14. Gün de şüphelenip test yaptım negatifti. Ama belirtiler gerçekten beni inandırırken bir yandan adet olma hissi de beraberdi. Sonucunda elim ayağım titredi. İnşallah sağlıklı bir gebelik haberi olur. Hepiniz de bu çift çizgiyi görmek nasip olurMerhaba kızlar, konuyu ben açtım çünkü ilk defa çocuk düşündüm. İlk deneyimdi ve tüm belirtileri ben ilk defa yaşadım. Özellikle su gibi akıntı iç çamaşırında, kışın bile olmayan aşırı dudak kuruması çatlak, bel kasık ağrısı, ve yıllardır kullandığım deodoranta aşırı derece alerji durumu yaşadım. Bugün adet günüm. Hep adet olacağımı hissediyorum tüm Cesaretim ile elimdeki son testi yaptim. Ve direk sonuç çıktı
Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkes için umarım buradaki herkesten güzel haberler gelirAyy çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin insAllah
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar, konuyu ben açtım çünkü ilk defa çocuk düşündüm. İlk deneyimdi ve tüm belirtileri ben ilk defa yaşadım. Özellikle su gibi akıntı iç çamaşırında, kışın bile olmayan aşırı dudak kuruması çatlak, bel kasık ağrısı, ve yıllardır kullandığım deodoranta aşırı derece alerji durumu yaşadım. Bugün adet günüm. Hep adet olacağımı hissediyorum tüm Cesaretim ile elimdeki son testi yaptim. Ve direk sonuç çıktı
Çok teşekkür ederim, darısı başınızaÇok sevindim hayırlı uğurlu olsunacaba akıntıyı yumurtlamadan sonra ne zaman görmeye başladınız
Yani normalde kremsi tarzda şeffaf bir akıntı olur ya öyle değil dimi. Benim de iç çamaşırımda hafif ıslaklık oluyor ama çok hafifÇok teşekkür ederim, darısı başınıza
Ben akıntı olarak sadece iç çamaşırında su lekeleri tarzında fark ettim. Yumurtlamadan biraz sonra. Şuana kadar hala oluyor. Renksiz bir şekilde.
Hayır. Şeffaf. Su lekesi gibi. Dünde çok oldu ben adet kanaması olacak diye düşündüm. Dudaklarım hâlâ çok fena çatlak durumda. Birde yıllardır kullandgm deodorant kaşıntı ve kızarıklık yapması en belirgin özellikti benim için. Ateş basmaları, şişkinlik kasık ağrısı dışında.Yani normalde kremsi tarzda şeffaf bir akıntı olur ya öyle değil dimi. Benim de iç çamaşırımda hafif ıslaklık oluyor ama çok hafif
Aslında ben çok araştırdım. Bir lekelenme tarzında yerleşme kanaması da bekledim. Hiç olmadı. Adet belirtilerine de yakın diye bugün testi çok korkarak yaptım.Hayır. Şeffaf. Su lekesi gibi. Dünde çok oldu ben adet kanaması olacak diye düşündüm. Dudaklarım hâlâ çok fena çatlak durumda. Birde yıllardır kullandgm deodorant kaşıntı ve kızarıklık yapması en belirgin özellikti benim için. Ateş basmaları, şişkinlik kasık ağrısı dışında.
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam yumurtlama döneminden sonra oldu. Hâlâ var. Başka belirtileriniz oldu mu?Merhaba. Benim yumurtlamadaki ilişkiden sonra daha 5 6 gün oldu. Bat 6 ekimde. Şeffaf su gibi akıntım var yumurtlama dönemi dışında akıntım olmuyor. Sizde ne zaman oldu bana umut oldunuz
BenMerhaba, bu ay benim gibi belirti yaşayanlar, planlı gebelik bekleyenler var mı?
Masallah Allah im saglikla yavrunuza kavustursun bende bu ay adet olmadim kasiklarim agryor beklemedeym 5 gun gecti adetim test yaptim silik. Ciktiama adetten 5 gun once kan vermistim 0.100 cikmsti yalanci silik cizgimiydi bilemiyorum yarin yenileyecegim testiMerhaba kızlar, konuyu ben açtım çünkü ilk defa çocuk düşündüm. İlk deneyimdi ve tüm belirtileri ben ilk defa yaşadım. Özellikle su gibi akıntı iç çamaşırında, kışın bile olmayan aşırı dudak kuruması çatlak, bel kasık ağrısı, ve yıllardır kullandığım deodoranta aşırı derece alerji durumu yaşadım. Bugün adet günüm. Hep adet olacağımı hissediyorum tüm Cesaretim ile elimdeki son testi yaptim. Ve direk sonuç çıktı
Amin çok teşekkür ederim. İnşallah sizde çok güzel haberler ile gelirsiniz.Masallah Allah im saglikla yavrunuza kavustursun bende bu ay adet olmadim kasiklarim agryor beklemedeym 5 gun gecti adetim test yaptim silik. Ciktiama adetten 5 gun once kan vermistim 0.100 cikmsti yalanci silik cizgimiydi bilemiyorum yarin yenileyecegim testihepimiz guzel haberlernzi paylasiriz insallah
İnşallah güzel ve sağlıklı haberlerle gelirsinizAy bende de o tür akıntılar oluyor iç çamaşırımda şu lekesi gibi gerçi bugün kan verdim yarın öğlen çıkacak sonuç dua edin 1 senedir 2 çocuğumu istiyorum
Negatif çıktı değer 2.0 adet tarihime daha var ama umutlanmak istemiyorumİnşallah güzel ve sağlıklı haberlerle gelirsiniz
Bence biraz daha bekleyin. Bende 14. Gün yapılabilir denilen testi yaptım negatif sonuç aldım. Adet günümde yaptm çift çizgi oldu.Negatif çıktı değer 2.0 adet tarihime daha var ama umutlanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?