daha küçücük bebeksiniz, annenize onu bırak diyor? büyükler arasında olan bişey diyip geçecek kadar basit mi gerçekten burda vicdanını belli etmiş bence en sevdiklerimden biri.Dedeye takılmanız baya anormal. O büyükler arasında olan birşeydir sizden nefret ettiğinden değil:)
ben bana derdini açana amaan takma ya demem bence yanlış :/arkadasın yanlış bırsey dememıs kı
olanla ölene care var mıdaha küçücük bebeksiniz, annenize onu bırak diyor? büyükler arasında olan bişey diyip geçecek kadar basit mi gerçekten burda vicdanını belli etmiş bence en sevdiklerimden biri.
Tamamda şimdi ilişkileri iyi ve siz kocaman kadın olmuşsunuz. Şahit bile olmadığınız bişey için kin tutmak garip.daha küçücük bebeksiniz, annenize onu bırak diyor? büyükler arasında olan bişey diyip geçecek kadar basit mi gerçekten burda vicdanını belli etmiş bence en sevdiklerimden biri.
ne yaparsın meselaben bana derdini açana amaan takma ya demem bence yanlış :/
acı acı bi gülümseme olurya öyle bişeydi o emojisini görmedim bide bunu yapmıştım :dProblem ne anlamadim desem?
Dedem beni istememis dediniz ama ardindan gulmekten yerlere yatan emoji koydunuz. Uzulmediniz yani pekte buna. Pekte sorun degil demekki.
Sizin bize sorunuz , anormal mi bunlar?ben bana derdini açana amaan takma ya demem bence yanlış :/
tabiki doldurmam tek seçenek doldurmak mı en azından umursarım onunla birlikte üzülürüm meselane yaparsın mesela
evet cok haklısın bıdaha asla yuzune bakma dıye karsındakını daha cok doldurur musun ?
arkadasın konuyu kapatıp senı sakınlestırmeye calısmıs aslında
senı konustursa daha cok dolacaksın cunku
neyse fıkır olarak anlasamadıgın samımı bulmadıgın bı ınsanla gorusmene mesafe koymalısın oyleyse...
bende seni çok saldırgan gördüm yazıkDede meselesine takılman anormal geldi.bebekliğini hatırlamıyorsun bile o dönemde neler yaşandı bilmiyorsun bir çok büyük boşanmada çocuğunu üstüne at burnu sürtülsün mantığındadır.hatırlamadıpım bir şey bende travma yaratmaz.küçğk emrah gibi acıların çocuğu rolüne bürünmenizi ilgi isteyen küçük kız çocuğu tavrına bağladım.çok arabesk gördüm seni.
acı acı bi gülümseme olurya öyle bişeydi o emojisini görmedim bide bunu yapmıştım :d
sorun olmasa yazmakla ugrasmam ki mesela şimdi de :'( koyuyorum ağladım mı
öyle sormak istedim beni sevdini söyleyen insana üzüldüğüm şeyleri anlatınca amaan takma yapıyor hem şaşırdım yani hem görüşlerinizi öğrenmek istedim
Anormal mi normal mi diye sorup sonra da cevaplara kızıyorsun.sorma senin derdin aslında arkadaşın hak vermemiş bizim hak vermemizi istemen.arkadaş gibi takma diyince kötü oldukbende seni çok saldırgan gördüm yazık
Annem beni aldirmaya gitmis ananem son anda yakalamis ben herseyini karsilarim aldirma diye ikna etmis.ben ne yapayim.kizima ananemin adini verdim.sukran borcum ona cunku.ve annem umrumda degil beni uzen hickimse umrumda degildaha küçücük bebeksiniz, annenize onu bırak diyor? büyükler arasında olan bişey diyip geçecek kadar basit mi gerçekten burda vicdanını belli etmiş bence en sevdiklerimden biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?