- Konu Sahibi medd_cezir
- #56.981
canbonlarım ben kkya giremiyorum kaç saattir yaaa
neyse nassınız ıyımısınız kızçelerimmm![]()
iyiyiz canım sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canbonlarım ben kkya giremiyorum kaç saattir yaaa
neyse nassınız ıyımısınız kızçelerimmm![]()
iyiyiz canım sen nasılsın![]()
amin kuzum inşallahinşallah bi sorun cıkmaz yada cıksada cozumu olur ınsallah boyle bos bos beklemektense hayırlı sonuclar alırız ınsallah
canım geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun kzuumslm kızlar ben geldim önmcelilke tüm meslektaşlarımın geçmiş öğretmenler gününü kutlarım dün çok güzel bir konser verdik hastaydım ama yinede çıktım solo söyledim:))) herks beğendi çok güzel eğlenceli bir konser oldu sizler nasılsınız bu arada ben bugün itibariyle soğan kürüne başlıyorum inşallah olur arkadaşım 2,5 yıldır her yöntemi denedi aşılamada yaptırdı ama olmuyordu bu ay birde soğan kürü deneym dedi ve oldu darısı bizlere belkide olur:)))
kızçelerimmmm,,, teyzoşlarım günaydınlar olsun herkeslereee![]()
evet aslında eşimin bi aradaşının adıydı hira ama erkekti.ozamanlar biz liseye gıdıyoduk eşim bana demişti erkek olursa hira olsun diye.sonra son zamanlar hira ismi moda oldu ama kız ismi olarak ee tabi bizim hayallerde suya düştü.hira benim komşumun kızının adı..genelde kızlara koyuyorlar ama çınarda çok güzell.bugün 6.ayı doldurduk 7 den gün alıyoruz teyzesi![]()
evet kuzum sıradaki doğum ngasg ile benim olacak sanırım.bakalım belkide gerçekten aynı gün doğuruveririzselam kızceler nasılsınız buarada dikkat etmemişim daha once hayalotum ve ngasgm 1 gun var dogum aranızda![]()
kızlarrr sızleri cok özledmm canlarm bılgısayarm gıttı netım de yok hıc gıremıyorm hepiniz iyisinizdir inş... bend cok iyim cok şükür bebişimi bekliormm heyecanla cok az kaldı artık hep aklımdasınız sizleri cok seviyormm inş.. güzel haberler duyarız sizlerdendee kendinize cok iyi bakınn hersey gölünüzce olsun inş![]()
valla canbonum iyi diyeyim iyi olalım
bacak aralarım çok ağrıyor yahu benim[/QUOTE
aşağıya baskı yapıyorsa o yüzden oluyodur canım ağrıların benim şuan yok bacak ağrılarım ama sabah uyandığımda bir nefes darlığı oluyor nefesim kesiliyor artık neden oluyor bilmiyorum zamanında doğsunlarda halırlısıyla bütün ağrıları çekeriz artık :26:bende kansızlıkda var hayalotum sende var mı bir türlü yükselmiyor ilac içtiğim halde
aynen canım ya ...bu arada hoşgeldin topiğimze![]()
olabılır benım göğsümde geceleri sıkışıyor ayaklarını goguslerımde hıssedıyorum artık ondan oluyor bu nefes darlıklarıaşağıya baskı yapıyorsa o yüzden oluyodur canım ağrıların benim şuan yok bacak ağrılarım ama sabah uyandığımda bir nefes darlığı oluyor nefesim kesiliyor artık neden oluyor bilmiyorum zamanında doğsunlarda halırlısıyla bütün ağrıları çekeriz artık :26:bende kansızlıkda var hayalotum sende var mı bir türlü yükselmiyor ilac içtiğim halde
bacak aralarım çok ağrıyor yahu benim![]()
bacak aralarım çok ağrıyor yahu benim[/QUOTE
aşağıya baskı yapıyorsa o yüzden oluyodur canım ağrıların benim şuan yok bacak ağrılarım ama sabah uyandığımda bir nefes darlığı oluyor nefesim kesiliyor artık neden oluyor bilmiyorum zamanında doğsunlarda halırlısıyla bütün ağrıları çekeriz artık :26:bende kansızlıkda var hayalotum sende var mı bir türlü yükselmiyor ilac içtiğim halde
