Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım nasılsınızzz:16::16::16:

dün sıpamın eşyalarını yıkadım ama kurutamadım havalar malum yagıslı:27:
yarın kururlarsa inşallah ütülemeye başlıyacagım:16:
sizler nasılsınız iyimis,inizz:54::54::54:
Dilerim dogru yaziyorumdur biz tam16haftalik olduk ama cinsiyetimiz belli degil sagligimiz ii sizlerde de can sikici bisi yok hayolotum mujdemi aldinmi hamisim bitanem bende canim benim cicilerinizo en guzel gunlerde giyin hemen kuculsunler opuorum minnakimida
kızçelerimm nasılsınız..

yav bişi sorucam size.. ben sakatat yemiyorum hamile olduğum için ama 5 aydır canım ciğer istiyordu... bugün yemekte çıktı 2 kaşık kadar yedim.. bişi olmaz di mi... c.tesi kontrolümüz var.. vicdanım sızlıyor şuan ama bilemedim. anneme sordum nefsini körlemişsin bişi olmuz dedi :44::44::44:
Senin ociger ceken minigini uerim yutarim priprim tatli canavarim nasil gormedim ben seni hepimizin hamile olmasina inaniyorum bisi olmaz tadimliktan zarar gelmez hepinizi opuorum koca gobisimle bi gorseniZ 8aylik sanki allaha emanet olun

evet aslında eşimin bi aradaşının adıydı hira ama erkekti.ozamanlar biz liseye gıdıyoduk eşim bana demişti erkek olursa hira olsun diye.sonra son zamanlar hira ismi moda oldu ama kız ismi olarak ee tabi bizim hayallerde suya düştü.:1:aslında dağ ismi unısex olabılır di:51:neyse artık kısmet tabi:31:oyy teyzesi yer onu bizde görürüz inş ogunleri:16:senin sınavlar noldu pekı kızçem geçebildinmi:37:

evet geçtim sınavları helal olsun bana valla doğumdan 1 hafta sora o dikişlerle gittim sınava..:46:

inşallah canım benim :):)özelde olduk canım bir gece hastanede kaldık cumartesi sabahı ameliyat oldu pazar sabahı 11 gibi evimizdeydik bugün işe bile gitti eşim çok şükür atlattık....kimsenin haberi yok o yüzden çok korktum valla ameliyattayken ama şimdi düzeldi...korkma yani bian önce baktırın
iyi iyi maşallah tekrar geçmiş olsun kızcem:16:eşimi doktora götürmek tam bir işkence bir naz bir naz :4:
kızçelerimm nasılsınız..

yav bişi sorucam size.. ben sakatat yemiyorum hamile olduğum için ama 5 aydır canım ciğer istiyordu... bugün yemekte çıktı 2 kaşık kadar yedim.. bişi olmaz di mi... c.tesi kontrolümüz var.. vicdanım sızlıyor şuan ama bilemedim. anneme sordum nefsini körlemişsin bişi olmuz dedi :44::44::44:
bence yemeseydin kotu olurdu ben pekte enlamam kendı dusuncem bosver ınanma oyle seylere bence:34:
selamın aleyküm canlarım nasılsınız napıyosunuz. gelemiyorum artık buralara. internetim yok ayrıca ailecek sağlık problemleri ile uğraşıyoruz hem benim hem eşimin hem eltimin. Rabbim beterinden korusun yine. valla sizleri çok özledim sizlerle muhabbetiii... ben aynıyım yine her ay beklemedeyim 2 aydır hiç yumurtamda oluşmuyor kurudum iyice. bu ay klomen kullandım yumurta oluşmadı adet olmadan 2. kutuya başlattı doktorum ama bugün kahverengi lekelenmem oldu nedendir bilmem... bedenim s.o.s veriyo artık.. bide bu ay Meryem ana eli otunu uyguladım bakalım herşey Rabbimden belki vesile olurrr...işte benden bu kadar...
benim minnaklarım annelerinin göbüşünde büyüyüp tosuncuk oldular mı bakalımmm. ayrıca yeni hamişlerimiz ar mı kuşlarımmmm... öpüyorum sizleri çok sakın unuttum sanmayın. internetim olmuyo ve genelde hep hastanede oluyorummm. seviyorum sizlriiii:16::16::16::54::54::29::29:
aleykum selam canım hosgeldın bu aralar zaten topık hayalet olmus kımseler gelemıyor malesef hayırdır canım ınsallah cıddı bısey yoktur:26:

