Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Eskiden priori günaydın mesajlarıyla acardı topiği...gulbisim sen nerelerdesin arada bi ses verin

iPhone 'den Tapatalk

evet kuzum dogru okumusun:1:dur bı sarılam :16:nasıl bebıslerım annesı sen nasılsın varmı bulantı uyku falan:1::nazar:çınar huysuz kuzum ınatcı gozler dolu dolu hep.bı zoru var hala cozemıyorum bı kırgınlıgı var havalardanda olabılır bu ay hıc kılo almamıs yarım kılocuk almıs zaten yemıyoduda sabah aksam ac ugrasıyorum ıste :28:

ayy canım benimmm yesin onu teyzesiiii :16::16::16:
kuzum kilosuna takılma sağlıklı olsun da zaman zaman alır verir öyle öyle büyüycek annesi. yeter ki sağlığı yerinde olsun benim paşamın :34: sünnet işini naaptınız kuzum her şey yolunda mı :18:

canımmm hoşgeldin evet kızcem bıraz sıkılaştı bacaklarım çok sukur kasıklarım agrıyo adetım de bıtmak uzere 1 hafta ara verdım yuruyuse inşALLAH pazartesi tekrar başlıcam hava guzel olursa:31::31::51:

eşimin sonuçları bi inişli bi çıkışlı ama doktorlar normal diyor ne tüp diyolar ne aşılama varikosel var sayı iyi diye ondada ameliyat istemediler ama artık son karar ameliyat doktor değerler yükselebilir iyice dedi bakalım bezmialemde olcak inşallah ama daha belli değil ne zaman olcak bu ay sonu belki olabilir daha gün almadık bide daha anestezi tahlili falan filan işte böle kızcem hayırlısı olsun inşallah sen neler yapıyosun

canım morfolojisi ve değerleri iyiyse tüp ya da aşılama neden denemiyolar ki. tüp bebek için sağlam 1 sperm bile yetiyo çünkü. belki de doğal yolla olmasından yanalardır,hayırlısı. ben kimyasal gebelik geçirdim. erken menopoz riskim vardı ama yumurtluyordum da düzenli olarak yine de beklemek istemedik daha fazla. süreç çok yıpratıyo insanı ya inş en kısa zamanda hayırlısı ile kavuşursun meleğine ya da meleklerineeee:emir_bebek::emir_bebek:
hayalotum napiyon yaw:27::27::27:sende az giriyon artikin kk ya:1::1::1:cinardan baskasi engelleyemezdi kk ya girmeyi:27::27::27::27:eskiden napar ne eder girerdin:10::10::10::10::10:muhammed emirirmde sükürler olsun ii teyzesi:27::27::27::27:sükür hic bi saglik sorunu yok...:nazar:yarin iki aylik olacaz 5 kilo olduk boyu iki hafta önce 55 ti simdi kac bilmiyorum...:42:haftaya rote asimiz var:30::30::30::30:anne sütüt ile besleniyo ama sürekli mziremiyorum hemen yara oluyo bend sagip veriyorum:51::51::51::51:ins 6 kadar sadece anne sütü verebilirim sonra ek gidaya geceriz zaten:56::56::56::56::56:yaw bana benzemiyo gösleri bilem renkli olmadi kahverengi...ten rengi bennziyo bana saci kahverengi benimde kücükken öyleydi:27:dün kadin doktoruma kontrola gittim yanimda götürdüm görmek istiyodu getir demisti ilk bakista ayni babasi senle hic alakasi yok dedi ben böle tabi:37::37::37::37::37::37:yaw oka ememk vverdim keske daha cok banaaa benzeseydi :51:ama neyse saglik olsun yinede o benim gözümde kimsee benzemiyo tek benim ballim:46::46::46::46::46::46::46:he bide sükürler olsun cok yormayan bi bebek gazida cok fazla olmadi olduysada kendi cikarmayi basariyo bana gerek kalmiyo:nazar::46::46::46::46::46:iste böle hayalotum:29::29::29::29:rabbim olmayan ve hasretle yanan herkese nasip etsin ins:16::16::16::16::16::16:kimseyi evlatla imtihan etmesin rabbim:16::16::16::16:
oy ben siiz yerim yaaaa nasıl özlemişim seni bitanemmmmmmmm:16::16::16::16::16:

merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zmandır giremiyorum bende eşim bi işe başvurmştu müdür oldu 2 aylığına istanbula eğitime gtti.. :5:bende tek başıma kaldım annem gelicek haftaya yazda tokata taşıncaz ...bebiş konusuda 2 aylığına ertelendi:) zaten yazada aşılama yaptırcaz inşallah...birde hastayım grp oldum heryerim ağrıyor boğazım kulağm vücüdum tutmuyor..sizler nasılsınız?
karam tedavin ne aşamada:27::27::27::27::27::27::27:

haylotum çınarımız nasıl bakem büyümüştür kerata:))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

umudumda girmez oldu artık:14:
meddim canım bebeişlerimz nasıl bulantılarım var demişsn umarım biran önce geçer..:16::16::16::16::16:

sernesim bacım sen nasılsın inşallah en kısa sürede bizlerde kavuşcaz bebişimize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ngasg canm sen nasılsın bebiş nasıl oldu?:16::16::16::16::16:

beste kızçemnde az kalmış hadi hayırlısı sende bi avazda kurtul:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

alpinimin kızda maşallah büyümüş pek bi tatlı olmuş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

seremcem bacım sen naptın tedaviye başladın mı??:52::52::52:

gurbetkızçem senden ne haber canım?:27::27::27:

piriorimizde bebişten fırsat bulamıyor sanırsam oda pek girmemiş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

scorpionsdan ne haber ya hiç grimedi bbeişi büyümüştür onunda:16::16::16::16:

şöyle bir baktım da bu sayfaya gelipte hamiş kalmayn yok gi bi bikça kişi var o bi kaç kişinin içindeyim rabbim tez zamanda bzlrede nasip eder inşallah...
keserimmm bitanem sizin de olacak buna inancım tam benim. bu topikte hamiş olmayan kalmayacak, er yada geç gelecek melekleriniz :16:
sürekli dularımdasınız,dualrımızın gücüne güveniyorum ben bitanem :54:
eşinle ayrı kalcağınız zamanlar umarım çabucak geçer kuzum çoook öpüyorum seni :54:
Eskiden priori günaydın mesajlarıyla acardı topiği...gulbisim sen nerelerdesin arada bi ses verin
artık topiğimiz çok yoğun değil sernesim, gönüller bir olsun yeter

iPhone 'den Tapatalk

canlarım biz 2 ayımızı doldurduk. Normalde zayıf biriydim çok kilo almadım ama sanırım ikiz olduğu için göbüşüm çıktı bile :17:
tenimde çook kuru göbüşüm göğüslerim kaşınmaya başladı çatlamaması için ne kullansam acabaa:44::44:

canlarım biz 2 ayımızı doldurduk. Normalde zayıf biriydim çok kilo almadım ama sanırım ikiz olduğu için göbüşüm çıktı bile :17:
tenimde çook kuru göbüşüm göğüslerim kaşınmaya başladı çatlamaması için ne kullansam acabaa:44::44:

meddcezirim özeline yazdim kiscem...ben önce günde 2,5 litre su diyorum...:42:bide ne kullanirsan kullan ama hic kuru kalmasin gögüslerin ve karnin..sürekli nemlendir...:32:liarec var biraz pahali bi krem sürekli kullanamazsin belki ama iki ügnde bir sürer diger gün kakao yagi ne sürersin:30:

ama catliyacagi varsa yinede catlarsa yapacak bisey yok bitanem.:46:.ins catlamaz yaw görüntü hic güzel olmuyoo:27::27::27:ben kendisiyle tanistimda:9:

medcezirimm hamilemii...bayagıdr girmiodm 5 aydr falann
çok sevndm yaa başka kimler hamileeeeeeeeeeee
nasılsnz kızlaarr

canım yaaa çok güzel Rabbim bizede yaşatsın bu duyguları...

evet doğal yolla olmasını istiyolar bende bi problem çıkmadığı için eğer bendede bi problem olmuş olsaydı tüp yada aşılama olacaktı myomlarım var benmde 5 cm ve 3cm rahim filmi ve histeroskopi sonucunda zararsız rahime baskı yapmadığı tespit edilince eşime ameliyat dediler yoksa Allah muhafaza ben ameliyat olacaktım ki riskli bi ameliyat myom ameliyatı Allah korusun...böyle işte canım yapcak bişe yok elden bişe gelmiyor özle gidemedik şuan için...devlette ameliyat olmadan yapmıyor malesef hayırlısı... siz nerede ne kadara yaptırdınız_?

