kızçelerimmm

gelemedim bir türlü malum ev işleri yine okumakla yetinebildim :26:
nasılsınız canbonlarım herkes iyimi

ben artık ağırlaşmaya başladım çok şükür yine her işimi kendim yapıyorum ama çok çabuk yoruluyorum kilolarda etken tabi buna :26

ğlumda iyi sanırım ama teyzeleri inanmassanız geçen gün 3 kez ağlattı beni tekmeleriyle eşek

bazen öyle bir vuruyorki tamam diyorum geliyor galiba

eşim bile diyo artık bu çocuk erken gelcek sanırım istemiyo sanırım içerde kalmak

birazcık daha dursun ama daha çok ufaktır çünkü:26:
ev inşaatı bıttı cok sukru canbonlarım bende bıttım ama

bugun oda takımı gelıcek bakalım nasıl olacak korkuyorum aslında güzel olmayacak dıye:26:rabbım sızlerede yasatsın bendeki
olanlardan daha ıyılerını,guzellerını inşallah

bu arada çok fena bel ağrısı çekiyorum artık dayanılmaz oluyor rabbımın gücüne gıtmesın ama çok ağladığım günler oluyo geceleri özellikle:26:bakalım bu cumartesi günü görmeyue gidicez nasıl oldu büyüdümü çok merak ediyorum

birde dayımın kızı ameliyat oldu nolur dualarınızdan eksık etmeyın kızçelerim daha 3 yaşında beynınde tümör tespit edildi güzel geçti şükür ama 1 amelıyatı daha var şimdi inşallah onuda atlatcak.gereğinden fazla yoğunum anlıycağınız.misafirim hiç eksik olmuyor üstüne nasıl yetişiyorum bazen şaşıyorum .gelenlerde otur biraz doğurcaksın artık dıyorlar görüyosunuzda niye geliyorsunuz ama degılmı

işte benden haberler böyle bundan sonra eskisi gibi hergün yanınızdayım inş

haa bu arada scorcipimizişn sağlıklı bır kızı dünyaya geldı cok sukur keserim yazmıştı sıze

inşallah rabbım sırayla hepımıze nasıp eyler

geçmişi alıntılayamadan çıkmak zorundayım şimdii ama bundan sonra konusuruk yıne inşalah