- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
- Konu Sahibi medd_cezir
- #57.541
Çınar bebek geldi mi ?
Hayalot nasıl kızlar bilgisi olan var mı ?
Hayalot nasıl kızlar bilgisi olan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keserim sendemi fysdn gördün:)
çok tatlı yaaaaa Allahım isteyenlere versin
sen nasılsın canım iyimisin![]()
Yasa bizde görmek istiyoruz 😞😞
Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 ay önce canım artık sonuç bekliyoruz inşallah çok beklemeyiz
hayalotum doğurmuş mu hadi kurtuldu hayırlısıyla...bizde görseydik şu bebişi ya ...alahım darısı bana hayalottan ben önceydim o benden önce doğurdu kısmet kader artık bakalım bizimki ne zaman gelecek ...gübisim sernesim priorim nasılsınız bestekızım nasıl gidiyor hamilelik seremcem galiba hamilesin takvimini gördüm hayırlı olsun gülbisim sanada canım ...sağlıkla doğurursunuz inşallah ...
karamım sende inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın ....
hayalotum doğurmuş mu hadi kurtuldu hayırlısıyla...bizde görseydik şu bebişi ya ...alahım darısı bana hayalottan ben önceydim o benden önce doğurdu kısmet kader artık bakalım bizimki ne zaman gelecek ...gübisim sernesim priorim nasılsınız bestekızım nasıl gidiyor hamilelik seremcem galiba hamilesin takvimini gördüm hayırlı olsun gülbisim sanada canım ...sağlıkla doğurursunuz inşallah ...
Sen neler yapıyorsun canım