Gebeliğe Hazırlık Bu ay hamile kalmaya çalışanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 1 yılı geçti hala bişey yok ümidimi kestim artık.bu ay tekrar deneyeceğim ama ümidim yok gerçekten

Bende 1 yılı geçti hala bişey yok ümidimi kestim artık.bu ay tekrar deneyeceğim ama ümidim yok gerçekten
Lütfen ümitsizliğe kapılmayın, vardır bir hayır. Doktor kontrolüne gittiniz mi? Testlerinizi yaptırdınız mı?

Selamlar , bizde bu ay korunmayı bıraktık. Folik asit ne almak gerekiyor, yani eczaneden folik asit desek standart mı oluyor.

Selamlar , bizde bu ay korunmayı bıraktık. Folik asit ne almak gerekiyor, yani eczaneden folik asit desek standart mı oluyor.
Doktoruna danışabilirsin ama ben bebeğimde kendim başlamıştım bir tane arkadaşıma sorup doktorumda devam et demişti

doktora git sonra bence kafana gire alma derim
bende öyle düşünüyorum da burada okuyunca bi kaç yorum , acaba dedim öyle alınabiliyor mu vitamin gibi diye düşündüm
Doktoruna danışabilirsin ama ben bebeğimde kendim başlamıştım bir tane arkadaşıma sorup doktorumda devam et demişti
korunmayı yeni bıraktığımız için doktora daha sonra gidelim diye düşünmüştük. bakalım artık

Lütfen ümitsizliğe kapılmayın, vardır bir hayır. Doktor kontrolüne gittiniz mi? Testlerinizi yaptırdınız mı?
Evet herşey normal çıktı eşiminde benimde bi sorun yok dedi doktor.yumurta büyütücü ilaç verdi yinede kullandım iki ay üst üste yine bişey yok.yaş geçiyor 39 oldum herhalde yaştan dolayı olmuyor işte

Kizlar ben bugüncok kotuyum.migdemde tas var sanki ve asiri halsizlik. Saglik ocagina gittim bugun.pazartesi sonuclarim cikacak.hamileysem eger bu hep boylemi gececek gece migde yanmasından uyuyamiyorum resmen.

Merhaba geçen ay kontrole gittim doktorum adet bitiminden itibaren say 11. Günden itibaren gün aşırı yani bir gün ara ile 11. Gün ile 17. Gün arası deneme yapın dedi en verimli günler o günler oluyormuş kızlar bugün regl günüm bu ay değerlendiremedik bekliyorum hala ama diğer ay ovulasyon testi aldım onunla deneme yapıcam inşallah

Burda marka vermek doğru olur mu bilmiyorum ama bana kadın doğum doktoru regenesis max marka vermişti onu kullanıyorum hala bildiğim kadarıyla marka çok farketmiyor folik asitte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…