Aşılama Bu ay (nisan)asilama olanlar kimler???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de 12 nisanda oldum.ama tutmadı galiba.kasıklarım her an regl olucakmışım gibi ağrımaya başladı çünkü.benim 4. aşılamam bu.kendimi kötü hissetmeye başladım artık

sevgili mehay;ben de 4 kez oldum.Bizim sorunumuz çok farklı.Eşimin sperm sayısı oldukça iyi olduğu için yıkama dahi yapılmadı.fazla sperm sayısı çok önemli bir kriter değil bence.Nihayetinde ayağa kalktın mı hepsi dışarı akıyor.Spermlerin ne kadar canlı ve hareketli olduğu daha önemli.sayılara fazla takılma bol e vitamini tüketin bence

ben de 12 nisanda oldum.ama tutmadı galiba.kasıklarım her an regl olucakmışım gibi ağrımaya başladı çünkü.benim 4. aşılamam bu.kendimi kötü hissetmeye başladım artık
canim benim durumum senden daha vahim ben 6. asilamayi oldum...
sevgili mehay;ben de 4 kez oldum.Bizim sorunumuz çok farklı.Eşimin sperm sayısı oldukça iyi olduğu için yıkama dahi yapılmadı.fazla sperm sayısı çok önemli bir kriter değil bence.Nihayetinde ayağa kalktın mı hepsi dışarı akıyor.Spermlerin ne kadar canlı ve hareketli olduğu daha önemli.sayılara fazla takılma bol e vitamini tüketin bence

elbette onemli olan hareketlilik ama zaten yikamalida spermlerin en hizli ileri hareketli olanlari ve morfolojik yapisi duzgun olanlarini enjekte ediyorlar...yani enjekte edilenin tumu kaliteli sperm oluyor o yuzden merak ediyorum!!!

mehay bizim ilk aşılamada 12 mil. enjekte ettiler ama ileri hızlı %0 dı.ikincide kaçtı bilmiyorum eğer tutmazsa 3.için gittiğimde bakıcam kaç milyon diye

5 milyon canım ama hepsi hızlı değil a ve b toplam 5 milyon
iyiymis canim yaa sonuc belli olmadi daha dimi??olur bence!!!
mehay bizim ilk aşılamada 12 mil. enjekte ettiler ama ileri hızlı %0 dı.ikincide kaçtı bilmiyorum eğer tutmazsa 3.için gittiğimde bakıcam kaç milyon diye

ileri hizlida olsayms iyiymis canim ama yinede miktar iyi umarim tutar!!!
kizlar cok tesekkurler cevaplar icin.....

bende aşılama yaptırdım 3. sonucu 5 mayısta alıcam inşallah bu kez olur herşeyin hayırlısı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

insallah olur bu sefer canim sende kac milyon enjekte ettiler sperm???bende 6 mayista alicam sonucumu...

Tüp bebeklik bi mevzu değil benimki,doktorumda bu şekilde onayladı.Aşılama doğala en yakın yöntem olduğu için bunu tercih ettik.bizim sorunumuz eşimin doğuştan sünnetli olması.tüp bebek başlı başına bir tedavi programı.Gerek yok gibi geliyor.ama her ay hayal kırıklığı yaşamkda beni çok bozmaya başladı.bu gidişle istemedende olsa tüp bebeğe kalıcm galiba

Tüp bebeklik bi mevzu değil benimki,doktorumda bu şekilde onayladı.Aşılama doğala en yakın yöntem olduğu için bunu tercih ettik.bizim sorunumuz eşimin doğuştan sünnetli olması.tüp bebek başlı başına bir tedavi programı.Gerek yok gibi geliyor.ama her ay hayal kırıklığı yaşamkda beni çok bozmaya başladı.bu gidişle istemedende olsa tüp bebeğe kalıcm galiba

canim olsun tuple hemen olucaksa yaptir madem dogal yolla olmuyor...ne onemi varki zaten bebek anne rahmine yerlestigi an dogal yolla olan bir bebekten hicbir farki kalmiyor!!!!!

canim aslamada ayaga kalktinmi hepi disari akmiyorki spermlerin bunu anlamadim sende oylemi oluyor???belki o yuzden utmamistir???

Buarada bu ayki belirtiler beni yanıltmış.Hamileymişim yani.Çok şükür.4. aşılamamda tuttu.Hİç farketmedim desem yeridir.Belirtiler hep regl olucakmışım gibiydi.çok mutluyum anlıcanız.Darısı diğer aşılama yaptıran ve anne olmak isteyenlerin başına

Buarada bu ayki belirtiler beni yanıltmış.Hamileymişim yani.Çok şükür.4. aşılamamda tuttu.Hİç farketmedim desem yeridir.Belirtiler hep regl olucakmışım gibiydi.çok mutluyum anlıcanız.Darısı diğer aşılama yaptıran ve anne olmak isteyenlerin başına

TEBRİKLER!!!!!!!!!! :nazar: ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN!!!!!!!!!!!!!!!

yeni gordum yazini cokkk sevindim insallah kucaginada alirsin....:emir_bebek:

merhabalar.ben yeni katılanlardanım.dün aşılama yaptırdım çok zor oldu akşamdan bu yana siyaha yakın lekeler geliyo korkuyorum bilginiz var mı bununla ilgili? lütfeeeeennn..........:utangac:

slm kızlar bende bu ayın 25 ınde 2. AŞılamamı oldum bu sefer kısmetse olur ınŞallah... ılkı benımde Çok kÖtÜ geÇmıŞtı selma5534. Aynen bırazda kan gelmıŞtı ama kendını Çok kastıysan daha zor oluyo.. Bıraz deforme ve Çatlak olduysa belkı kan gelmıŞ olabılır.. Ama korkma umarım.2mızde bu ay gÜzel sonuÇlar alırız.. Bızden baŞka kaÇ kıŞı var bu ay aŞılama olan bı lıste yapalımda bakalım kaÇımızın tutacak... Bızlerde tutan olursa dıĞer Ümıtsız arkadaŞlarada moral olur sevındırıcı haberlerımız ınŞallah.... Herkese bol Şanslar kızlar....25 nısanda aŞılama olan varmı? Umarım bepımızın tutar ve hepımız hamıŞ oluruz canlar.ÖptÜm

Bu arada bende pco hastasıyım.. Menogon ve pregnly kullandım. 2 yıllık tedavım sÜrecınde 2. Kez yumurtalarım ıstenılen sevıyeye geldı.19 mm falan oldu.klomenle denedık yıllardır ama hıÇ bÜyÜmÜyodu kısmet artık bu kez belkı olur...

Back
X