Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim canım ya bel ağrılarını bende çekiyorum biraz önce yazmayı unuttum gece yataktan bir taraftan bir tarafa dönerken inleyerek dönüyorum aniden kalkınca bıçak gibi saplanıyor ağrılar iki büklüm yürüyorum ne yapcaz valla bilemiyorum canım

bende öyleyim ngasgım:26:
birde biliyosun benim belim zaten ağrıyordu ağırlaştıkça yerle bir yürüyeceğim artık:31:

allah razı olsun canım benım :31:herşey rabbimden ..
bu arada bu sıpalar doğunca nasıl baş edicez inan bende bılmıyorum hep diyordum benım kı fazla tekme falan atmıyor dıye uslu sanırım dıye ama şimdi tükütdüğümü yalatcak gibi görünüor eger böyle olursa:1:
bu arada bizimkinin tekmeleri hala aynı yerde ara ara göğüs kafesime doğru yer degıstırıyor tekmeler sanıyorum ozaman baş aşağıda alıyor ama belli bi zaman sonra tekrar aynı yere geri dönüyor:1:nezaman döncek yada ben bunun farkına varcakmıyım vallahi bilmiyorum:9:ama benim göbeğim çok aşağıya indi son 1 haftadır kasık ağrım bel ağrım akıntım çok çoğaldı:26:birde kasıklarımın olduğu yerde sanki koca bir patatates koymuşlar dolanıyorum oyle:24:

şimdilik bende kasık ağrısı yok canım akıntımda normal benim karnımda hafif aşağıda artık az kaldı doğum zamanı yaklaşıyor tek derdm bel ağrım çok fazla bakalım bende yarın gideceğim doktora dönmüş mü dönmemiş mi o zaman anlarız ama dönseler iyi olacak yer dar olduğundan dönemezlerse ileriki haftalarda normal doğum şansımız kalmaz:50:

Son düzenleme:
şimdilik bende kasık ağrısı yok canım akıntımda normal benim karnımda hafif aşağıda artık az kaldı doğum zamanı yaklaşıyor tek derdm bel ağrım çok fazla bakalım bende yarın gideceğim doktora dönmüş mü dönmemiş mi o zaman anlarız ama dönseler iyi olacak yer dar olduğundan dönemezlerse ileriki haftalarda normal doğum şansımız kalmaz:50:

:53::53::53:ay dönsünler ozaman ben yer yüzünden dönemesse dıye daha ınan dusunmedım bıle:18:ben sezeryan olmak ıstemıyorum cunku:4:hoş bu kiloylada inş normalde dogurabılırım oda ayrı bı mesele tabı:15:
allah yardımcımız olsun kuzum

kızlar merhaba dün kırmızılar geldi hemde grip oldum ölüyorum resmen çok kötüyüm yataktan zor kalktım hazırlanıp birazdan okula gidicem neyse ki dersim az bugün gelip hemen yatarım:(

:53::53::53::53::53::53::53:
ngasgımmmmmmmmmm benim sütüm geliyor yaaa:53::53::53:
ayy ağlıycam şimdi:44::44:

hadi yaa :53:bende daha yok süt falan bir ara göğsümün ucunda su gibi bir şey gördüm başkada yok ...hatta bazen sıkıyorum çıkar belki falan diye yok şimdilik canım çok mu geliyor erken değil mi kızçem daha ya :44:

kızlar merhaba dün kırmızılar geldi hemde grip oldum ölüyorum resmen çok kötüyüm yataktan zor kalktım hazırlanıp birazdan okula gidicem neyse ki dersim az bugün gelip hemen yatarım:(

geçmiş olsun kuzum ya burun tıkanıklığı boğaz ağrısı öldürüyor insanı bende yeni atlatım bol bol su iç canım nane limon yap kendine nefesin açılır rahatlarsın :34:

inşallah büyümüştür teyzesi bakalım çarşamba belli olacak randevum var doktorda en son 1,63 gramdı...herkes çok yoğun galiba sernesim annesindeydi en son priorim sen ne yapıyorsun arada gelip beğenip kaçıyorsun galiba...hayalotum işleri bitmedi anlaşılan...kızlarrr nerdesinizzz :26:

kuzummmm iiyiyim çok şükür.. yoğunluk devam ediyor.. ya tam arkamda kamera var çok giremiyorum.. ekranımı çekiyor :50::50:

yakalanmayayım kimseciklere.. :52::52:

bugün ayrıntılı usg için gittik.. çok şükür herşeyimiz normal çıktı.. derin bi ohh çektim... gece ağlaya ağlaya bi hal olmuştum stresten...

sen nasılsın kuzum... teyzoşum nasılll ...

