazım yinede elbet birgün biri tutunacak..

yorgunsum eminim çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum ne yaşadığımızı bi tek biz biliyoruz... çok çok çok üzüldüm gülbişimmm ama şükret ccennet kapısında iki melek el ele seni beklicekk... sen sesini duydun gördün avuntun olsun canım. bu dünyada bizimde imtihanımız bu Rabbim kazananlardan eylesinnn.... tutucak gülbişim bu günleri evlatlarımıza sarılıp belkide gülerek anıcaz... doktor neden düştüğünü söyledi mi canım patolojiye gitti mi?

benimde bu tür sıkıntılarım var buraya ilk defa yazıyorum belki sizlerle paylaşınca yüküm hafifler diye çünkü kimseyle konuşulamıyor bu tür konular malesef bir yıllık evliyim ve hiç korunmamama ragmen malesef hamile kalamıyorum ilk önce yumurta tembelliği denndi sonra klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi ama yine olmadı sonra bir baktık kist oluşmuş ilaçlar tedaviler denedik yine olmadı adetim düzensiz 2 ay 3 ay yok sonra söktürücü sonra tekrar klomen ama bütün uğraşlar başa ve ben ümidimi tamamen kaybetmiş durumdayım psikolojim bitik ben tükendimm çabalayamıyorum bile artıkkk kabulleniyorum olmayacağını kabullenmeye çalışıyorum bu daha acı :(

benimde bu tür sıkıntılarım var buraya ilk defa yazıyorum belki sizlerle paylaşınca yüküm hafifler diye çünkü kimseyle konuşulamıyor bu tür konular malesef bir yıllık evliyim ve hiç korunmamama ragmen malesef hamile kalamıyorum ilk önce yumurta tembelliği denndi sonra klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi ama yine olmadı sonra bir baktık kist oluşmuş ilaçlar tedaviler denedik yine olmadı adetim düzensiz 2 ay 3 ay yok sonra söktürücü sonra tekrar klomen ama bütün uğraşlar başa ve ben ümidimi tamamen kaybetmiş durumdayım psikolojim bitik ben tükendimm çabalayamıyorum bile artıkkk kabulleniyorum olmayacağını kabullenmeye çalışıyorum bu daha acı :(

Canım hosgeldin buraya gelmekle çok iyi ettin.bizi bizden başkası anlamaz hepimizin derdi aynı.ama lütfen ümidini kaybetme olurmu hiç öyle daha bir yıllık evliymissin 20 yıldan sonra bile veriyor rabbim.hiç ümitler bitermi.psikolojini bozma.tedavini ol gerisini Allaha bırak.stres çok önemli bi engel.bi rahat ol oluruna birak bak olacak göreceksin :29:

yorgunsum eminim çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum ne yaşadığımızı bi tek biz biliyoruz... çok çok çok üzüldüm gülbişimmm ama şükret ccennet kapısında iki melek el ele seni beklicekk... sen sesini duydun gördün avuntun olsun canım. bu dünyada bizimde imtihanımız bu Rabbim kazananlardan eylesinnn.... tutucak gülbişim bu günleri evlatlarımıza sarılıp belkide gülerek anıcaz... doktor neden düştüğünü söyledi mi canım patolojiye gitti mi?

Yok canım patoloji filan gondermedik.sadece kan tahlillerime bakıldı.ama daha önceki dusukte gondermisti temiz çıkmıştı çok şükür.

selam habibtelerim nasilsinizzzzz ahhhh nerde o eski topic kimsecikler gel;miyorrrr cilginlar gibi sohbet ederdik bazen yazilari bile okuyamaz olurduk yogunluktannn herkes nerede calisma mi yapiyorrrrr:52::52::52::52::52::52::52::52:

karamım aşılamada evet olmadığı zaman çok yıpranıyorsun ama tüp bebektede olmassa olmaz .
biliyorsun bi tüp bebek merkezi bana aşılamayı önermediği halde bir diğeri 1 defa bile denememi önermişti..
siz normal şekilde hamile kaldnız zaten kuzum istersen 1 kez aşılama dene inşallah olur.olurda olmazsa tüp işini konuşursun..
bak %15 lere falan takılma hiç.şans bence hep %50 dir.ben yine görüşmelerdeyken bi merkez bana şans %55 derken diğeri %85 bi tutma oranı verdi.bana saçma geldi ne yaparsan yap rabbim biliyo yinede.biliyorsun o ay iki ayrı doktrdaydım ve kimse yumurtayı bile anlamadan ben hamıle kaldım kzuum.ne karar verırsen inşallah hakkında hayırlısı olur karamım.
konuş kuzum ya zate bayağı bi sessiz kaldık hepimiz:31:haklısın karamım bılıyorum bende ama olmuyor ne yapsam çevremdeki insanlar beni bu şekil yaptırıyor kendi ailemin ordayken gayet neşeliyim ama evin sınırlarına yaklaşıpta bazı kişilerin sesini duyduğum ana cıldırıyorum:50:

selam habibtelerim nasilsinizzzzz ahhhh nerde o eski topic kimsecikler gel;miyorrrr cilginlar gibi sohbet ederdik bazen yazilari bile okuyamaz olurduk yogunluktannn herkes nerede calisma mi yapiyorrrrr:52::52::52::52::52::52::52::52:

kızçem herkes dağılıyor artık yavaş yavaşş:27::27::27:onların hepsini bi yakalsam göbeğimle sıkıştıracağım vallahiii:4::4::4:
habıbtemmmmmmmmm hoşgeldınnnnnnnn:46::46::46:meleğim nasıl bi de bana bakemmm:54::54:

Back
X