Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim benim drum 15 gün ilişki yasaj demişti. Enfeksiyon kapma riski yuksekmis.1 gun filan hafif kanamam olmuştu benim. Ins sonucun iyi cikar tatlım

Saol canım benim. İnşallah sorun çıkmaz da bu ay es gecerim mühim değil;) sendeki son durum ne?filmden sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş.senin ne kadar oldu cektireli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1107506 Eki Görüntüle 1107507 Eki Görüntüle 1107508

yasak hayalim bu 1.5 ay önceki çekilmiş fotoğrafı gerçi yeni de olsa farkeden bir şey yok benim küçük miniğim kalp hastası kalbindeki delik yüzünden çok fazla kilo alamıyor kısmettse ameliyattan sonra inşallah

ay yerim ben onu masallah rabbim nazarlardan korusun ins:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allahim sifasini versin pamugumunnnnn:16::16::16::16::16:kiscem valla kiloya cok tkma benimoglumda hizli kilo alan bi bebek degil bugün oktora gittim 3 haftada sadece 400 gr almis..subat topigindeki bi kizin yawrusu masalalh bi ayda 1100 kilo almis sadece anne sütü ile bende sadece anne sütü veriyorum ama cok istahli bi bebek degil cok aciksa bile sagarak veriyorum 80 cc zor iciyo:37::37::37::37:napalim bizimkiler öyle cok tombis bi bebek olmayacak bu belli:27:kilo alsin diyede anne sütü varken mama da vermek istemiyorum anne sütü ile ne alirsa alir..belki ek gidaya gecince ii kilo alirlar ins:29:

yaw cok tatli bu kuzumm yerim onu benn:125::125::125::125::125::125:

adi ne findigiminnn:52:

Son düzenleme:
:nazar: Oyyy ben yerim yerim yaaaaaa maşallah kuzuma :nazar: ♥
ayyyy çok çok öp yerime kokla minikimi anamm maşallah ya:nazar:

öperim teyzesii:52::52::52:

meddcezirim bak unutma senin kuzucuklarininda görecez resmini:46::46::46::46: hakkimiz teyzeleri olarakkkk:52::52::52::52: sabirsizlikla bekliycemmm :10::10::10::10:yiyem findiklrimidaaa:56::56::56::56::56::56:

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır...bende yozgattayım hala yaza taşıncaz malum... tek başımayım eşim de tokata geldi şükür başladı işine...yaza da aşılama yaptırcam...

ay yerim ben onu masallah rabbim nazarlardan korusun ins:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allahim sifasini versin pamugumunnnnn:16::16::16::16::16:kiscem valla kiloya cok tkma benimoglumda hizli kilo alan bi bebek degil bugün oktora gittim 3 haftada sadece 400 gr almis..subat topigindeki bi kizin yawrusu masalalh bi ayda 1100 kilo almis sadece anne sütü ile bende sadece anne sütü veriyorum ama cok istahli bi bebek degil cok aciksa bile sagarak veriyorum 80 cc zor iciyo:37::37::37::37:napalim bizimkiler öyle cok tombis bi bebek olmayacak bu belli:27:kilo alsin diyede anne sütü varken mama da vermek istemiyorum anne sütü ile ne alirsa alir..belki ek gidaya gecince ii kilo alirlar ins:29:

yaw cok tatli bu kuzumm yerim onu benn:125::125::125::125::125::125:

adi ne findigiminnn:52:

sinir oldum ya tam üç kere yazdım net gitti canım :47:

adı muhammet mustafa canım mevlüt kandilinde doğdu için adıyla doğdu bu kilo dert etmiyorum ama yok sütün yaramıyor senin falan diyorlar o zaman takıyorum işte ...benimkide iki haftada 300 gr almıştı ayda bazen 500 gr aldığı bile oluyor ilk aylarda aldı sadece 1000 gr sonraları düştü kalp doktoru da dedi gerçi gelişimi yavaş olur belki hç kilo almaz diye ama şükür yine alyor canım...sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar önemli değil canım artık gülsünler debelensinler çişini kakasını yapsın gerisi önemli değil bunada şükür :16:

Son düzenleme:
sinir oldum ya tam üç kere yazdım net gitti canım :47:

adı muhammet mustafa canım mevlüt kandilinde doğdu için adıyla doğdu bu kilo dert etmiyorum ama yok sütün yaramıyor senin falan diyorlar o zaman takıyorum işte ...benimkide iki haftada 300 gr almıştı ayda bazen 500 gr aldığı bile oluyor ilk aylarda aldı sadece 1000 gr sonraları düştü kalp doktoru da dedi gerçi gelişimi yavaş olur belki hç kilo almaz diye ama şükür yine alyor canım...sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar önemli değil canım artık gülsünler debelensinler çişini kakasını yapsın gerisi önemli değil bunada şükür :16:

adiyla yasasin oglumunda adasiymis:16::16::16::16::16:bosver sen milleti hep hemen öyle derler yaramiyo sütün diye..bak benim oglumda yavas aliyo bugün doktoa gittik 3 haftada sadece 400 gr almis...birinci ve ikinci ayda birer kilo almisti simdi yavasladi bi senin yawrunda degil okuyorumda cogu bebekte yavaslama varrr....sen devam et anne sütüne ben mümkünse olursa 6 ay sadece anne sütü verecem.. ne alirsa alsin anne sütüyle :27:napalim bizimkiler tombis olmasin saglikli olsunlar dedigin gibi:16::16::16::16::16::16:

adiyla yasasin oglumunda adasiymis:16::16::16::16::16:bosver sen milleti hep hemen öyle derler yaramiyo sütün diye..bak benim oglumda yavas aliyo bugün doktoa gittik 3 haftada sadece 400 gr almis...birinci ve ikinci ayda birer kilo almisti simdi yavasladi bi senin yawrunda degil okuyorumda cogu bebekte yavaslama varrr....sen devam et anne sütüne ben mümkünse olursa 6 ay sadece anne sütü verecem.. ne alirsa alsin anne sütüyle :27:napalim bizimkiler tombis olmasin saglikli olsunlar dedigin gibi:16::16::16::16::16::16:

bende sadece anne sütü veriyorum arada belki prinç unuyla mama yapıp veriyorumm zaten benimkisi ne biberon alıyor ne yalancı meme midesi bulanıyor beyfendinin hemen allah sütlerimizi kesmesin yoksa işimiz çok zor :50:demek diğer kişilerdede yavaşlama varsa o zaman bebekler hareketlendiği içinde almıyor olabilir benimkinin bacakları hç durmuyorki bisiklet sürer gibi ...benimki 2 saatte bir emiyor canım sen kaç saatte bir veriyorsun

bende sadece anne sütü veriyorum arada belki prinç unuyla mama yapıp veriyorumm zaten benimkisi ne biberon alıyor ne yalancı meme midesi bulanıyor beyfendinin hemen allah sütlerimizi kesmesin yoksa işimiz çok zor :50:demek diğer kişilerdede yavaşlama varsa o zaman bebekler hareketlendiği içinde almıyor olabilir benimkinin bacakları hç durmuyorki bisiklet sürer gibi ...benimki 2 saatte bir emiyor canım sen kaç saatte bir veriyorsun

benimkide yalanci emziki hic almiyo aynen kusacak gibi oluyo..:30:bak senin oglusunda masallah hareketlenmis benimkide öyle hic durmuyo eli kou ayagi bencede o yüzden kilo alimi yavasliyo bi durmuyorlarki yerlerinde:27::27:ben emzirmeyi bile biraktim memede hemen uyuyodu az kilo almasin diye sagip vermeye basladim..mesala 3 sat yatip kalkinca 80 cc zor iciyo....bazen saat basi sagdigim sütü veriyorum 50 cc ancak iciyo..bi saatimiz yok bizim ne zaman aglarsa acmi diye veriyorum sütü bazen iciyo bazen hic icmiyo:37:

Son düzenleme:
kuzum hosgeldin cok merak ettim ben seni nerelerdesin sen

Seni cok ozledm benn naslsin canm hersey yolundami.tabiki cok cok dua ediyorum sana inan ki hep aklmdasiniz.ya int yoktu telden de zor oluyordu bide hep hastaydm o yuzden gelemedm bi türlü.kuzum sen tup bebek mi yaptrdin ne zaman yaptrdin neden tutmadi :( herseyin hayrlisi olsn durmak yok birgun olcak mutlaka sirasini bekliyor melegin

Seni cok ozledm benn naslsin canm hersey yolundami.tabiki cok cok dua ediyorum sana inan ki hep aklmdasiniz.ya int yoktu telden de zor oluyordu bide hep hastaydm o yuzden gelemedm bi türlü.kuzum sen tup bebek mi yaptrdin ne zaman yaptrdin neden tutmadi :( herseyin hayrlisi olsn durmak yok birgun olcak mutlaka sirasini bekliyor melegin
Canm yanlış okumusum rahim filminden bahsetmissin ben tup bebek anladm canm ya onu cektirdigini hatirliyorum

Ay maşallah size bitanem :nazar:
Sizin baya olmuş, doğuma da azkalmis niye hala bulantilarin geçmedi ki :( ben de 4. Aydan sonra geçer diye umit ediyordum :)))
Karnım şimdiden çıktı kuzum, ikiz olduğundan mi vücut yapımdan mi bilemedim :)
Cinsuyetlerimiz daha net değil bitanem. 11. Haftada mustaki dr kemik yapilarina göre ikisi de kiz dedi. Bi hafta sonra malatyadaki dr.um biri erkek digeri henüz belli degil dedi. Ikisininki de ihtimal yani kesin degil en doğru sonuc 16.haftada olur dedi dr. Hayırlısı bakalim. Minigine isim koydun mu
Gulbisim ♥

Sorma canm benim gecmedi bazen gun icnde cok sık oluyor bazen bir iki kere kusnalar yani bulanti hep var zaten. Nyse gecer canm bu aralar daha iyiyim senin bu kadar surmez ins.cinsiyetleri ne olursa olsn hakknda hayrlisi olsn kavusuyirsun ya meleklerine :) yerim ya ikiz cok severim :) kuzuma isim ruyamda gormustum kucagmda bi bebek kizin hatice geliyor demisti snrada test yapmistm iki cizgi :) esim de koyalim dyor hatice kubra yada hatice mira karar veremedim berra da hosuma gidiyor ay onmli bi karar yaa cok zor :))

Hoşgeldin bitanem ayyy çok özlemişim arada gel habersiz bırakma bizi :)
Cok şükür hanis kalabildim bitanem Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ♥
Yagmurum da büyümüş maşallah size:nazar:
hoşbulduk tatlımm bende özlemişim:16::16:
çok şükür canım Rabbim tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar:
büyüdük ya teyzesi darısı senin miniklere inş:29::29::29::54::54:

:26::26::26::26::26:
resim varmı görünüyomu:26:yasagımm

Eklentiler

• $1505340_1432132677044821_5323082216905888108_n.webp
    $1505340_1432132677044821_5323082216905888108_n.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
hosgeldin selencelkimmm:48::48::48::48:doru bu topikte nerdeyse bebegine kavusan kalmadi gibi..benimde tanidigim herkes nerdeyse su an anne yada anne adayi sükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum birakmasinnn:16::16::16:
allah razi olsun teyzesiii rabbim hepimizin yawrularini bize bagislasin acilarini göstermesin ins:16:Aminnn:29::29::29:

adi güzel yagmurumu öp annesi benim icin keske bi resmini koysanda yagmur kiscemizide bi görsek teyzeleri olarakkkk :46::46::46:hakkimiz yani görmekkk:42:
hoşbuldum canım:29:

yağmurun resmini paylaştm teyzesi:54:

