- 5 Haziran 2024
- 129
- 78
- 18
- 31
- Konu Sahibi nedesembilemedim33
-
ay ne güzel hiç beklemeden olsa ya, böyle bekleye bekleye tükendik vallahi.Valla 2 hamilelik yaşadım ikisini de beklemediğim için 6 haftalıkken öğrenmiştim o yüzden belirtilerden haberim yok, şimdi planlı gidiyoruz daha ilk ilişki de beni stres bastı vücudumda saçma sapan tepkiler görüyorum
her şerde vardır ya bir hayır, kavuşacağız doğru zamanda inşallaaahMerhaba ben de inanıyorum belki bu ay belki bir kaç ay sonra ama olacak.15 aydır gebelik oluşmadı pkos var Sat 25 ekim her ay bir umut bekliyorum
Bende inanmak ve olumlu düşünmek istiyorum bazi engeller var ama yine de bende hamile olduğumu hissediyorum, kimyasal gecirdigim zamanda kimse inanmamisti ben hissediyorum dedigimde. Olmasa da bir dahaki ay yine bu ay olacak diycem umut önemli :) benimde bat 24 kasim 6 gun kaldir gecmiyorrrSelam kızlaaar, yaklaşık 8 aydır eşimle bebek istiyoruz ve Haziran ayı hariç her ayı değerlendirdik. Sürekli bir belirtim varmış gibi hissediyorum ama bu ay farklı sanki. Göğüste hassasiyet yok denecek kadar az, bulantım da yok diyebiliriz. Son adet tarihim 24 Ekim. Ayın 9'unda kahverengi bir renk gördüm çamaşırımda sonrası da gelmedi ve beyaz akıntım hala devam ediyor ara ara sarıya dönüyor. Kasığıma da bazen ağrı giriyor ama beyaz akıntı ve kahverengi leke hariç her ay olan şeyler bunlar benim için. Bu ay manifestliyorum, bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde gelmiş olsun. Buradayım anneciiimmm seni hissediyorum :)
Benim ilk ve çok stres oldum yani günler geçmiyor test bile almıyorum kendimi tutamam diyeay ne güzel hiç beklemeden olsa ya, böyle bekleye bekleye tükendik vallahi.
Bende bekliyorum bu ay içinSelam kızlaaar, yaklaşık 8 aydır eşimle bebek istiyoruz ve Haziran ayı hariç her ayı değerlendirdik. Sürekli bir belirtim varmış gibi hissediyorum ama bu ay farklı sanki. Göğüste hassasiyet yok denecek kadar az, bulantım da yok diyebiliriz. Son adet tarihim 24 Ekim. Ayın 9'unda kahverengi bir renk gördüm çamaşırımda sonrası da gelmedi ve beyaz akıntım hala devam ediyor ara ara sarıya dönüyor. Kasığıma da bazen ağrı giriyor ama beyaz akıntı ve kahverengi leke hariç her ay olan şeyler bunlar benim için. Bu ay manifestliyorum, bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde gelmiş olsun. Buradayım anneciiimmm seni hissediyorum :)
Benim de ilk olacaaak hala yapmadım test. Yarın yapmak istiyorum ama ya negatif çıkarsa diye yapmaktan korkuyorum.Benim ilk ve çok stres oldum yani günler geçmiyor test bile almıyorum kendimi tutamam diye
30’una da az var canım, hadi bakalım.Bende bekliyorum bu ay içinbu ayın 30.nda normalde adetim olucak. Bakalımm artık
Kaç gün var adete benim 6 Aralık gösteriyor nasıl geçecek zamannBenim de ilk olacaaak hala yapmadım test. Yarın yapmak istiyorum ama ya negatif çıkarsa diye yapmaktan korkuyorum.
Bence bozuk bu, başka bir test dene canımkızlar test mi bozuk acaba 10 dkyı geçti tek çizgi gibibir de sabah değil de akşam sıvı tüketmeden yaptım.
Eki Görüntüle 3506543
İnşallah olur ve çok mutlu olursuuunnBizim bu ay ilk denememiz oluyor, şu an yumurtlama dönemimdeyim ilk denemede olacak hissediyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?