- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #57.321
kusum sen yaz ben bi namaz kılıyım. islere bakim, görüsürüz yine 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar .. nasılsınız .. hepinizi özledim ..
kaç zamandır ilk defa pc oturuyorum... pc nin basına geçmeye geçmeye, oturmaya da üseniyorum..
yazmayı bilem unutmusum, arada harf bakıyorum
beni sorarsanız...yine ben, aynı ben .. hep ben , tek ben
![]()
tünaydın canım hadi bakalım Allah yardımcınız olsungunaydın kızçelerimmmmbugün doktora gıdıcez saat 4 bucuk gıbı
dua edın bıze emiii
![]()
selam kızlar .. nasılsınız .. hepinizi özledim ..
kaç zamandır ilk defa pc oturuyorum... pc nin basına geçmeye geçmeye, oturmaya da üseniyorum..
![]()
keşke dediğin gibi olaydı valla bizim ev hiç ısınmıyor çünküisterse kovsun, kirayı alırken alıyo, çok-az demiyo
kira hadi neyse de, bazen diyorum, ısındığım kadar ödesem parayı, şu gün iyi ısındım atıyom 10lira, şugün iyi ısınamadım 1 lira
enisten mi, adam feleğini sasırmıs, unuttu seni
heya, evde zaman geçirmek zor.. ama senin ki heyecanlı bekleyis yinede.. bende hiç bi heyecan kalmadı.. adet günümü bile hesaplamayı unutuyom. ne zaman oluyom dikkat etmiyom bilesimdi ne zaman olucam bilmiyom mesela :26:
he sınav geçti de. kaç gündür direksiyon dersi vardı yine. onları bitirdik geçen cuma günü.. smdi bu cmartesi direksiyon sınavı olcak. insaAllah heyecanlanmayıp yaparım
vayy anassını beni kendiyle karıstırdı![]()
kusum sen yaz ben bi namaz kılıyım. islere bakim, görüsürüz yine![]()
hayalotum hadi inşallah dualrımız senle gitte şu minik sıpanın ne vakit gelceni bi koşu öğren gel
![]()
kızçelerim biz geldik
doktor kontrolümüz sorunsuz geçti çok şükür şuan herşey normal gözüküyor dedi.haftaya pazartesi çatı muanesi yapıcak.
nstde bu sefer çok şükür oynadı sıpa hafiften sancımda çıktı sonundanasıl sevındım şu sancnın çıktığına anlatamam
işte çatıda eğer sezeryana karar verirsem ocak 2-3 gibi bebeği alırım dedi
ben yinede biraz daha kalsın istiyorum aslında ama kısmet belki ozamana kadar normal doğururumnormal doğum olursada artık bundan sonra bekliycez
şu nst odasına girince çok stresli oluyorum nedense geriyor beni o oda .halbuki normal bi oda ama hiç sevmıyorum orda yatmayı
bizim sıpada 3200 olmuş boy olarakta 50 küsür cm di1 haftada yarım kilo almış kuzum ondan önceki hafta 250gram almıştı ama 2cm uzamıştı bu haftada boyu mm uzamış ama 250 gram fazla amış
doktor kepçeye benzıyor dedı bakalım nasıl olacak kulakları
darısı diğer kızçerime inşallah
![]()
woooww hosgeldin umudumselam kızlar .. nasılsınız .. hepinizi özledim ..
![]()
benle dogur istersen zilli sende bi alemsin....su nst nie sewmionuz bn girdim cok korkumc deildi zati nie sokuopar durup durup sizi oroaya bilgili kizceler su garibe tercume edinkızçelerim biz geldik
doktor kontrolümüz sorunsuz geçti çok şükür şuan herşey normal gözüküyor dedi.haftaya pazartesi çatı muanesi yapıcak.
nstde bu sefer çok şükür oynadı sıpa hafiften sancımda çıktı sonundanasıl sevındım şu sancnın çıktığına anlatamam
işte çatıda eğer sezeryana karar verirsem ocak 2-3 gibi bebeği alırım dedi
ben yinede biraz daha kalsın istiyorum aslında ama kısmet belki ozamana kadar normal doğururumnormal doğum olursada artık bundan sonra bekliycez
şu nst odasına girince çok stresli oluyorum nedense geriyor beni o oda .halbuki normal bi oda ama hiç sevmıyorum orda yatmayı
bizim sıpada 3200 olmuş boy olarakta 50 küsür cm di1 haftada yarım kilo almış kuzum ondan önceki hafta 250gram almıştı ama 2cm uzamıştı bu haftada boyu mm uzamış ama 250 gram fazla amış
doktor kepçeye benzıyor dedı bakalım nasıl olacak kulakları
darısı diğer kızçerime inşallah
![]()
canlarımmm geldimmm doğurmadım ama doğurmak üzereyimmmm eşimin burdan ilişiği kesildi 15 gün içinde tekirdağda işe başlamak zorunda ve ben ev toplamaya koyuldum bizim sıpada içerde durmuyor aşağı aşağı iniyor karnımı geriyor ve ağrı var inşallah doğurmam ya uçağa binemiyorum istanbula gitmek için en son 31. haftaya kadar alıyorlar 2 gün içinde istanbula gideceğim mecburen otobusle olacak 18 saat nasıl geçer bu minikle bilmiyorum çok zor durumduym kızlarr allah yardımcım olsunnn bir sürü şeyi koliledim ama temizlik yapamadan koydum artık gittiğim yerde perdeleri falan yıkayıp asarım yapacak başka bir şey yok artık :26:
Kızçelerim nasılasınız..