canım sıkkın benim kırmızılar gecikmeli geldi yine :14::14::14::14::14::14: ne yapıcam bilemiyorum artık offf offf

datlım benimmmmm.... meleğin gelecek inşallah bitanem :29::29::29:... konuştuğumuz gibi stres en büyük üşmün bizim için... o olunca bebişler gelip yerleşemiyooo :50::50:

ben geldimmm ama yıne topık bos evıme dondum cok sukur yaklasık 10 gundur annemlerdeydım dun aksam geldım ozlemısım evımı kacısımı :38:

arkadaslar hacdan gelen bır yakının meryem ana elı otu getırmıs nasıl kullanıldıgını bılen var mı_? dogumu kolaylastırıyomus topıklere goz atın hamıs arkadaslar bıde hamıle kalmayı kolaylastırıyomus

şekerimmm hoşgeldinnnn...

kuzummmm iiyiyim çok şükür.. yoğunluk devam ediyor.. ya tam arkamda kamera var çok giremiyorum.. ekranımı çekiyor :50::50:

yakalanmayayım kimseciklere.. :52::52:

bugün ayrıntılı usg için gittik.. çok şükür herşeyimiz normal çıktı.. derin bi ohh çektim... gece ağlaya ağlaya bi hal olmuştum stresten...

sen nasılsın kuzum... teyzoşum nasılll ...[/QUOTE

şükür iyiyiz canım bir sorun yok şuanlık minik artık çok sert tekmeliyor ağrıtıyor sıpa ...miniğin iyi olup olmadığını yarın öğreneceğiz bakalım randevumuz var ...ayrıntılı usg de güzel çıkmış her şey normalmiş allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla doğar veliaht ın canım :16:

hadi yaa :53:bende daha yok süt falan bir ara göğsümün ucunda su gibi bir şey gördüm başkada yok ...hatta bazen sıkıyorum çıkar belki falan diye yok şimdilik canım çok mu geliyor erken değil mi kızçem daha ya :44:
kızçem sabah beyaz badim vardı üstümde gece yatarken temızdı baktım sap sarı leke olmuştu ama aklıma geldı yoktur canım dedim:44:sonra sana yazdığımdada işte ayıptır demesı uç kısmı kaşındı acaba saç falanmı var dedim bi bakayım baktım sarımsı su akıyo bu sefer diğer göğsümüde sıktım ondada aynısı oldu:53:şimdi bişey yok durduk yere akan birde henüz beyaz değil daha sapsarı su diyeyim o şekil şuan:26:
ya nasıl oluyor hayalotcum ben 36. haftanın içindeyim ama SIKIYORUM SIKIOYORUM ibşey gelmiyor acaba sütümmü olmayacak .bildiğin sütmü geliyor yani memişlerden

sıkma kuzum ya bende tesadüfen farkettim ama korktum ha:53:nette bıraz okudumda baazı kadınlarda oluyormuş sızde yoksa eger sutunuzun olmadığı anlamına gelmiyor yazıyordu:26:şuan bembeyaz değil birde çok değil sıkmıyorum nette sıkmayın oynamayın yazıyor.şimdi tekrar baktımda hala sarı su şeklinde kırık beyaza dönüşüyor gibi:25:

kızçem sabah beyaz badim vardı üstümde gece yatarken temızdı baktım sap sarı leke olmuştu ama aklıma geldı yoktur canım dedim:44:sonra sana yazdığımdada işte ayıptır demesı uç kısmı kaşındı acaba saç falanmı var dedim bi bakayım baktım sarımsı su akıyo bu sefer diğer göğsümüde sıktım ondada aynısı oldu:53:şimdi bişey yok durduk yere akan birde henüz beyaz değil daha sapsarı su diyeyim o şekil şuan:26:

sıkma kuzum ya bende tesadüfen farkettim ama korktum ha:53:nette bıraz okudumda baazı kadınlarda oluyormuş sızde yoksa eger sutunuzun olmadığı anlamına gelmiyor yazıyordu:26:şuan bembeyaz değil birde çok değil sıkmıyorum nette sıkmayın oynamayın yazıyor.şimdi tekrar baktımda hala sarı su şeklinde kırık beyaza dönüşüyor gibi:25:

olabiliyormuş demekki canım artık göğüslerde anneliğe hazırlanıyor devam ederse gögüs pedi falan kullanırsın canım:34:

canbonlarımmmmmmmmm:3::3:
dün odamız geldi ama gardolabımız geri gitti ölçüleri uymadığından.
bugünde annmeler gelicek ziyaret için hastaneye gidicez.
sizler nasılsınız kuzular daha kımse gelmemişş:53:

slmm kızlar bu saate kadar elektrkler yoktu maalesef burda sorun var elektrk konusunda o yüzden gelemedim doktora gittim bende bebeğim 1.860 gr olmuş boyu da 43.5 cm miş ...normal her şeyi dedi doktor plesantam aşağıdaydı ya kanamam olmuştu şuan yeride iyiymiş oda dönmüş dönmeseymiş sezeryan olurmuşum şükür dönmüş normal doğum gözüküyor bebek daha dönmemiş her halde bir şey demedi o konuda artık hayırlısı yine kanım düşük ya ilaclarıda içiyorum ama ne olacak bilmiyorum :50:

Back
X