Yerleşme kanaması olabilir.Iliskiden 11 gün sonra çok az kan geldi sonra ise normal akinti onun haricinde kasık ağrısı ve halsizlik var ara ara da midem bulanıyor ve bacaklarim ağrıyor özellikle fazla yaruldugumda bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif adet günümü bekliyorum ama dediğim gibide kendimi çok umitlendirmek istemiyorum
Ay inşallahİnşallah hamişizdirrrrrr valla çok içten dua ediyorum.
Evet öyleymiş. Hakkımızda hayırlısı olsunYerleşme kanaması olabilir.
Maalesef bende erken gebelik testi yaptm dayanamayıp negatif çıktı. Bat tarihini beklemek gerekiyormus
Hayırlısı ile olur inşallahbende beklemedeyim bat 27 Eylül
Hepimiz icin koskocaman insallahİlk defa yaşanıyorsa sonuç pozitif olabilir. İnşallah öyledir
Merhaba, evet belirtiler gebeliği gösteriyor. Aramizda 2 gün varHerkese selamlarbu ay bende umutluyum. Sol kasık ağrısı var ve yumurtlamadan 1 hafta sonra çok minik bir damla kadar kahve lekelenme yaşadım. Bat 29 eylül. Geçtiğimiz mayıs ayında hamile kalmıştım ve malesef 6 haftalıkken düşük yaptım. Onda da böyle sol kasıkta ağrı yaşamıştım. Ama sol yumurtalığımda çikolata kisti olduğu için belki de tesadüftür diyorum bilemiyorum Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç negatif… Bakalım birkaç güne tekrarlayacağım inşallah hepimiz pozitifizdir Güzel haberler almak dileğiyle
Belirtiler kişiden kişiye bayağı değişiyor. Hayal kırıklığı olmasın İsterseniz biraz daha bekleyin.3 gün gecıkmem var hanımlar goguslerimde çok az ağrı var idrarım da koyu sarı halinde kasıklarimda ağrı yok sırtımda sadece ayakta çok durursam oluyor ağzıma sadece kusmuk geliyor aşırı mide bulantısı yok sizce ne zaman test yapmalıyım
Valla kk'den öğrendiğim en büyük şey gebelik öğrenen kadınların büyük bi kısmında uçuk çıkmış olmasıKızlar bende ayaktayken biraz iş yapınca kasıkta ağrı oluyor oturunca geçiyor sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi bide dudağım çok tuhaf bişey çıktı çok rahatsız ediyo sivilce değil uçuk gibi de değil anlamadım hiç dudağımda sivilcede çıkmaz adetime tam 1 hafta kaldı
Evet evet kesinlikle 1 gün önce negatif olan 1 gün sonra pozitife dönüyor çok şahit oldum bunaMerhaba, evet belirtiler gebeliği gösteriyor. Aramizda 2 gün varve bazen bir gün bile pozitifte etki ediyor. İnşallah pozitif sonuç alırsınız
İnşallah öyledir cnm pozitif görürsem burda not olsun bari genelde alnımda çıkar regl sivilcemde ama bu çok tuhaf acıyo bide çok 2 3 gün sonra erken gebelik testi yapıcam çok şüphelendimValla kk'den öğrendiğim en büyük şey gebelik öğrenen kadınların büyük bi kısmında uçuk çıkmış olmasıolabilir yani
Yaa inşallah öyledir. Bende dil, ağız yaraları yaşıyorum ve asla yaşamadgm dudak kuruluğu. Ne tuhaf ki ilk defa yaşadıgm çok belirtim varİnşallah
İnşallah öyledir cnm pozitif görürsem burda not olsun bari genelde alnımda çıkar regl sivilcemde ama bu çok tuhaf acıyo bide çok 2 3 gün sonra erken gebelik testi yapıcam çok şüphelendim
Ay dudak kuruluğu bende de var ama genelde de kurudur zaten bu ay etrafı çok daha fazla kuruduYaa inşallah öyledir. Bende dil, ağız yaraları yaşıyorum ve asla yaşamadgm dudak kuruluğu. Ne tuhaf ki ilk defa yaşadıgm çok belirtim var
Benimde herhangi bir belirtim yok. Bat 31 Eylül. Normalde göğüs ucumda herhangi bir şey olmazdı ama bu sefer pütür pütür şeyler var . Tam ucunda. Ve normal adet belirtim olarak sadece duygusallık var başka bir şey yok. İnş isteyen herkese nasip olurVücut ısınız nasıl? Artış var mi? Evet göğüs ucunu bende hissettim ara ara.
Fakat ne tuhaf ki bu ağrılar bat yaklaştıkça akşam saatleri bastırıyor
Çok geçmiş olsunSelamlar ben Nisan'da dış gebelik yaşadım sağ tüpteydi 5 haftalıkken sonlandrdik. Bu ay ilk defa denedik adetime 6 gün var iki gündür sıcak basması oluyor. İlk defa dün gece sağ kasıkta hafif ağrı ve göğüslerde hassaslık farkettim. Yine sağ tarafta minik sizi batma vs gibi bir şey hissedince bütün gece korkudan uyuyamadım . Tekrar dış gebelik olma ihtimalinden aşırı korkuyorum. Bazen belimde de agri hissediyordum ama bunlar geçici oluyor. Sizde de var mı inşallah normal gebeliktendir 6 gün nasıl beklicem bilmiyorum
İnşallah çok teşekkür ederim. Ben önceki gebeliğimi 3 haftalıkken fark etmiştim. Bendeki belirtiler çok netti. Daha önce yaşadığım için az çok tahmin edebiliyorum şuan lekelenmem yok içimi tek ferahlatan o. İnşallah sağlıklı gebelik yaşarız diğer türlüsü çok zor Allah kimseye yaşatmasınÇok geçmiş olsunumarım sağlıklı bir hamilelik sizi bekliyordur.
Ben bayağı belirti yaşadım yarın adet günüm ve sürekli adet olacakmış gibi hissediyorum ama bir yandan da gebelik belirtilerim yumurtlama döneminden beri var. Çok farklı bir ikilem. Ve beklemek cidden çok zor oluyor bu şekilde. İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?