Biz oğlumla hstanaden yazıyoruz size..
Ayın 15 inde böbrek büyümesinden hstaneneye yatırdı Dr.miz bizi..
4gün yattık Çarşamba günü çıkıp evimize gittik.. Fakat ben yürüyemiyor,konuşamıyorum..sadece su içiyordum6 Lt kadar günde..gören korkuyordu beni.. Ölüyormuşuz bebeğim ve ben( nefes alamıyor,çırpınacak uyanıyordum.. Lavaboya 2 kişi sürükleyecek götürüyordu.
C.tesi gecesi eşimi uyandırdım . Dayanamıyorum hastaneye gidelim dedim... Annelerde böbrek rahatsızlığım için yanıma gelmişti..birlikte acile geldik..herşeyde baktılar hiçbirşeyi çıkmadı.. Eşim çok su içiyor iki adım da bir su içiyor yetiştirmiyorum suyu şekerine bakar mısınız dedi. Sagolsun acil Dr.si hemen baktı ama cihaz şekerimi ölçmedi. Garip bir koşuşturma başladı,sonucu söylemediler,.. Birşeylerin ters gittigini hissediyorduk. Damardan kan alıp lab a götürüp bakmışlar.. Şekerim 780 çıkmış. Dr eşime ve babama söyleyememiş önce.. Biraz yüksek düşüreceğiz demişler. Sonra eşim öğrenmiş durumu. Kadın dogum Dr.mahber vermişler.. 9 saat acilde yattıktan sonra odaya aldılar.hayati riski atlattık çok şükür..yaşayacakmışızbebeğimde ben de...küçük riskli bir durumumuz varmış..Dr.lar şimdi onu düzeltmeye çalışıyor.
Bizden haberler boyle ceylanlarım..., siz nasılasınız???
Kızçelerim nasılasınız..
4gün yattık Çarşamba günü çıkıp evimize gittik.. Fakat ben yürüyemiyor,konuşamıyorum..sadece su içiyordum6 Lt kadar günde..gören korkuyordu beni.. Ölüyormuşuz bebeğim ve ben( nefes alamıyor,çırpınacak uyanıyordum.. Lavaboya 2 kişi sürükleyecek götürüyordu.
C.tesi gecesi eşimi uyandırdım . Dayanamıyorum hastaneye gidelim dedim... Annelerde böbrek rahatsızlığım için yanıma gelmişti..birlikte acile geldik..herşeyde baktılar hiçbirşeyi çıkmadı.. Eşim çok su içiyor iki adım da bir su içiyor yetiştirmiyorum suyu şekerine bakar mısınız dedi. Sagolsun acil Dr.si hemen baktı ama cihaz şekerimi ölçmedi. Garip bir koşuşturma başladı,sonucu söylemediler,.. Birşeylerin ters gittigini hissediyorduk. Damardan kan alıp lab a götürüp bakmışlar.. Şekerim 780 çıkmış. Dr eşime ve babama söyleyememiş önce.. Biraz yüksek düşüreceğiz demişler. Sonra eşim öğrenmiş durumu. Kadın dogum Dr.mahber vermişler.. 9 saat acilde yattıktan sonra odaya aldılar.hayati riski atlattık çok şükür..yaşayacakmışızbebeğimde ben de...küçük riskli bir durumumuz varmış..Dr.lar şimdi onu düzeltmeye çalışıyor.
vuuuuuuuuuuuu aman tanrım kimler gemiş büleeee hoşgeldin yavru kuşçok özlemişim yaa gel bi sarılalım
nerelerdesin yaaa daha da gitme hiçbir yere
![]()
canlarımmm geldimmm doğurmadım ama doğurmak üzereyimmmm eşimin burdan ilişiği kesildi 15 gün içinde tekirdağda işe başlamak zorunda ve ben ev toplamaya koyuldum bizim sıpada içerde durmuyor aşağı aşağı iniyor karnımı geriyor ve ağrı var inşallah doğurmam ya uçağa binemiyorum istanbula gitmek için en son 31. haftaya kadar alıyorlar 2 gün içinde istanbula gideceğim mecburen otobusle olacak 18 saat nasıl geçer bu minikle bilmiyorum çok zor durumduym kızlarr allah yardımcım olsunnn bir sürü şeyi koliledim ama temizlik yapamadan koydum artık gittiğim yerde perdeleri falan yıkayıp asarım yapacak başka bir şey yok artık :26:
tünaydın canım hadi bakalım Allah yardımcınız olsun
hoşgeldin kızcem nerelerdesin artık hiç birimiz eskisi kadar gelemiyoruz nedense![]()
Kızçelerim nasılasınız..