- Konu Sahibi medd_cezir
- #56.841
bu arada scorcipimiz yarın saat 12 civarı doğuma girecek kısmetse kızçemizi hayırlısıyla kucağına alıcak inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kzum bütün evi kaldırınca telaş bir başka oluyor amarabbım herkese nasip eylesin
evet son 2 ayımıza girdik sonunda.zaman hiç geçmiyor yaklaştıkça
canım geçenlerde nerdeyse 2 gece 1 gündüz hiç hareket etmedi bir defa eşime vurdu okadar :26:doktora gitmemek için zor tuttum kendımı:26:eşim olmasa bindefa gitmiştim ya oda ayrı bi konuneyseki sıpa saklambaç oynadı sanırım
şimdi maşallahı var
ben telden yazamıyorum gırıyorum kk atıyor beni benim netle ılgılı sıkıntı oluyor sanırım.pcyede gündüz ustalardan gecede yorgunluktan oturamadım
![]()
anaaammm scorcipimiz doğuma giriyor hemii..valla ben heyecan yaptım...acısı öbür dünyaya gidip gelmek gibi bişey..ama kuzunu kucağına alınca hersey bitiyor..rabbim kolaylıklar versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn![]()
iyiyim priorim sapa sağlamımdün ufaktan bi şok yaşadım hayır kendimede güldüm nasıl olduğunu anlamadan pat yerde buluverdim kendimi
kalkcam kaldıramıyorumki kendimi
80 kiloya dayanınca işte yerçekiminin gazabına uğradım sanırım
![]()
anaaammm scorcipimiz doğuma giriyor hemii..valla ben heyecan yaptım...acısı öbür dünyaya gidip gelmek gibi bişey..ama kuzunu kucağına alınca hersey bitiyor..rabbim kolaylıklar versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn![]()
doğumdan sonra rahatlıkla verirsin kuzum benim o kilocukları dert etme sen... ye içkeyfine bak
![]()
Allah razı olsun kuzum... çok şükür temiz çıktı kesin sonuç 2-3 haftaya çıkacakmış .. dün aradım doktoru nolcak kesin sonuçta bişi çıkarmı diye.. yok ilk sonuç ttemiz o bize yeter.. kesin sonucun olumsuz çıkması mümkün değil dedi..bakalım ayın 19 unda ayrıntılıya giricez.. görelim sıpayı napıyooo.. korkuttu bizi çok.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın . AMİN.
![]()
kıscemayyy o kısım cok güzle oluyo kuzuminşallah ondada bırsey cıkmıyacak korkma rabbım buyuktur
![]()
ayyy o kısım cok güzle oluyo kuzuminşallah ondada bırsey cıkmıyacak korkma rabbım buyuktur
![]()
slm kızlar nasılsınız?? topiğimizin bi fıstığı daha oldu scorpinsumuz doğum yapmış simayımız doğmuş:)))) çok sevindim valla darısı bizlere inşallah...
slm kızlar nasılsınız?? topiğimizin bi fıstığı daha oldu scorpinsumuz doğum yapmış simayımız doğmuş:)))) çok sevindim valla darısı bizlere inşallah...