Rutbemdeki yazıyı brn de çoook severek yazdim teşekkür ederiz yasakhayalim ♥
Drum bebeyagi bi de bademyagi al demişti ama benim karnimda Tüylenme var bademyagindan korktum acikcasi. Sizde de olmus muydu tuylenme?
Bebeyagiyla başladık yarin da kakao yagi alcam. Sen napiyosun canımın içi minnakim nasil ♥♥
Ayyyy klnim gelmiiiiissssss ♥
Hoşgeldin bitanem, Eveeeeeeettttt sonunda ben de hamisim

tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamis kaldım ins hayırlısıyla kucağımiza da alırız. Sen nasılsın bebis buyumustur bayaa ♥
Canım sürekli dualarimdasiniz inaniyorum ve hissediyorum hayırlısı ile olacak ins. Kuzum bende de miyom vardı. 1 cm bile değildi. Rahim içinde değil duvarinda zar içindeydi. Çoğu dr miyomdan ötürü bebisin tuunmaz ameliyat ol dedi. Erken menopoz tehdidi olunca tupe basvurduk. Drum karar verilmesi cok zor bi hastasin hemen tüp yapsak miyom engeller tutunamayabilir, miyomu alsak iyilesene kadar yumurtalarin bitebilir dedi. Dünya başımıza yıkıldı. Sonra 2 ay yumurtalari toplamaya ve embryolari dondurmaya karar verdi dr. Sonra ameliyat olcaktim 6 ay sonra da embryolar transfer olacaktı. Çok dua ettik bi mucize icin ve basladik tedaviye. 6 yumosum oldu veee ne büyük mucizedir ki rahim duvarı kalinlasarak miyomun baskisinda kurtuldu. Drum bu durumda tutunabilir dedi ve embryo transferi oldu. Bunca olumsuzluğa rağmen şükürler olsun ki bebeklerim benimle ♥ kismette varsa ve Rabbim ol derse hersey olur kuzum içini ferah tut♥♥♥
Ahh kuzuumm geçmiş olsun. Biz büyüyoruz teyzesi ♥
Annen için demek iki sene oldu ah bitanem dua etmekten başka elden bişey gelmiyo ki.zaman ne kadar geçerse gecsin Yüreğindeki boşluk dolmuyo biliyorum. Bebisinden destek al kuzum, SENi COK SEVİYORUM ♥♥
Ay hadi sağlıcakla kucaginiza alırsınız ins bitanem heyecanla bekliyoruz güzel haberlerinizi ♥♥
Çatlaklar konusunda tavsiyelerin için de coook tsk ederim. Sanirim catlicagi varsa ne surersrn sur ayni. Brnim kesin catlar tenim kupkuru. Napalim kuzucuklarimin canı sağ olsun ♥♥
Esilaaaaammm canim hoşgeldin. Masallah eymenimde dogmus da kirki bilr cikmis ♥ Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olsun ins ♥
Rabbim sifa lar versin kuzucuguna bitanem

((
Amin keserimmm çoooook merak ediyorum ♥