selam kizlar nasilsinzzzzzz oooooooo masallah medcezirimmm bebisler buyumus 2 aylik olmuslar hayirlisiyla kurtulursun...

ben gecen ay rahimde yara vardi dondurdum...1 ay oldu ve iyilestim cok sukur...ama uzuldugum sey kizimi sutten kesmek zorunda kaldim 8 ay emzirebildim sadece...cok sukur yemesi iyi..kilo alimi da guzell...devam sutune devm ettii...annemin 2senesini de doldurduk...cok kotu gunler yasadimmm 1 aydir cook kotuydum...toparlanmaya calsiiyorum..sizler nasilsinizzz...kizim 9 aylik oldu yerinde durmuyorrrrrr hiperaktif bir bebek...bendeki dogum kilolaro duruyor sanirim bunyeyle ilgili spor yapiyorum zaman gecsin iste....turkiyeye gidecektim vazgectim..orda kafam cok yoruluyorrr canim skiliyor acikcasi...artik ne zaman giderim bilmiyorum...uffff bu aralar oyle takiliyorum istee...hepinizi cok ozledmmmm

allah isteyen herkeseee bebis nasip etsinnn...en kisa zamanda iyi haberlerinizi alirim sizleri seviyorum kizim uyudugunda gorusurzz suan uyuttum da gorebildim temizlik yapacammm seviyorumm sizi...:16::16:.

kizlar ben mayis topiginde herkesi canindanbezdirmekle mesgulum deyim yerindese ;)))
arada sizleri okuyorum onun disinda da duru hanimin kasilmasi itmesi dk si ugrasip duruom....artik ilk dogum kasilmamda alicak dr ignedi serumdu yormam bebgi dio....hanim duydu heralde simdi de hic umrunda degil....bu aya kadar asada dogum kasilmasi ile istrat ederken bu ay cikti yukari bu gece oldugu gibi nadir kasilio.....bu kiz bizi simdiden parmaginda oynatio....cok adet sancisi gibi sancim war sabahtan beri ...ii ce sistim hantallastim gobek bende once.hersei dewirir oldu...dusuk tansiyonum gebelik sekerim gebelik triodim mewcut hala daha ;)) ;) ;;;))) suyumuz duzene girdi......drmla herzamnki ayarsizliklarim mevcut 37. haftadyim we hala dogum seklini konusmuo bnmle delirmek uzereim war daha dio..bem genel anestezili sezarye olcam dedikce o beni duymuo zamani war dio...benle ugrascagina normal dogum isteyen endiseli hastalarina wakit ayirsa cok daha ii ben gibi kararli hasta nerde ;(( ama anlamio yorum bile yapmio...zaten ult kizimi kg az gosterdi biraktim seker dietini falan abandim kasar peynir sut muza baslarim alayina yeter...cok bunalimdayim kizlar 9.aya gelmeden hamileyim dememk lazim.. ( kg su az degil aslinda 3100 bi yerde cikio 2700 bunda cikio 2900 3000 fala ortasi heralde ama iste bole
Sizlere tek tavsiyem yeni anne adaylarimiza bol su su su baska bise degil....cewiz muz kayisi bugday ekmek......
Medim ;)) ;;)) catlaklara gelelim ;)) ;;))
eger catlicagi yoksa catlamazsin bu biraz deri ile alakali....ama sen yuzde doksan catlicaksin cunku gobisss iki kat olucak buna ne kadar hazirlikli olursan okadar ii ..ben hic catlamicam sandim ama aynanin karsisinda aglamaktan catlaklarimla tanismaktan 1 saat alamadim kendimi.....ama simdi bkiorum da bu dunyanin sonu degil...tawsiyem ben gittim bella b en pahali kremi aldim 3.aydan sonra kullandim sinuc 6. ayda catladim gobek ve gogus.....sonra durdu birde bu hafta catladim....kreme olan guvenim bitti yenisini almadim....kakao yagi ve zeytinyagi muhtesem..iy iy dicem sandim aa bi baktim suruom derim emio ustune ortugum tulbente bile gecmio zeytinyagi kokusu....goguslerimede gobegimede zeytin yagi suruom suan...asla bos kuru birakma...
Priorim guzelim napio cok merak ediorum bilen banada yazarsa cok makbule gecer...
Hayolotum benden hawadisler bunlar...
Hepinizi tum kiscelerimi kucakliorum...