Saol canım benim. İnşallah sorun çıkmaz da bu ay es gecerim mühim değil;) sendeki son durum ne?filmden sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş.senin ne kadar oldu cektireli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bitanem biz rahim filmi cektirdigimiz ayı es gectik. Obdan 2ay sonra da kimyasal gebelik yaşadım. Bence rahim filmi kesinlikle cok faydali bişey. Daha sonra Şubat gibi erken menopoz tehdidi olduğu için hiç beklemeden tüp bebek yaptırdık. Su an ikizlerime hamileyim :nazar: darısı başına olsun insss :)
öperim teyzesii:52::52::52:

meddcezirim bak unutma senin kuzucuklarininda görecez resmini:46::46::46::46: hakkimiz teyzeleri olarakkkk:52::52::52::52: sabirsizlikla bekliycemmm :10::10::10::10:yiyem findiklrimidaaa:56::56::56::56::56::56:
Ay tabiki dee eklerim findiklarimin resmini teyzesiiii ♥
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır...bende yozgattayım hala yaza taşıncaz malum... tek başımayım eşim de tokata geldi şükür başladı işine...yaza da aşılama yaptırcam...
Kıyamam ben sana azvkaldı bitanem okullar kapaninca semineri beklemez geçersin tokata. Aşılama için de hayırlısı olsun inş :)

Sorma canm benim gecmedi bazen gun icnde cok sık oluyor bazen bir iki kere kusnalar yani bulanti hep var zaten. Nyse gecer canm bu aralar daha iyiyim senin bu kadar surmez ins.cinsiyetleri ne olursa olsn hakknda hayrlisi olsn kavusuyirsun ya meleklerine :) yerim ya ikiz cok severim :) kuzuma isim ruyamda gormustum kucagmda bi bebek kizin hatice geliyor demisti snrada test yapmistm iki cizgi :) esim de koyalim dyor hatice kubra yada hatice mira karar veremedim berra da hosuma gidiyor ay onmli bi karar yaa cok zor

Hayirlisi olsun sağlıcakla gelsin Haticemiizz :)
Doğru söylüyosun sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil♥♥

hoşbulduk tatlımm bende özlemişim:16::16:
çok şükür canım Rabbim tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar:
büyüdük ya teyzesi darısı senin miniklere inş:29::29::29::54::54:

Amiiiiinnnn inş bitanem♥
bu arada yağmurumun fotoğrafı görünmüyor annesi

Bitanem biz rahim filmi cektirdigimiz ayı es gectik. Obdan 2ay sonra da kimyasal gebelik yaşadım. Bence rahim filmi kesinlikle cok faydali bişey. Daha sonra Şubat gibi erken menopoz tehdidi olduğu için hiç beklemeden tüp bebek yaptırdık. Su an ikizlerime hamileyim :nazar: darısı başına olsun insss :)

Ay tabiki dee eklerim findiklarimin resmini teyzesiiii ♥

Kıyamam ben sana azvkaldı bitanem okullar kapaninca semineri beklemez geçersin tokata. Aşılama için de hayırlısı olsun inş :)

Sorma canm benim gecmedi bazen gun icnde cok sık oluyor bazen bir iki kere kusnalar yani bulanti hep var zaten. Nyse gecer canm bu aralar daha iyiyim senin bu kadar surmez ins.cinsiyetleri ne olursa olsn hakknda hayrlisi olsn kavusuyirsun ya meleklerine :) yerim ya ikiz cok severim :) kuzuma isim ruyamda gormustum kucagmda bi bebek kizin hatice geliyor demisti snrada test yapmistm iki cizgi :) esim de koyalim dyor hatice kubra yada hatice mira karar veremedim berra da hosuma gidiyor ay onmli bi karar yaa cok zor

Hayirlisi olsun sağlıcakla gelsin Haticemiizz :)
Doğru söylüyosun sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil♥♥

Amiiiiinnnn inş bitanem♥
bu arada yağmurumun fotoğrafı görünmüyor annesi

meddım bana cevap ver sendende duyyym dedim şimdi bn tüpe başladım ya yapılana kadar yani şuanda ilaç kullanıyorum ilişki serbest mi korunmak gerekiyor mu 😊

aman allahim masallah bu ne güzellik simsiyah saclarr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

rabbim kendi güzel bu yawrumun kaderinide güzel yazsin ins:16::16::16::16::16::16:

selencelkim tam kiscemize uygun isim koymussunuz :52:bu güzellige bu isim olurdu ancakkk:46::46::46::46:

Back
X