- 22 Eylül 2021
- 151
- 29
- 18
- 28
- Konu Sahibi Esramnllll
-
anladım bilmiyorum bu ayda dene olmazsa kontrole gitAmin canim insaallah.enfeksiyon var sanirim ondan olmuyor 3 aydir deniyorux
hadi bakalımBende bu ay umutla bekliyorum. Bugun yumurtlama donemim bakalim aybasina kadar neler olur
Canım üç ay daha kısa bir zaman denemek için. Olur merak etme?Amin canim insaallah.enfeksiyon var sanirim ondan olmuyor 3 aydir deniyorux
Ne zamandı yumurtlaman ve regline kaç gün var?yeni lekelenmem olmuş sizce ?
yumurtlama iki uygulama var birinde iki gün var digerinde4adetime 16gun var adetimin ilk gününden 12.gündü bugünCanım üç ay daha kısa bir zaman denemek için. Olur merak etme?
Ne zamandı yumurtlaman ve regline kaç gün var?
ümidini kesme hayır hayırlısı böyleymişBende 1 yılı geçti hala bişey yok ümidimi kestim artık.bu ay tekrar deneyeceğim ama ümidim yok gerçekten
Canım o zaman yumurtlamadan dolayı olmuş olabilir. Değerlendir bakalımyumurtlama iki uygulama var birinde iki gün var digerinde4adetime 16gun var adetimin ilk gününden 12.gündü bugün
Lütfen ümitsizliğe kapılmayın, vardır bir hayır. Doktor kontrolüne gittiniz mi? Testlerinizi yaptırdınız mı?Bende 1 yılı geçti hala bişey yok ümidimi kestim artık.bu ay tekrar deneyeceğim ama ümidim yok gerçekten
insallahCanım o zaman yumurtlamadan dolayı olmuş olabilir. Değerlendir bakalım
Doktoruna danışabilirsin ama ben bebeğimde kendim başlamıştım bir tane arkadaşıma sorup doktorumda devam et demiştiSelamlar , bizde bu ay korunmayı bıraktık. Folik asit ne almak gerekiyor, yani eczaneden folik asit desek standart mı oluyor.
bende öyle düşünüyorum da burada okuyunca bi kaç yorum , acaba dedim öyle alınabiliyor mu vitamin gibi diye düşündümdoktora git sonra bence kafana gire alma derim
korunmayı yeni bıraktığımız için doktora daha sonra gidelim diye düşünmüştük. bakalım artıkDoktoruna danışabilirsin ama ben bebeğimde kendim başlamıştım bir tane arkadaşıma sorup doktorumda devam et demişti
Evet herşey normal çıktı eşiminde benimde bi sorun yok dedi doktor.yumurta büyütücü ilaç verdi yinede kullandım iki ay üst üste yine bişey yok.yaş geçiyor 39 oldum herhalde yaştan dolayı olmuyor işteLütfen ümitsizliğe kapılmayın, vardır bir hayır. Doktor kontrolüne gittiniz mi? Testlerinizi yaptırdınız mı?
Genelde aynısını veriyor eczanelerSelamlar , bizde bu ay korunmayı bıraktık. Folik asit ne almak gerekiyor, yani eczaneden folik asit desek standart mı oluyor.
Burda marka vermek doğru olur mu bilmiyorum ama bana kadın doğum doktoru regenesis max marka vermişti onu kullanıyorum hala bildiğim kadarıyla marka çok farketmiyor folik asitte.Selamlar , bizde bu ay korunmayı bıraktık. Folik asit ne almak gerekiyor, yani eczaneden folik asit desek standart mı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?