kizlar ben mayis topiginde herkesi canindanbezdirmekle mesgulum deyim yerindese ;)))
arada sizleri okuyorum onun disinda da duru hanimin kasilmasi itmesi dk si ugrasip duruom....artik ilk dogum kasilmamda alicak dr ignedi serumdu yormam bebgi dio....hanim duydu heralde simdi de hic umrunda degil....bu aya kadar asada dogum kasilmasi ile istrat ederken bu ay cikti yukari bu gece oldugu gibi nadir kasilio.....bu kiz bizi simdiden parmaginda oynatio....cok adet sancisi gibi sancim war sabahtan beri ...ii ce sistim hantallastim gobek bende once.hersei dewirir oldu...dusuk tansiyonum gebelik sekerim gebelik triodim mewcut hala daha ;)) ;) ;;;))) suyumuz duzene girdi......drmla herzamnki ayarsizliklarim mevcut 37. haftadyim we hala dogum seklini konusmuo bnmle delirmek uzereim war daha dio..bem genel anestezili sezarye olcam dedikce o beni duymuo zamani war dio...benle ugrascagina normal dogum isteyen endiseli hastalarina wakit ayirsa cok daha ii ben gibi kararli hasta nerde ;(( ama anlamio yorum bile yapmio...zaten ult kizimi kg az gosterdi biraktim seker dietini falan abandim kasar peynir sut muza baslarim alayina yeter...cok bunalimdayim kizlar 9.aya gelmeden hamileyim dememk lazim.. ( kg su az degil aslinda 3100 bi yerde cikio 2700 bunda cikio 2900 3000 fala ortasi heralde ama iste bole
Sizlere tek tavsiyem yeni anne adaylarimiza bol su su su baska bise degil....cewiz muz kayisi bugday ekmek......
Medim ;)) ;;)) catlaklara gelelim ;)) ;;))
eger catlicagi yoksa catlamazsin bu biraz deri ile alakali....ama sen yuzde doksan catlicaksin cunku gobisss iki kat olucak buna ne kadar hazirlikli olursan okadar ii ..ben hic catlamicam sandim ama aynanin karsisinda aglamaktan catlaklarimla tanismaktan 1 saat alamadim kendimi.....ama simdi bkiorum da bu dunyanin sonu degil...tawsiyem ben gittim bella b en pahali kremi aldim 3.aydan sonra kullandim sinuc 6. ayda catladim gobek ve gogus.....sonra durdu birde bu hafta catladim....kreme olan guvenim bitti yenisini almadim....kakao yagi ve zeytinyagi muhtesem..iy iy dicem sandim aa bi baktim suruom derim emio ustune ortugum tulbente bile gecmio zeytinyagi kokusu....goguslerimede gobegimede zeytin yagi suruom suan...asla bos kuru birakma...
Priorim guzelim napio cok merak ediorum bilen banada yazarsa cok makbule gecer...
Hayolotum benden hawadisler bunlar...
Hepinizi tum kiscelerimi kucakliorum...
Canım inşallah saglıcakla alırsın kucagına darısı basımıza hayırlısıyla... ben senin hikayeni hiç bilmiyorum canım bayadır bu topikteyım ama sen daha eskısın o yuzden pek bilmiyorum sen kacıncı ayında yada yılında hamiş kaldın çokbekledınmı suancepten yazıyorum ımzanı göremıyorum kaç yıllık evlısın cok sordum :) bide yaş kaç :)

iPhone 'den Tapatalk

Canım inşallah saglıcakla alırsın kucagına darısı basımıza hayırlısıyla... ben senin hikayeni hiç bilmiyorum canım bayadır bu topikteyım ama sen daha eskısın o yuzden pek bilmiyorum sen kacıncı ayında yada yılında hamiş kaldın çokbekledınmı suancepten yazıyorum ımzanı göremıyorum kaç yıllık evlısın cok sordum :) bide yaş kaç :)

