kızlar ben geldim ama kafamı toparlıyamıyorum

grıbım hala geçmedi oyuzden yazamadım sızlere:2:bugün doktora gıttık
nstde yıne sancılarım cıkmıs ama ben hıc ama hıc hıssettmedım anlamıyorum bunlar neye gore sancı cekıyor benım evdekı sancılarım olsa ozaman doktor duser bayılır herhalde

neyse karnıma falan bastırdı cok agrın var suan dedı hayır yok dedım ama karnım tas gıbıydı o ara bakarken neyse onuda gectım usgden baktı bebek sadece 3400 olmus zaten 2 hafta once 3200 du dedım hıc kılo almıyuo artık normalde bu cocuk her hafta 400 gramdan asagıya almıyordu dedım.bazı bebeklerın son zamanlarda kılosu çınar efendının gıbı durabılıyormus zaten normal dogum ıcın en ıyısı bebek zayıf degıl haftasıyla uyumlu hala dedı

tamam dedım sonra baktı baktı cuma gunu sabah erkenden gel dedı alttan bakıcam eger 2 cm acılma varsa suni sancı takıcam dedi.eşim 1 haftadır sezeryan yap dıye dıye basımın etını yedı

sonra esım doktora szeryan yapsak nasıl olur dedı ınanın ben oara agzımı acıp 2 kelıme edemedım suni sancıyı duyunca

ben normal ıstıyorum ama evde kendı sancımı cekıpte gıtmek ıstıyorudm hep

neyse doktor sezeryana guldu neden ıstedıgını falan sordu oda netten cok olumsuz yazı okudum korkuyorum falan dedı tabı bende hala tık yok

sankı dogum yapcak kısı esımmıs gıbı ben hala usg makınesıne baka kaldım:26:neyse işte doktor anlattı zor bı durum olursa,acılma yavaş gıderse,ben dırek sezeryan yapıyorum merak etmeyın dedı.tehlıkeye hayatta sokmam dedı

eşimde biz özel oda istiyoruz hastaneneızde onceden ayırtılıyormus cuma gunu kesınse odayı ayırtcamdedı doktorda kesın cuma dogum olcak dedı

ve bunlar konusulurken doktorla gozgozeyız ama bende hala tek kelıme yok sadece cıkarken ıyı aksamlar dıyebıldım doktorda bana hamıleıgın son 3 gunu keyfını cıkar dedı nasıl cıktım nasıl odayı gezdım nasıl arabaya bındık anlamadan ben arabada ağlama krızıne gırdıim zaten

şimdi diyceksınızkı hayalot normal ıstemedınmı evet ıstedım ama sunı sancı ıstemıyorumki

ya açılmam olmassa okadar sancı cektıkten sonra hadı bakalım hayalot sezeryana derlerse bana cıldırırım orda sızde bılıyonuz en korktugum seydı bu

geldiğimden beride karnım taşgıbı oluyo ara ara bu agrı demekmıs mubarek

birde adet sancısı gıbı sancım basladı belımden vuruyor ama cok cok hafıf

ya bunlar benı zorla dogurtcaklar ya hıcbısey anlamadım bu ısten ben

herkes arıyor soruyor nededı doktor dıye :26:anlatıyorumm herkess bı ayyyyyyyyy nıoye oyle dogurcan sunı alma sakın dıyor keyfımden alıyorum sankı