iyi iyi maşallah tekrar geçmiş olsun kızcem:16:eşimi doktora götürmek tam bir işkence bir naz bir naz :4:

bence yemeseydin kotu olurdu ben pekte enlamam kendı dusuncem bosver ınanma oyle seylere bence:34:

aleykum selam canım hosgeldın bu aralar zaten topık hayalet olmus kımseler gelemıyor malesef hayırdır canım ınsallah cıddı bısey yoktur:26:

evet canım ya kimsecikler yok valla... benim sorunum belli biliyosunuz artık bünyemde şaşırdı... eşimin tiroidleri ile problemimiz var canım çok canımı sıkıyo. eltime teşhis konulamıyor ordan oraya koşturuyoruz... rabbim beterinden korusun diyorum. inşallah geçicek bugünlerde yaşamamış gibi olucaz. sen nasılsın canım neler yapıyosun iyi misin?

kızçelerimm nasılsınız..

canım ben ciğer yedim bir kaç defa ama midye,kokoreç,salam sosıs ağzıma hiç sürmedim açıkçası.
ciğerdemi yasaktıki vallahi ben hemde ekmek arası bile yediğim olmuştur:53:içime kurt düştü şimdi iyimi:26:
ama korkma okadardan birşey olmaz benim çevremde hamıleyken mıdyelerı mıdeye ındırenler var bunlardan bırısıde benım annem.
ve doktor uyarıda bıle bulunmamıs ozamanlar:27:

Dilerim dogru yaziyorumdur biz tam16haftalik olduk ama cinsiyetimiz belli degil sagligimiz ii sizlerde de can sikici bisi yok hayolotum mujdemi aldinmi hamisim bitanem bende canim benim cicilerinizo en guzel gunlerde giyin hemen kuculsunler opuorum minnakimida

Senin ociger ceken minigini uerim yutarim priprim tatli canavarim nasil gormedim ben seni hepimizin hamile olmasina inaniyorum bisi olmaz tadimliktan zarar gelmez hepinizi opuorum koca gobisimle bi gorseniZ 8aylik sanki allaha emanet olun

kuzummmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:tebrik ederimmm rabbim sagsalım kucagınada almayı nasıp eylesın ınsallah...
gecmıstede okudu telden gırdıgım zamnalar ama yazdımmı hartırlıyamadım sımdı:26:
maşallah size cınsıyette bellı olur yakında :nazar:rabbım sag salım kucagına almayıda nasıp eylesın ıns:16::16:bizde iyiyiz kocagöbüşümle artık dogumu beklıyoruz:23:

evet canım ya kimsecikler yok valla... benim sorunum belli biliyosunuz artık bünyemde şaşırdı... eşimin tiroidleri ile problemimiz var canım çok canımı sıkıyo. eltime teşhis konulamıyor ordan oraya koşturuyoruz... rabbim beterinden korusun diyorum. inşallah geçicek bugünlerde yaşamamış gibi olucaz. sen nasılsın canım neler yapıyosun iyi misin?

çok çok geçmiş olsun kızçem allah hayırlı şifalar versin:16:

selamın aleyküm canlarım nasılsınız napıyosunuz. gelemiyorum artık buralara. internetim yok ayrıca ailecek sağlık problemleri ile uğraşıyoruz hem benim hem eşimin hem eltimin. Rabbim beterinden korusun yine. valla sizleri çok özledim sizlerle muhabbetiii... ben aynıyım yine her ay beklemedeyim 2 aydır hiç yumurtamda oluşmuyor kurudum iyice. bu ay klomen kullandım yumurta oluşmadı adet olmadan 2. kutuya başlattı doktorum ama bugün kahverengi lekelenmem oldu nedendir bilmem... bedenim s.o.s veriyo artık.. bide bu ay Meryem ana eli otunu uyguladım bakalım herşey Rabbimden belki vesile olurrr...işte benden bu kadar...
benim minnaklarım annelerinin göbüşünde büyüyüp tosuncuk oldular mı bakalımmm. ayrıca yeni hamişlerimiz ar mı kuşlarımmmm... öpüyorum sizleri çok sakın unuttum sanmayın. internetim olmuyo ve genelde hep hastanede oluyorummm. seviyorum sizlriiii:16::16::16::54::54::29::29:

