• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay dügünüm olacakti ...

Kedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
282
-1
96
Merhaba arkadaslar,

Bu ayin sonunda dugunum olacakti ama malesef gerceklesmiyecek.
Nedeni? Ev bulamadik, 2 secenegim vardi ya dugun olcakti ben kaynanin 2 odali kucuk evinde kalcaktim, yada ertelencekti. Ben her iki tarafin huzuru icin ertelemeyi sectim.

Icim yinede buruk, kinaligim, gelinligim hersey hazir cunku. Bu ay giymek icin sabirsizlaniyordum ne guzel yazin cikacikti balayina. Simdi buyuk ihtimal kisin sogukta olacak. Ne bilim dert edilecek bisey degl belki ama ben cok kafaya takiyorum ve uzuluyorum, sonucta kac aydir o buyuk gunu bekliyorduk ..

Iyi tarafindanda bakmak lazim, ailemin yaninda daha fazla vakit gecirebilecegim, kendi evim olcak insallah...

canım geç olsun güç olmasın en iyiyisini yapmışsın nasıl olsa evlebenecksiniz allahın izniyle :69:
inşallah hemen bulunur evinizde evlenirsiniz:29:

Başımıza gelen her şeyde bir hayır vardır ALLAH aşka üzüntü acı yaşatmasın ömür boyu sağlık mutluluk huzur diliyorum.

herşeyin hayırlısı canım hiç üzme canını benim bir arkadaşımda evlenecekti eşinin babası öldü sen sadece ev bulamamışsın üzme canını hem herşeyde bir hayır vardır..inş içine siner geç olsun güzel olsun...

iyi yönünden düşün ev bulunca sevdiğin adamla evleneceksin:69: aradığı aşkı bulamayan yada adamı bulan parayı bulup düğün yapamayn insanlar varkeen çoookkk şanslısınn:54:

canım o gunlerde cabuk gelır hem kısında balayı olur bence daha heycanlı:1:

Ev bulmadan gelinlikler kınalıklar niye hazırlandı anlamadım.Kışa kadar ev niye bulamıyorsunuz o da ayrı konu.
Kayınvalideyle oturmaktansa tabiiki bekle.Bir girersen kayınvalidenin yanına çıkamazsın sonra.hayırlrsı olsun.

Merhaba arkadaslar,

Bu ayin sonunda dugunum olacakti ama malesef gerceklesmiyecek.
Nedeni? Ev bulamadik, 2 secenegim vardi ya dugun olcakti ben kaynanin 2 odali kucuk evinde kalcaktim, yada ertelencekti. Ben her iki tarafin huzuru icin ertelemeyi sectim.

Icim yinede buruk, kinaligim, gelinligim hersey hazir cunku. Bu ay giymek icin sabirsizlaniyordum ne guzel yazin cikacikti balayina. Simdi buyuk ihtimal kisin sogukta olacak. Ne bilim dert edilecek bisey degl belki ama ben cok kafaya takiyorum ve uzuluyorum, sonucta kac aydir o buyuk gunu bekliyorduk ..

Iyi tarafindanda bakmak lazim, ailemin yaninda daha fazla vakit gecirebilecegim, kendi evim olcak insallah...

Kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin. Hiç canını sıkma.:34:

Hiç üzülme, o şekilde evlenseydin evlendiğinden birşey anlamayacaktın zaten. Doğru karar almışsın emin olabilirsin.

arkadaslar sormuslar ev bulmadan niye dugun tarihi aldiniz diye. Evet o kismini yanlis yaptik, tecrubesizde oldugumuz icin, evi hemen cikar zanettik.
Ama yurtdisinda oyle kolay ev cikmiyor, hele hele almanya gibi biyerde sistem farkli kiralik ev icin.

ne diyelim hayirlisi buymus, yaz gelini olmayi cok istemistim :(

ah canım sen düğün olmayacak değince bende nişan atıldı sandım üzüldüm varsın düğün ertelensin sevdiğinle sorun yaşamada günler gelir geçer allahın izniyle çabucak kendi evin mis gibi eşyaların olur

Yaz gelini olsaydın belki sonrasında hep gözyaşın olacaktı. Ev üstüne ev olmaz diye boşuna dememişler.

Kış gelini olursun ama kendi evinde misler gibi yaşarsın. Üzülme hiç. Salonu var kapalı alanı var zoruluk yaşamazsınız.

Eğer hayallerinizi erken yaşasaydınız büyük sorunlar doğabilirdi. Böylelilkel biraz daha ertelediniz hayallerinizi ama çıkabilecek sorunları, olumsuzlukları ötelediniz. 1 yıl dediğiniz hemen geçer ama sorunla geçen 1 yıl geçmezzz

2 odalı bir ev mi, yoksa geceliğinle salına salına geçirdiğin ilk günlerin mi...

böylesi daha hayırlı olmuş canım.eşinin ailesi ile aynı evde oturup ilk günlerini stresle geçireceğine birkaç ay daha bekleyip kendi evinde evliliğine başlamak çok daha iyi olacaktır emin ol:31:
hiç canını sıkma bu birkaç ay da çabucak geçer zaten:34:

iyiide heryer kiralık ev dolu nasıl ev bulamadınız ve bu yüzden ertelediniz anlayamıyorum. biz eşimle bir anda karar verdik isteme oldu 1 hafta içinde yüzük taktık ertesi hafta nikah 1 ay sonrada düğün yaptık ve bunlarda sadece eşimle ikimiz koşturduk ayarladık yaptık. evide 1 günde bulduk badana boya temizlik hemen yaptık nikah günümüzde mobilya aldık koyduk. sırf bu yüzden düğünmü ertelenirmiş şaştım kaldım.

iyiide heryer kiralık ev dolu nasıl ev bulamadınız ve bu yüzden ertelediniz anlayamıyorum. biz eşimle bir anda karar verdik isteme oldu 1 hafta içinde yüzük taktık ertesi hafta nikah 1 ay sonrada düğün yaptık ve bunlarda sadece eşimle ikimiz koşturduk ayarladık yaptık. evide 1 günde bulduk badana boya temizlik hemen yaptık nikah günümüzde mobilya aldık koyduk. sırf bu yüzden düğünmü ertelenirmiş şaştım kaldım.

Yurtdışındalarmış canım almanyada öyleymiş bekliyolarmış evin çıkmasını sırayla çıkıyomuş kiralık ev öyle yazmış arkadaşta türkiyede olsa bi gün gezsen bulursun

Back
X