Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0fLu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
12.098
769
213
İstanbul
selam kızlar...
mart ayı da benim için bitti..
umudum artıık nisan ayı buyrun beraber ilerleyim bu kısa yolculukta..
hayırlı uğurlu olur da göbeklerimiz bebişlerde dolar İNŞALLAH.... :49:

İnşallah canım benim.İnşallah bir an önce hayırlısı ile tüm isteyenlere Allah ım nasip eder.

slm herkeze bende nisanı iple çekiyorum çünkü bu ay sonun da spiralimi çıkartacak doktor ben laporaskopi olmuştum 1 ay önce o amaliyat sırasın da takılmıştı

slm herkeze bende nisanı iple çekiyorum çünkü bu ay sonun da spiralimi çıkartacak doktor ben laporaskopi olmuştum 1 ay önce o amaliyat sırasın da takılmıştı

öncelikle geçmiş olsun canım benim.
inşallah nisan ayı uğurlu gelir de hep beraber gebe kalırız (:

çok saol canım ALLAHIM isteyen herkeze versin boş bırakmasın kucaklarımızı

benimde bat; 5 nisan liste yaparsan ekleyebilirsin arkadaş inşallah bu ay tuttururuz:)

Nisan Ayı Listesi..

0fLu----------------------3 Nisan
sdtive---------------------2 Nisan
kordugum85---------------5 Nisan

Son düzenleme:
Oflucum, topiğin hatırlı olsun... pek gelmiyorsun artık sabredenler kulubüne, inşallah açtığın bu topik uğur getirir sana... biz de mümkün oldukça gelir iki lafın belini kırarız seninle :1::1::1: benim de bat 3 nisan, reglimin 2. günündeyim bugün. öteki topiğe yazıyorum sık sık sen de denk gelmişsindir belki, benim eşimde sorun yaşamaya başladık ilişkiye girmekte :14::14: çok stres yaptı bu bebk olayından ötürü, bu ay o doktora gidicek, ben de biraz rahatlasın diye korunalım dedim, dün hapa başladım yani 1 tane içtim ama bundan sonra içmicem :1::1: eşim içiyorum sanıcak, tabi bir ay boyunca kandırmayı becerebilirsem :1::1::1:

bahar aylarını pek severim, dilerim bebişlerimiz bu aylarda gelir kuzucum...

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrr :))
herkes kendini tanıtabilir mi tanışalım kaynaşalım (:

Oflucum, topiğin hatırlı olsun... pek gelmiyorsun artık sabredenler kulubüne, inşallah açtığın bu topik uğur getirir sana... biz de mümkün oldukça gelir iki lafın belini kırarız seninle :1::1::1: benim de bat 3 nisan, reglimin 2. günündeyim bugün. öteki topiğe yazıyorum sık sık sen de denk gelmişsindir belki, benim eşimde sorun yaşamaya başladık ilişkiye girmekte :14::14: çok stres yaptı bu bebk olayından ötürü, bu ay o doktora gidicek, ben de biraz rahatlasın diye korunalım dedim, dün hapa başladım yani 1 tane içtim ama bundan sonra içmicem :1::1: eşim içiyorum sanıcak, tabi bir ay boyunca kandırmayı becerebilirsem :1::1::1:

bahar aylarını pek severim, dilerim bebişlerimiz bu aylarda gelir kuzucum...

sağol canım benim batlarımız aynı seni de ekliyorum listeye.
sabredenler kulübünde kimse olmuyo başka topiklerde geziniyorum bende.
inşallah sonuçlar olumlu çıkar.
bencede korunuyo bilsin seni stres yapma.
ben bal tarçın çörek otuna başladım bugün :)
sık sık gel topişime

sağol canım benim batlarımız aynı seni de ekliyorum listeye.
sabredenler kulübünde kimse olmuyo başka topiklerde geziniyorum bende.
inşallah sonuçlar olumlu çıkar.
bencede korunuyo bilsin seni stres yapma.
ben bal tarçın çörek otuna başladım bugün :)
sık sık gel topişime

gelirim gelirim...
bu karışım neye yarıyormuş tatlım?

yumurtlamaya yardımcıymış canım.
dolayısıyla kolay gebe kalmaya yardımcı :27:

bal tarçın çörekotunu hangi miktarlarda karıştırıyorsun? kaşıkla direk yiyorsun herhalde değil mi? inşallah iyi gelir canım

hayırlı olsun oflucumm

benimde umutlar nisanda, bal tarçın çörek otunu yapmıştım lakin sonu malum :14: kırmızılar..

bu ay da tekrar yapsam mı kararsız kaldım bakalım

BAT 3 nisan :6:

bende bal, tarçın,çörek otuna başladım sabah ama tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum:(( birde bu tam olarak niçin yumurtlama sorunu olmayanlarda kullanabilirmi:))

bal tarçın çörekotunu hangi miktarlarda karıştırıyorsun? kaşıkla direk yiyorsun herhalde değil mi? inşallah iyi gelir canım

anlatayım canım
10 yemek kaşığı bal.
10 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu...
10 çay kaşığı tarçın
karıştırıp sabah aç karnına akşam aç karnına yatarken yiyeceksin.
2. günü başlanıp 12. gün e kadar devam ediyosun yani 10 gün kullanıcaksın..
çünkü yumurtlamadan sonra kullanılıdğında çörek otunun düşüğe sebep olabilirmiş.
sadece 10 gün kullanıyosun.
faydasını gören çok olmuş.
bende dün aldım başladım :27:

Back
X