aleyküm selam canbonummmm:52::52::52:hoşgeldınn nasılsın ıyımısın:16::16::16:cok cok gecmıs olsun rabbım acıl sıfa versın ıns..
umarım bı tedavısı vardır :26:
karamım bılıyorsun bızler zor yumurtluyoruz bıtanem.ınsallah bu ay olgunlasır yumurtacıklarınn:16:çok özlemişim ya senii hemşiremde bu sıralar kayıp :27::27:nereye gıdıyonuz anlamıyorumkı:27::27:
ok püyorum senı özletme kendını:54::54::54:

kuzummmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:tebrik ederimmm rabbim sagsalım kucagınada almayı nasıp eylesın ınsallah...
gecmıstede okudu telden gırdıgım zamnalar ama yazdımmı hartırlıyamadım sımdı:26:
maşallah size cınsıyette bellı olur yakında :nazar:rabbım sag salım kucagına almayıda nasıp eylesın ıns:16::16:bizde iyiyiz kocagöbüşümle artık dogumu beklıyoruz:23:

slm kızcelerim ben geldimmm oooo teyzoşum da hemencik büyümüş ay doğsunda o bacağını ısırayım:52::52::nazar::emir_bebek::27::27:

kızçelerimmm...
çok yorgunum gelemıyorumm:50:
birincisi beyefendının kıyafetlerını yıkayıp ütülemekten her tarafım tutuldu:27:ama sonun da bugun bitti çok şükür:16:
ikincisi gün geçtikçe belim alarm vermeye başlıyor artık..
eski ağrılı günlerim de neymiş bu ağrılar yanında halt etmiş valla.
rabbim kimseye yaşatmasın hamileyken çok zormuş bu durum:26:
zaten belim yürümemme engel oluyordu şimdi göbekte eklenince asfalta yapışcam sanıyorum bazen:5:
şu sıpa çıktığı gibi ilk işim tedaviye dönmek olucak:27:
onun dışında yorgunluktanmıdır nedır bılınmez agrılarım çoğaldı:26:sanki çocummm bi hızla düşücekmiş gibi aşağıya dogru iniyo eyvah diyorum geliyo sanırım:53:sonra bi sancı vajinamda kaısklarımda duruyo:1:ama saniyelik bi olay :27:
yalancı sancımıdır yoksa yola çıkış için hazırlıkmıdır bilinmez:9:
birde son 2 gündür suratımda bi tuhaflık var çevremdeki koca karılar sana loğusalık çökmüş 2 haftaya kalmassın diyorlar bilmiyorum ne olacak sonumuz:23::23:bizim herfite diyor içimdeki his 2- hafta sonra doğurcan diye hey yarabbımmm gününde gelsınn yaaa:30:
işte biz böyleyiz sizi hiç takip edemedim agrılarımdan dolayı nasılsınız canbonlarımmm:54::54::54:

kızçelerimmm...
birincisi beyefendının kıyafetlerını yıkayıp ütülemekten her tarafım tutuldu:27:ama sonun da bugun bitti çok şükür:16:
zaten belim yürümemme engel oluyordu şimdi göbekte eklenince asfalta yapışcam sanıyorum bazen:5:
onun dışında yorgunluktanmıdır nedır bılınmez agrılarım çoğaldı:26:sanki çocummm bi hızla düşücekmiş gibi aşağıya dogru iniyo eyvah diyorum geliyo sanırım:53:sonra bi sancı vajinamda kaısklarımda duruyo:1:ama saniyelik bi olay :27:
birde son 2 gündür suratımda bi tuhaflık var çevremdeki koca karılar sana loğusalık çökmüş 2 haftaya kalmassın diyorlar bilmiyorum ne olacak sonumuz:23::23:bizim herfite diyor içimdeki his 2- hafta sonra doğurcan diye hey yarabbımmm gününde gelsınn yaaa:30:
işte biz böyleyiz sizi hiç takip edemedim agrılarımdan dolayı nasılsınız canbonlarımmm:54::54::54:

bunlar tatlı stresler inşallah kucağına aldığın günleri de görecez dualarım seninle kucağına aldığında bu ağrıların hiç birini hatırlamıcaksın bile:16:

bunlar tatlı stresler inşallah kucağına aldığın günleri de görecez dualarım seninle kucağına aldığında bu ağrıların hiç birini hatırlamıcaksın bile:16:

hatırlamıycagım kesın kızçem bi tekmesi yetiyor herşeyı unutmam ıcın:16:
rabbım herkese nasıp ylesın ıns:54:
birde dedimya bu bebek dusuyomus gıbı oluyo sende oluyomuydu asetoonum yalancı sancımıdır bunun adı ben analmıyorum ya:27:

günaydın canbonlarımmmm:52::52::52::52::52:
pişttttttttttttttttt uyku tulumları kalksanızaaaa:27::27::27::27:
ben çikolatlı sütümü içtim şimdik kavaltı hazırlıycam haydık sizde gelin :8::8:
bugün pijama alcam hastane için inşallah bulurum :16:
öpüyorum sizi kızçelerim sizleri seviyorum mutlu pazarlarrrr:52::52::52::52::52:

kızçelerimmm...

hoşgeldin hayalotum :48:ben arada geliyorum kimes olmayınca çıkıyorum canım ...miniğin işleri bitmiş ne güzel yıkama ütüleme işlerini bitirmişin canım ...benim bel ağrım oluyon sadece hç öyle ağrılarım olmuyor senin gibi galiba benim bebek dönmedi daha herhalde yürürken falan rahat hareket ediyorum ...sadece dun ayaklarımın biraz şiş olduğunu fark ettim artık el ayaklar şişmeye başlıyor alyansımı takamıyorum maalesef:50: tansiyonun nasıl ölçtürüyor musun her gün hani doktor öyle dedi demiştin ya ?

Son düzenleme:
günaydın canbonlarımmmm:52::52::52::52::52:
pişttttttttttttttttt uyku tulumları kalksanızaaaa:27::27::27::27:
ben çikolatlı sütümü içtim şimdik kavaltı hazırlıycam haydık sizde gelin :8::8:
bugün pijama alcam hastane için inşallah bulurum :16:
öpüyorum sizi kızçelerim sizleri seviyorum mutlu pazarlarrrr:52::52::52::52::52:

inşallah istediğin pijama takmını bulursun canım ...bende daha almadım daha doğrusu nasıl bir şey alacağıma karar veremedim alt üst olarak mı yoksa elaha bise tarzında mı daha rahat olur kafam karışık:26:elbise tarzında olsa tuvalete giderken falan indir kaldır daha rahat pansumanı falan oluyor diye düşünüyorum ...offf doğum yapan kızçelerim yardımmmmmmmm bir fikir verinnnn

günaydın kızlar biraz geç oldu ama hafta sonu diye dinleneyim dedim eşimde geç geldi geç yattık..dün de evi temizlemiştim baya yorulmuşum...evet yaa bu kızlar nerde hiç kmse gelmiyor:47::47::47::47::47::47::47: çok mu sert oldu birazda güleyim :9::9::9::9::9::9:

hoşgeldin hayalotum :48:ben arada geliyorum kimes olmayınca çıkıyorum canım ...miniğin işleri bitmiş ne güzel yıkama ütüleme işlerini bitirmişin canım ...benim bel ağrım oluyon sadece hç öyle ağrılarım olmuyor senin gibi galiba benim bebek dönmedi daha herhalde yürürken falan rahat hareket ediyorum ...sadece dun ayaklarımın biraz şiş olduğunu fark ettim artık el ayaklar şişmeye başlıyor alyansımı takamıyorum maalesef:50: tansiyonun nasıl ölçtürüyor musun her gün hani doktor öyle dedi demiştin ya ?

hoşbulduk bitanemmm sende hoşgeldınnn:29::29:
bitti kuzum çok şükür sıpamın işleri .bende bi tane pijama takımı buldum içimede sindi çok şükür sabahlıklı hemde:27:
şimdi bitanede ucuzlarından alıcam çünkü aldığım biraz pahalı :26:
daha zamanımız var kuzum merak etme dönmesi için.bi doktora gidince sor bakalım bende bilmiyorum kesın birşey demedi doktor dönmesiyle ilgili sadece ayakları yukarda dedi:28:kıçem inanmassın ama ben yüzüklerime 3 yada 4. ayda veda ettim tam hatırlamıyorum suan..ben cok kılo aldıgım için doğal olarak parmaklarda etlendi:1:ama bende şimeye başladım artık bacaklarıma bastırınca iz çıkıyor mesela oysaki ben hep tuzsuz yerim:27:
tansiyonum normal çıkıyor canbonum sorun yok hergun olcuyorum evde :2:ütü işi çok zormuş ama valla ben belimden dolayı çok zorlandım:50:

Back
X