Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aaa nerden cıktı sımdı bu varıkosel ya.evet hatırladıgım kadarıyla eşını ıkna etmeye calısıyordun doktora gıtmek ıcın sonunda basardın galıba :) hayırlısı olsun canım ayrıca gecmıs olsun. olsun tabıkı saglıklı spermler ve gebelık ıcın bu amelıyat gereklı benım arkadasımın esındede cıkmıstı bu varıkosel o da oldu amelıyat olmazsa doktor baya olumsuz seyler soylemıstı.
bende bır gelısme yok bır kac aydır sallıyorum gıdıyor. kafayı takınca cok kotu oluyorum o yuzden zamanda akısına bırakıyorum. ınofolıc'e basladım gebelıkı kolaylastırıyormus doktorum oyle dedı bakalım zaman neler gosterecek.

valla bende anlamadım 3 farklı doktora gıttık hepsı aynı seyı soyledı amelıyat.:31:evet esımı bnm ıkna etmeme gerek kalmadı kendısıde artık cok ıstıyor bebegımız olsun dıye o yuzden ustelemedım fazla kendısı zaten ben randevu alınca ses etmedi :27: napalım artık bişeyler yapmak gerekiyor :31:

hayırlısı olsun canım bıran once olsun bıtsın amelıyatını bıldıgım kadarıyla amelıyat sonrası 6 ayda beklemesı gerekıyormus spermlerın normale donmesı ıcın ılac tedavısı uygulanıyor en azından arkadasımın oyleydı gecen sene subatta amelıyat oldu temmuza kadar ılac tedavısı gordu bu zaman zarfında hep korundular sımdı yenı tedavıye basladılar.

hayırlısı olsun canım bıran once olsun bıtsın amelıyatını bıldıgım kadarıyla amelıyat sonrası 6 ayda beklemesı gerekıyormus spermlerın normale donmesı ıcın ılac tedavısı uygulanıyor en azından arkadasımın oyleydı gecen sene subatta amelıyat oldu temmuza kadar ılac tedavısı gordu bu zaman zarfında hep korundular sımdı yenı tedavıye basladılar.

evet canım normali 6 ay ama herkeste farklı oluyor ama görümcem ameliyattsn sonraki 2.ayda hamile kalmış 10 senenin üzerine hep ertelemişler ameliyatı şimdi 6 yaşında kızı ve 3.kızıda bu hafta dogcak inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52: Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah:16:

o zaman sorun eşindemıymıs senın? bu zamana kadar hamıle kalamayasının

şöyle bişeyde var ama eşimin degerleri çok çok kötü değil o yuzden 2 senedir oyalanıp durduk sperm sayısı 63 milyon hızlı hareketlı bıraz dusuktu yarın yeni:17: sonucları alıcaz cok heyecanlıyım

tatlım sen napıyosun minişin nasıl napıyo:52::52:

canım merhaba ameliyat ne zaman olacak çok geciktirmeyin kafanızda büyütüp korkmayın zaman geçtikçe insan korkuyor bizde 3 doktora göründük ve 1 ay olmadan ameliyat oldu eşim vakit kaybetmeden inşallah sizde atlatırsınız bebişlerimize kavuşuruz

hayırlı akşamlar herkese kızlar kimsecikler yok ama olsun ne güzel istanbula kar yağıyor güzel güzel eşim maç izliyor ordan gördüm malum ben hatay da olduğum için söyle istanbulda olacaksın kar yağarken sahlep iceceksin :56:bügün sağlık ocağında kontrolm vardı tansiyonum düşük çıktı ya bebeğin kalp atışlarıda iyi idi ben 62.5 olmuşum aldım başımı gidiyorum :9::9:bebeğin kafası dönmemiş yan duruyormuş hemşire öyle dedi nasıl dönck bu kuzucuk bilmiyorm ya :26:

hayırlı akşamlar herkese kızlar kimsecikler yok ama olsun ne güzel istanbula kar yağıyor güzel güzel eşim maç izliyor ordan gördüm malum ben hatay da olduğum için söyle istanbulda olacaksın kar yağarken sahlep iceceksin :56:bügün sağlık ocağında kontrolm vardı tansiyonum düşük çıktı ya bebeğin kalp atışlarıda iyi idi ben 62.5 olmuşum aldım başımı gidiyorum :9::9:bebeğin kafası dönmemiş yan duruyormuş hemşire öyle dedi nasıl dönck bu kuzucuk bilmiyorm ya :26:

ngasgımm nabıyosun balım yetısemedım sana ben gelene kadar cıktın sen:29::29:
keske burda olsanda ben yapardım saana sahlep:16:
ahh kzuum sen sanıyorum 50 idin çokta almamışınki zaten sınır 14 kilo:1:bide beni al gözünün önüne:9:tam 23 kilo almıştım cumartesiye kadar umarım şuan almamışımdır 3 günde:27:valla artık saldık çayıra mevlam kayıra:1::1:aynaya baktıkça bile kendime gülüyorum artık alıştım yaw ben yağlara:52::52::52:bebişkoda iyiymiş şükür tansıyonda oynama olur artık aman dıkkat et balım:54:döner daha merak etme daha var doguma :16:

cnm bayağa az kalmış seninde doğuma.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.1 ay sonra bebişinin kokusunu çekicen içine.ne güzel bitti artık sona yaklaştınız.bizim daha çok var.

gelcek kuzum senınde ıns:16:
inş şu 1 ayıda sorunsuz atlattıkmı dedıgın gıbı kucagıma alıp koklarım bende inş:16::16:sen nasılsın teyzoşumla nasıl gıdıyor:16:

ngasgımm nabıyosun balım yetısemedım sana ben gelene kadar cıktın sen:29::29:
keske burda olsanda ben yapardım saana sahlep:16:
ahh kzuum sen sanıyorum 50 idin çokta almamışınki zaten sınır 14 kilo:1:bide beni al gözünün önüne:9:tam 23 kilo almıştım cumartesiye kadar umarım şuan almamışımdır 3 günde:27:valla artık saldık çayıra mevlam kayıra:1::1:aynaya baktıkça bile kendime gülüyorum artık alıştım yaw ben yağlara:52::52::52:bebişkoda iyiymiş şükür tansıyonda oynama olur artık aman dıkkat et balım:54:döner daha merak etme daha var doguma :16:

ben burdaydımda canım elektrkler gidince kaldı yoksa bekliyordum gelen olur diye ...ah kuzum keşke karşılıklı içerdik :7:ne oluyor bana anlamıyorum kuzum ekmek arası çikolata atıştırmalık çok yiyorum eşim kahvaltıdan kalkıyor namaza falan gidiyor geliyor ben kahvaltıdayım hala hele ke taze ekmek olursa tamam beni kimse durduramıyor eşim yeme şişeceksin hamur diye kızıyor hemen tekrar acıkıyorum falan insan kendini durduramıyor ya benim de umudum doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum ama hayırlısı ...gece adet sancısı gibi ara ara kasıklarıma ağrı girdi birde gribm burnum tıkanıyor boğazım ağrıyor ne yapcam bilmiyorum

Son düzenleme:

ohhh üstüne bol da tarçınn ...

kuzum döner inşallah sen stres yapma olur mu

bak maşallah bebekin iyiymişş..

Back
X