Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim hamilelik kesinleşmedi henüz test pozitif çıktı sonra kan testi 2.00 çıktı bugün 34.gün bekliyorum adetimde düzensiz olduğu için ne zaman olurum hiç bilmiyorum :ssz:

hayırlısı olsun cnm belkı gec dollenme olabılır

Kızlar ün 24.günüm ovu.günümden geçeli 1o gün oldu bat'a 1 haftam var ama hala ovu testim silik çıkıyor 2. çizgisi. belim 2 gündür özellikle bugün baya ağrıyor. Ateşimi sabahları ölçüyorum 36.2 hep. göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var çok belli olmamakla birlikte yeşil damarlarda var fakat bu belirtileri kendime söylemeye bile orkuyorum ya boşa çıkarsa diye:( umutlanmak istemiyorum ama bilemiyorum. karnımın altında sertlik yok sizce olması gerekiyor mu?

Kızlar ün 24.günüm ovu.günümden geçeli 1o gün oldu bat'a 1 haftam var ama hala ovu testim silik çıkıyor 2. çizgisi. belim 2 gündür özellikle bugün baya ağrıyor. Ateşimi sabahları ölçüyorum 36.2 hep. göğüslerimde ağrı ve dolgunluk var çok belli olmamakla birlikte yeşil damarlarda var fakat bu belirtileri kendime söylemeye bile orkuyorum ya boşa çıkarsa diye:( umutlanmak istemiyorum ama bilemiyorum. karnımın altında sertlik yok sizce olması gerekiyor mu?

Canım bu kadar takılma vücudunda olan değişikliklere. Kendini dinleme, kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış.. Biliyorum zor ama sen karnının altında bile sertlik arıyosun bu çokda doğru değil. Beklemekten başka çare yok. İnşallah gebesindir :49:

Back
X