Bu ay korunmayı bırakanlar

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.475
Bütün hamile aday adaylarına selam olsun:KK45:
Benim gibi bu ay korunmayı bırakan arkadaşlarım var mı? Gelin heyecanlı bekleyişte birbirimize destek olalım.İnş. hayırlısıyla 2016 Mayıs anneleri olalım :)

Ben aslında korunmayı yanlış bir zamanda bıraktım,regl az kaldı ama bu aralar çok düzensiz,belki de kırmızı kart yemem,şans:KK48:

Son düzenleme:
beklemek cok stresli kac ay surcek acaba gerci ben korunmuyordum 2 aylik evliyim ama heyecanla bekliyorum bende 2016 annesi olmaliyim. :anneadayı:

Korumayı bıraktım bende dün yumurtlama da çift çizgi gördümgece çalışma war nasip inşallah hayırlı sağlıklı olurlar bizi bekletmezler:KK17:

beklemek cok stresli kac ay surcek acaba gerci ben korunmuyordum 2 aylik evliyim ama heyecanla bekliyorum bende 2016 annesi olmaliyim. :anneadayı:
Korumayı bıraktım bende dün yumurtlama da çift çizgi gördümgece çalışma war nasip inşallah hayırlı sağlıklı olurlar bizi bekletmezler:KK17:
Hadi inş. kızlar ya:nazar:Yumurtlama adete 14 gün kala oluyor doğru dimi? Benim normalde 16 sında olmam lazım ama çok düzensiz.Korunmayı da yeni bıraktım.Mucize gibi bir şey olur yani

Hadi inş. kızlar ya:nazar:Yumurtlama adete 14 gün kala oluyor doğru dimi? Benim normalde 16 sında olmam lazım ama çok düzensiz.Korunmayı da yeni bıraktım.Mucize gibi bir şey olur yani
Bende 14.gun biliodum ama okuduklarimdan sonra öyle olmadığını anladım. Owülasyon testi gtti. GD. . Dan aldım. Kadın her ay aynı dönem yumurtlamazmis canım. Testletakip en güvenilir sonuç bencede

Bende 14.gun biliodum ama okuduklarimdan sonra öyle olmadığını anladım. Owülasyon testi gtti. GD. . Dan aldım. Kadın her ay aynı dönem yumurtlamazmis canım. Testletakip en güvenilir sonuç bencede
Belki bende bir kaç ay sonra alırım,şimdilik takip etmek istemiyorum canım. Peki ola ki yumurtlama zamanına denk geldi 16sında adet olmadım. 6-7 günlük gebelik testte çıkmaz dimi?

Belki bende bir kaç ay sonra alırım,şimdilik takip etmek istemiyorum canım. Peki ola ki yumurtlama zamanına denk geldi 16sında adet olmadım. 6-7 günlük gebelik testte çıkmaz dimi?
Çıkmaz canım kanda ilişkiden sonra 10.gunde çıkarmış hamilelik oluşmuş. İdrarda benim adetin gelmesi gerektiği gün yapmıştım çıktı ama benim adetim 3 5 gün one atar atmayınca bekledim tam günü olurum belki diye olmadı test yaptım. Sonra yarım saat sonra çıkmıştı wbenim geç cikio biraz.ama hep hamileyim demiştim o ay erken yaptım çıkmayınca umudum kırıliyodu bence bekle benim gibi hergün test yapma

yumurtlama 14 u diye biliyorum bende bi uygulama indirdim o da gebelik sansi yuksek gunleri takvimde gosteriyor ben ordan takip ediyorum

Bende dogum kontrol hapini gecen ay biraktim. Bakalim ne zaman olacak :) hayirlisi. .

Bat:25agustos

Bende dogum kontrol hapini gecen ay biraktim. Bakalim ne zaman olacak :) hayirlisi. .

Bat:25agustos
Ben doğum kontrol hapı ni bıraktığım ay hamile kalmıştım canım inşallah seninde olur hemen bebisskon bekletmez:KK73:

Ben doğum kontrol hapı ni bıraktığım ay hamile kalmıştım canım inşallah seninde olur hemen bebisskon bekletmez:KK73:
Allah izin verirse senin de ikinci olacak canım dimi? Resimde tatlı bir kız görünüyor,senin kızın mı,kaç yaşında?

Allah izin verirse senin de ikinci olacak canım dimi? Resimde tatlı bir kız görünüyor,senin kızın mı,kaç yaşında?
Eylül de 3 yasi biticek nasipse. Senin de ikinci mi Olucak .kızın mı war Hira :KK69:

İki aydır biz de istiyoruz...
Bu ay da olmadı maalesef, dün kan tahlili verdim sonuç negatif...
Umarım çok uğraştırmaz bizleri...
Ben kendi doktorumdan randevu aldım şimdi. Doktora da gitmek istemiyorum, offfff

İki aydır biz de istiyoruz...
Bu ay da olmadı maalesef, dün kan tahlili verdim sonuç negatif...
Umarım çok uğraştırmaz bizleri...
Ben kendi doktorumdan randevu aldım şimdi. Doktora da gitmek istemiyorum, offfff
Umutsuzluğa kapılma.daha çok yeni Allahın izniyle olur yumurtlama günlerinde çalış ama o günleri kaçırma canim

Umutsuzluğa kapılma.daha çok yeni Allahın izniyle olur yumurtlama günlerinde çalış ama o günleri kaçırma canim

8 ay önce sürpriz şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim, kısa süre sonra kalp atımı durması sonucu kürtaj oldum. 6 ay istemedik ve son iki aydır bebek istiyoruz. Geçen ay ovl. testi aldım, hemşire arkadaşım ovulasyon olduğumu söyledi ama C ve T çizgileri eşit oranda renkli olması gerektiği yazıyordu prospektüste ve internette. Yani ovulasyon olup olmadığımı da tam bilmiyorum. olmamışsa sebebini de...

Bebek sahibi olmak için yıllarca çabalayan insanların ne kadar zor bir süreçten geçtiğini anladım. Allah yardım etsin herkese...

Kızlar biraz daha ertelemeye karar verdim:KK64: Hem geçen ay antibiyotik,adet geciktirici kullanmıştım (Galiba etkisi vücuttan hemen atılmıyormuş) Hem de bizim 2 buçuk yaşındaki prensesimizi kreşe yazdırmaya karar verdik. Biraz değişiklikler olacak,az daha zaman lazım gibi :110:

Kızlar biraz daha ertelemeye karar verdim:KK64: Hem geçen ay antibiyotik,adet geciktirici kullanmıştım (Galiba etkisi vücuttan hemen atılmıyormuş) Hem de bizim 2 buçuk yaşındaki prensesimizi kreşe yazdırmaya karar verdik. Biraz değişiklikler olacak,az daha zaman lazım gibi :110:
Hayirlisi canım kendini hasır hissetmen önemli tabi ne zman hakkında hayilitsa o zman olur insalah

Hepinize selam ; ben de sizinleyim 2 ay once hapi biraktim bu ay da tamamen oluruna birakiyorum bakalim ne kadar surecek ... Bu arada 4,5 yasinda bir oglum var ve çalışan bir anneyim.

X