şekerim çekirdekli siyah kuru üzüm yiyebiliyor musun o da çok iyi geliyor![]()
olabılır benım göğsümde geceleri sıkışıyor ayaklarını goguslerımde hıssedıyorum artık ondan oluyor bu nefes darlıkları
aman erken gelmesinler her nekadar bana benımkı bu ay dogcakmıs gıbı gelsede zamanında gelsın yavrum ya
benım kansızlığım yok bıtanem ama ben hergun yarım kase yaklaşık 6-7 yemek kasıgı tahın pekmez yıyorum dengeliyor.senın zaten sorununda vardı ilaçla olcak iş degıl tek bu ek vıtamın gıdalar alman lazımyıyormusun bal kaymak pekmez falan bişeyler
![]()
şekerim çekirdekli siyah kuru üzüm yiyebiliyor musun o da çok iyi geliyor![]()
yiyormda ama galiba bana faydası olmuyor bebeğe gidiyor hamileliğimden öncede yediğim içtiğim vucuduma kan olarak geri dönmüyordu ilaclada yükselmiyordu ancak damardan iğne verince oluyordu yükseliyordu ama hamilelikte iğne veremem demişti aile hekimi :44:ne olacak bilmiyorum canım
yiyormda ama galiba bana faydası olmuyor bebeğe gidiyor hamileliğimden öncede yediğim içtiğim vucuduma kan olarak geri dönmüyordu ilaclada yükselmiyordu ancak damardan iğne verince oluyordu yükseliyordu ama hamilelikte iğne veremem demişti aile hekimi :44:ne olacak bilmiyorum canım
kadınların çilesi canım benim o kansızlık... ben hamile kalmadan önce çayı kahveyi kesip, kuru üzüme yüklenmiştim... gebelik başında kan sayımı yapıldı.. ve hayatımda ilk defa yüksek çıktı... gerçi artık yemiyorum çok fazla.. şekerim yüksek çıktı birazz... bir ara baktırayım ben de ne durumdayım..
kadınların çilesi canım benim o kansızlık... ben hamile kalmadan önce çayı kahveyi kesip, kuru üzüme yüklenmiştim... gebelik başında kan sayımı yapıldı.. ve hayatımda ilk defa yüksek çıktı... gerçi artık yemiyorum çok fazla.. şekerim yüksek çıktı birazz... bir ara baktırayım ben de ne durumdayım..
baktır canım çünkü bebek büyüdükçe sende ki kanı alıyor doğal olarak kansızlık oluşuyor bende ilk beta hcg yi yaptırdığımda kan tahlilide yaptırmıştımkansızlığın yok demişti ilk defa ama bebek alır yazalım ilac dediler yeşil mercimeğin yemeğini yapıyorum sürekli onunda kan oluşumuna çok faydası varmış
kuzum yaaa benim de geçen haftadan beri bacak aralarım ağrıyor... çok mu erken başladı acaba :44::44:
bi de geçen hafta bebek sanki aşağıya inmişti.. öyle hissettim hep :44:
pekmez yiyorum canım yemem desen iyi şükür aç karnına günde 2 kere de kan ilacı alıyorum ama fayda vermiyor gibi decaviti de hala içiyorum magnezymda ama maalesefartık diğer gitmemde söylerim doktora olmassa ...
baktır canım çünkü bebek büyüdükçe sende ki kanı alıyor doğal olarak kansızlık oluşuyor bende ilk beta hcg yi yaptırdığımda kan tahlilide yaptırmıştımkansızlığın yok demişti ilk defa ama bebek alır yazalım ilac dediler yeşil mercimeğin yemeğini yapıyorum sürekli onunda kan oluşumuna çok faydası varmış
kızçem benımde b12 düşüktüde iğne vermişti ya yükselsin diye kırmızı ete yüklenmiştim bu seferde kolestrol cıktı iyimiiikızçem birini düzene koysan diğeri oynuyor yaaa
![]()
ngasgım bak takvımdede dıyor nefes darlığı yaşıyabilirsiniz diye![]()