Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyyyyyyyyy geliyor bebek seni görün ce heyecan yaptıkkk:52::52::52:şaka şaka asetonummm cok özlemişimmm yaaa:48::48::48:nasılsın görkkemim buyudumu agucuklar atıyomuuu:46::46::46::46::46:

agucukta neymiş anne diyor kuzumm..annelik bambaşka bişey kucağına al kokusunu içine cek işte benim dünyam bu dersin.bende sizi çok özledimm:16: tatlım çantanı hazır et tehlikeli haftadasın..bi bakmışsın içerde canı sıkılmış geliyorum der:52::52: oyyyy ısırır yerim ben teyzoşumuu..:52: bu arada adını ne koyacaksın

Ewt sorma Cnm büYütüm Allahin izni ile ama cok zor bir bebekti gazliydi hala da öyle cok gazi var dok damla Yazdi bir faydasi Yok sen nasilsin napiorsunuz bizim zaman bebisle geciyor

cok zordur tahmınım Allah yardımcın olsun brakemim geçer ıns.
bende doğumu bekliyorum ıste cok sukur bugünümüze :16:

doğum yaklaştıkça banada bir heyecan korku basıyor valla hayırlısıyla doğursaydık bir :16:

o heyecanında ayrı bi tadı oluyor kızcem tadını çıkar uykusuz geceler seni bekliyoorrr:50: sağlıkla kucağınıza alında rabbim herseyin gücünü sabrını veriyor

Ewt sorma Cnm büYütüm Allahin izni ile ama cok zor bir bebekti gazliydi hala da öyle cok gazi var dok damla Yazdi bir faydasi Yok sen nasilsin napiorsunuz bizim zaman bebisle geciyor

senin bebişte kolik galiba..rezene cayı versene bi kaç damla çok rahatlatıyor

agucukta neymiş anne diyor kuzumm..annelik bambaşka bişey kucağına al kokusunu içine cek işte benim dünyam bu dersin.bende sizi çok özledimm:16: tatlım çantanı hazır et tehlikeli haftadasın..bi bakmışsın içerde canı sıkılmış geliyorum der:52::52: oyyyy ısırır yerim ben teyzoşumuu..:52: bu arada adını ne koyacaksın

:53::53::53::53::53:annemi diytorrr:52::52::52:anammm okadar buyudumu yaaa:43::43::43:y nasıl duygulandım valla anlatamam kızçem nasılda zamanda gecıyor yaa:29::29:maşallah benım sıpama:nazar::nazar:
bundan sonra hazırlıycaz inş yavaş yavaş:16:
adı çınar şimdilik herkes çınar diyor.
ama nedense hep içimde bişey eksik bu konuda şimdiye kadar hep eşimle hira istiyorduk ee oda kızlara konuluyormus:1:
acaba kulağına hirayıda okutsammı napsam :1:uymuyor ama kimlikte çınar olsa olmamı :26:bu isim bulmak cok zormuş yaa:53:

:53::53::53::53::53:annemi diytorrr:52::52::52:anammm okadar buyudumu yaaa:43::43::43:y nasıl duygulandım valla anlatamam kızçem nasılda zamanda gecıyor yaa:29::29:maşallah benım sıpama:nazar::nazar:
bundan sonra hazırlıycaz inş yavaş yavaş:16:
adı çınar şimdilik herkes çınar diyor.
ama nedense hep içimde bişey eksik bu konuda şimdiye kadar hep eşimle hira istiyorduk ee oda kızlara konuluyormus:1:
acaba kulağına hirayıda okutsammı napsam :1:uymuyor ama kimlikte çınar olsa olmamı :26:bu isim bulmak cok zormuş yaa:53:

hira benim komşumun kızının adı..genelde kızlara koyuyorlar ama çınarda çok güzell.bugün 6.ayı doldurduk 7 den gün alıyoruz teyzesi:emir_bebek::nazar:

selam kızceler nasılsınız buarada dikkat etmemişim daha once hayalotum ve ngasgm 1 gun var dogum aranızda:52::52::52:

kızlarrr sızleri cok özledmm canlarm bılgısayarm gıttı netım de yok hıc gıremıyorm hepiniz iyisinizdir inş... bend cok iyim cok şükür bebişimi bekliormm heyecanla cok az kaldı artık hep aklımdasınız sizleri cok seviyormm inş.. güzel haberler duyarız sizlerdendee kendinize cok iyi bakınn hersey gölünüzce olsun inş :16::16::16:

evet denkleşemiyoruz kuzum ya:31:hadı hayırlısı olsun inş bi sorun çıkmaz canım ya erkekte eşim sadece test verdiğinden dolayı üroloji alanında uzman bilmiyorum maalesef ben:26:kkdan biraz araştırmak lazım ama :28:

inşallah bi sorun cıkmaz yada cıksada cozumu olur ınsallah boyle bos bos beklemektense hayırlı sonuclar alırız ınsallah

slm kızlar ben geldim önmcelilke tüm meslektaşlarımın geçmiş öğretmenler gününü kutlarım dün çok güzel bir konser verdik hastaydım ama yinede çıktım solo söyledim:))) herks beğendi çok güzel eğlenceli bir konser oldu sizler nasılsınız bu arada ben bugün itibariyle soğan kürüne başlıyorum inşallah olur arkadaşım 2,5 yıldır her yöntemi denedi aşılamada yaptırdı ama olmuyordu bu ay birde soğan kürü deneym dedi ve oldu darısı bizlere belkide olur:)))

slm kızlar ben geldim önmcelilke tüm meslektaşlarımın geçmiş öğretmenler gününü kutlarım dün çok güzel bir konser verdik hastaydım ama yinede çıktım solo söyledim:))) herks beğendi çok güzel eğlenceli bir konser oldu sizler nasılsınız bu arada ben bugün itibariyle soğan kürüne başlıyorum inşallah olur arkadaşım 2,5 yıldır her yöntemi denedi aşılamada yaptırdı ama olmuyordu bu ay birde soğan kürü deneym dedi ve oldu darısı bizlere belkide olur:)))

seninde ögretmenler gunun kutlu olsun canımcım inşallah sebep olur sogan kurude:16:

inşallah bi sorun cıkmaz yada cıksada cozumu olur ınsallah boyle bos bos beklemektense hayırlı sonuclar alırız ınsallah

sernesim ne gerekiyorsa yaptırın biz beklemedik hiç eşim ultrason çekildi varikosel çıktı ve cumartesi günü ameliyat oldu şuan evimizdeyiz bitti inşallah bende rahim filmi çekinmiştim yani yolları açtık bebişimizi bekliyoruz inşallah hemen gelir meleğim bizleri bekletmez :)

hayırlı sabahlar kızlarrr nasılsınız ben erkenden kalktım kahvaltıyı hazırladım eşimi okula gönderdim geldim buraya ama kimsecikler yok nerde sabah kuşlarımız ...ben evleri toparlıyayım sonra yine gelirim :16:

Back
X