Gebeliğe Hazırlık Bu ay hamile kalmaya çalışanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım 2 ablamda soğan kürü sayesinde hamile olduğunu öğrendiği için bende uygulamak istedim bende enfeksiyon vardı
he enfeksiyon olunca sokuyormus onu ondan tavsiye ediyorlar düzenliyse gerek yok enfeksiyon olunca kötü kokulu akıntı idrar yaparken yanma falan oluyor degil mi aksi takdirde yapmaya gerek yok

bi bitmedi şu cahilliğiniz yaa . boşalma olmadı ise gebe kalmaktan neye göre korkuyorsunuz. unutmayın hamilelik için sperme ihityaç var . hiç birimiz üflenerek olmadık yada leylekler getirmedi . şaka gibisiniz gerçekten

anladım hadi bakalım
daha yolun çok başındasınız. öncelik olarak bi kaç ay kafanıza göre takılın . şimdiden şunu bunu deneyelim derseniz strese girersiniz istemeden. birde hormon değerlerinizi bilmeden takviye şeyler kullnamayın hormonlarınızla oynarsınız

Bende bu ay umutla bekliyorum. Bugun yumurtlama donemim bakalim aybasina kadar neler olur

hiç birsey kullanmıyorum suan sadece doğurganlığı takip ediyorum o kadar

hiç birsey kullanmıyorum suan sadece doğurganlığı takip ediyorum o kadar
doğurgalık gününüzü takip etmeniz güzel bişey . baktınız 3 ay olmadı eşini mutlaka sperm testine gönder. kendin de hormon testi rahim filmi falan çekin . zamanınız boşa gitmesin. erken teşhis her zaman iyidir.

teşekkür ederim önümüzdeki ay icin sıra aldım zatenkendime ama insallah olur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…