- 22 Eylül 2021
- 10
- 5
- 1
- Konu Sahibi ahsenderya
Ayın 17 de transferim oldu sürekli uyku halim var böyle olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçlardan kaynaklıdır büyük ihtimalle umarım sonucunuz güzel olurAyın 17 de transferim oldu sürekli uyku halim var böyle olan var mı
hayırlısı olsun bunları takılmayın, bu belirtilerin çoğu ilaçların içindeki hormonlardan kaynaklı, kaçıncı gün embriyosu, taza transfermi donmuş mu?İnşaAllah çok kasık ağrısı adet olucakmışım gibi sürekli uyumak istiyorum hayırlısı olur inşaAllah
İlaçlardan kaynaklıdır büyük ihtimalle umarım sonucunuz güzel olur
5 gün embriyosu 2 tane dondurulmuşhayırlısı olsun bunları takılmayın, bu belirtilerin çoğu ilaçların içindeki hormonlardan kaynaklı, kaçıncı gün embriyosu, taza transfermi donmuş mu?
ben 8. gün idrar testinde öğrenmiştim sonucu sizde test yapabilirsiniz 12 gün beklemek istemezseniz5 gün embriyosu 2 tane dondurulmuş
ben 8. gün idrar testinde öğrenmiştim sonucu sizde test yapabilirsiniz 12 gün beklemek istemezsen
ben 8. gün idrar testinde öğrenmiştim sonucu sizde test yapabilirsiniz 12 gün beklemek istemezseniz
Ne güzel hamilemisiniz sizin kaçıncı gün embriyosuyduben 8. gün idrar testinde öğrenmiştim sonucu sizde test yapabilirsiniz 12 gün beklemek istemezseniz
evet çok şükür darısı başınıza 5. gün donmuş embriyoyduNe güzel hamilemisiniz sizin kaçıncı gün embriyosuydu
Ne güzel tek mi ne kadarlık şimdievet çok şükür darısı başınıza 5. gün donmuş embriyoydu
evet tek canım 26 haftalık olduk :)Ne güzel tek mi ne kadarlık şimdi
Maşallah rabbim hayırla kucağına alabilmeyi nasip etsin hamillerin duası kabul olurmuş duana talibim inşaAllah dua et bana ve isteyen herkeseevet tek canım 26 haftalık olduk :)
Allah razı olsun canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah sanada yaşatsın bu mutluluğuMaşallah rabbim hayırla kucağına alabilmeyi nasip etsin hamillerin duası kabul olurmuş duana talibim inşaAllah dua et bana ve isteyen herkese
Amin inşaAllahAllah razı olsun canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah sanada yaşatsın bu mutluluğu