iPhone 'den Tapatalk

sernesim ben 25 yasindayim 4 yillik ewliyim fakat yasminle korundum calistigimiz ve borclarimiz oldugu ici dusunmedik sonra karar werdik yasmini biraktim 2 ay sonra hamile kaldim kiii ben 1 sene daha olmaz diordummm...4 sene ilacla korundum biraktim sonrada bebeis calismalarinda dikkat ettigim tek sey yumurtlama zamani bi gece yap bi gece yapma olayi birde iliskiden sonra ayakparimi duwara dikip kalkmamak ..ancak diodum hic bekelemeden allahin isi supriz oldu bizim icin....simdi 37 haftaligim ve cok dertliyim drlar hastaneler bilmem ne dogum stresi hastane secimi cok ama cok endiselerim war isten ciktigim ewdr oldugum icinde bisuru alismam greken sey oldu...hele bu ay uuku falan yok.....hayolat priori cok kaynatik burda ilk hayolat sonra priori sonra ben hamile kalmisiz arka arkaya ...dilerim arada burdaki arkadaslar da sende bole arka arkaya siraya girersiniz ....tek derdim kizimi sag salim kucama alip ewime gelmek....kuwezden hastaliktan muhtac olmaktan herkes gibi korkuorum tabiki ne olur dua edin allah aradmadi daraltmasinda.....sizlerinde cogunun ismini bilemiorum artik...telden topik olarak takip edemiorm cok zor oluo eski model zaten telim..ama hep dualarimdasiniz ....

sernesim ben 25 yasindayim 4 yillik ewliyim fakat yasminle korundum calistigimiz ve borclarimiz oldugu ici dusunmedik sonra karar werdik yasmini biraktim 2 ay sonra hamile kaldim kiii ben 1 sene daha olmaz diordummm...4 sene ilacla korundum biraktim sonrada bebeis calismalarinda dikkat ettigim tek sey yumurtlama zamani bi gece yap bi gece yapma olayi birde iliskiden sonra ayakparimi duwara dikip kalkmamak ..ancak diodum hic bekelemeden allahin isi supriz oldu bizim icin....simdi 37 haftaligim ve cok dertliyim drlar hastaneler bilmem ne dogum stresi hastane secimi cok ama cok endiselerim war isten ciktigim ewdr oldugum icinde bisuru alismam greken sey oldu...hele bu ay uuku falan yok.....hayolat priori cok kaynatik burda ilk hayolat sonra priori sonra ben hamile kalmisiz arka arkaya ...dilerim arada burdaki arkadaslar da sende bole arka arkaya siraya girersiniz ....tek derdim kizimi sag salim kucama alip ewime gelmek....kuwezden hastaliktan muhtac olmaktan herkes gibi korkuorum tabiki ne olur dua edin allah aradmadi daraltmasinda.....sizlerinde cogunun ismini bilemiorum artik...telden topik olarak takip edemiorm cok zor oluo eski model zaten telim..ama hep dualarimdasiniz ....

canım yaaa cok sukur cok beklememişsin :16: 37.haftaya kadar geldiysen maşallah bence cunku cevremdeki bi çok kişi 37 38.haftasında sezeryan yapıyo dr hiç kuvezede girmedi bebşleri maşallah doktor bekle diyosa bekle acele etme en fazla 3 hafta sonra kavusacaksın melegıne bazı kişilerin gebelikleri sıkıntılı gecıyor malesef bide neden normal doğum istemıyosun anlamadım :26: tabiki bi bildiğin vardır ama inan bende normal doğum yapmak cok isterim tabi senin fikrinde önemli ama benm sana tavsıyem normal gelcekse normal yapmaya bak sen göbek möbek kalmıyo cunku neyse hayırlısıyla gelsınde inşallah farketmez geliş şekli Allah yardımcın olsun canım senın ve butun anne adaylarının sen sıkma canını...:16::54:

canım yaaa cok sukur cok beklememişsin :16: 37.haftaya kadar geldiysen maşallah bence cunku cevremdeki bi çok kişi 37 38.haftasında sezeryan yapıyo dr hiç kuvezede girmedi bebşleri maşallah doktor bekle diyosa bekle acele etme en fazla 3 hafta sonra kavusacaksın melegıne bazı kişilerin gebelikleri sıkıntılı gecıyor malesef bide neden normal doğum istemıyosun anlamadım :26: tabiki bi bildiğin vardır ama inan bende normal doğum yapmak cok isterim tabi senin fikrinde önemli ama benm sana tavsıyem normal gelcekse normal yapmaya bak sen göbek möbek kalmıyo cunku neyse hayırlısıyla gelsınde inşallah farketmez geliş şekli Allah yardımcın olsun canım senın ve butun anne adaylarının sen sıkma canını...:16::54:

canim ilk hamile kaldiimda ben de herseyin normalinden yanaydim fakat sonradan okudugum bazi normal dogum ve sezaryen farki bilgileri butun fikrimi degistirdi...bir daha da ikna olamadim malesef.....tabi ki kalmasi gereken son haftaya kadar kalsin bencede bi gundur bi gundur ama bana ne sezaryen tarihi ne sekili ile bilgi ne bebekle yorum son kontrolum kabustu resmen her sey ust uste gelio ve diorum ki surda doguraim alaim yanima yatim diorum okadar doluyum yani...ewet hic aratmadi rabbim bu yuzden daha cok korkuorum bi cok insan ewlatlarinin kiymetini bilmio malesef allahim diorum aratmadin uzmedin kucagimada almayi nasip et.....kaldiki ewlenmeden once bi operasyon gecirdim buna rahmen 4 yil da yasminle korundum herkes kisirsin diodu anlamiolardi kendim korundugumu ve ilacin beni kisir ettigini dusunuolardi....tabi ki sizlerin yasadigi selerin yaninda benim kinin lafi edilmez...o kadar tedawi yipratici bi surec dilerim allah en hayirli wakitte bi suru bebeisler nasip eder sanada..

canim ilk hamile kaldiimda ben de herseyin normalinden yanaydim fakat sonradan okudugum bazi normal dogum ve sezaryen farki bilgileri butun fikrimi degistirdi...bir daha da ikna olamadim malesef.....tabi ki kalmasi gereken son haftaya kadar kalsin bencede bi gundur bi gundur ama bana ne sezaryen tarihi ne sekili ile bilgi ne bebekle yorum son kontrolum kabustu resmen her sey ust uste gelio ve diorum ki surda doguraim alaim yanima yatim diorum okadar doluyum yani...ewet hic aratmadi rabbim bu yuzden daha cok korkuorum bi cok insan ewlatlarinin kiymetini bilmio malesef allahim diorum aratmadin uzmedin kucagimada almayi nasip et.....kaldiki ewlenmeden once bi operasyon gecirdim buna rahmen 4 yil da yasminle korundum herkes kisirsin diodu anlamiolardi kendim korundugumu ve ilacin beni kisir ettigini dusunuolardi....tabi ki sizlerin yasadigi selerin yaninda benim kinin lafi edilmez...o kadar tedawi yipratici bi surec dilerim allah en hayirli wakitte bi suru bebeisler nasip eder sanada..

amin canım inşallah Allah gönlüne göre versin:54:

selam canlarım kimsecikler yok etraf da daha bestekızçemmm maşallah az kalmış doğuma ne güzel bir bebek daha teşrif edecek sezeryanı kaldır aklından normal doğum yap çok daha kolay birinci doğumu sezaryan yapan kişiler var ikinci doğumu normalyapmak için doktora baskı uyguluyorlar rahim bir kere ortadan kesilecek bir daha normal doğum için şansın olmaz canım yinede sen bilirsin tatlımmm

hayaloummmmmm nerelerdesinnnnnnn priorim den ses yok mu hala herkes nereye kayboldu sen hep bakıyorum kimse yazmamış çıkıyorummm

benim bebeğim iyi şükür sadece az kilo alıyor kalbinden dolayı ama kalbi çok zorluyor miniğimi emerken saçları sırılsıklam oluyor çabuk yoruluyor tabi birde ağlayınca morarıyor

Kizlar merhaba.nasilsiniz.uzun zaman oldu girmeyeli.daha dogrusu firsatim olmadi.Gecmisi okuyamadim.dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun.hamis arkadaslarda saglikli bi sekilde kicaklarina almayi nasip etsin.bende dogum yaptim.oglum eymen 55 gunluk oldu.sezaryanle dogdu.4.040 gr.cok zor gunler gecirdim.bi hafta yogun bakimda yatti.cok sukur suan iyi.

Kizlar merhaba.nasilsiniz.uzun zaman oldu girmeyeli.daha dogrusu firsatim olmadi.Gecmisi okuyamadim.dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun.hamis arkadaslarda saglikli bi sekilde kicaklarina almayi nasip etsin.bende dogum yaptim.oglum eymen 55 gunluk oldu.sezaryanle dogdu.4.040 gr.cok zor gunler gecirdim.bi hafta yogun bakimda yatti.cok sukur suan iyi.

canım hoşgeldin bayadır gözüm seni arıyodu hadi gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza:16:

Arkadaşlar benim genital bölgemde kaşıntı var çok korkuyorum hamile kalmama engel olursa diye adetime 1hafta kaldı sizce etkiler mi bu kaşıntı beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X