bu ay TUTUNMUŞ olabilir mi?

sedenim

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
348
67
323
arkadaşlar ben 5,5 yıllık evliyim.2,5 yıl doğum kontrol hapı kullandıktan sonra 1 yıl tık yok.2010 ağustosta ikizlere hamile kaldım.6 haftalık biri gelişmedi ve 10 haftalık da ötekinin kalbi durdu.kısmet değilmiş.2 yıldır da çeşitli tedaviler uyguluyoruz.eşim ve bende hiç bir sorun olmamasına rağmen gebelik oluşmadı.fakat geçen ay bir balcıya gittim.test sonuçlarında sorun olmadığı için yumurtalarımın kalitesiz kof olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi ve bana bir karışım yaptı.en kötü 4.ayda hamile kalacaksın dedi.1. ayı bitirdim.29 günde hastalanan ben 31 gün oldu hastalanmadım.TUTMUŞ mudur, bebeğim bana TUTUNMUŞ mudur bilemiyorum.umut ediyorum.herşeyin hakkımızda hayırlısı,bebişimin sağlıklısı..

10 gün daha bekle bence. çokta bu durum için kafa yorma. zamanla olur. stres hiç iyi birşey değil. uzun bir süre hap almışsın kalitesi düşmesi normal. zamana yay bence

rahat olmak çok önemli.e haliyle olmuyo kafa yormadan ama kafaya takmamak lazım biliyorum.umutlanmak istemiyorum hüsran olmasın bakalım..

rahat olmak çok önemli.e haliyle olmuyo kafa yormadan ama kafaya takmamak lazım biliyorum.umutlanmak istemiyorum hüsran olmasın bakalım..

cok zor beklemek bılıyorum ama stres de en onemlı nedenmıs doktor oyle soylemıstı canım ınsallah en kısa zamanda hayırlı heberlerını alırız

benim doktorum da stres yapma ha geldi ha gelcek diye dedi doğrusun.ama 1 yıldır 29 günü hiç geçmiyodu adetim ama bu ay 33 gün oldu .insan ister istemez düşünüyo acaba diye.bi kaç daha bekleyip olmazsan test yapıcam

Kizlar 10 ay once umitlenmisim.simdi yine umitliyim.4gun once tup bebek tedavisinde transfer yapildi.2 tane kondu.bakalim bu ay kuzucuklarim bana tutundu mu.5 temmuzda ogrenicem.saglikla isallah

kızlar bu konuyu açtıktan sonra 2. kez yeniden yazıyorum..haziran ayında 1.tüp bebek denememiz 5 temmuzda negatifle sonuçlandı 10 temmuzda hastalandım.30-32 gün arası hastalanırım.o yüzden 12.gün ,21 temmuzda ovulasyon testi ile takibe başladım.28 temmuza kadar pozitifi göremedim ben de 19.gün de olunca oluruna bıraktım.2 ağustosta 2 damla kahverengi akıntım oldu.heralde erkenden hastalancam o yüzden ovulasyonu kaçırdım diye düşündüm ama bugüne kadar hastalanmadım.bugün 34.gün bi umut bekliyorum.bu ay tutmazsa 2.tüp denememizi yapıcaz.işallah kendiliğinden gelir bebişim.isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip olsun.bu yolda rabbim hiçbirimizi eğlemesin..

kızlar hala hastalanmadım.acaba 2.sindeki yerleşme kanaması filan olabilir mi bugün 36.gün

Son düzenleme:
24 Agustosta hastalanmışım arkadaşlar ve 2. tüp denememizi yaptık bu ay.30 eylül test günüm bekliyorum.bu sefer de tekrar yazıyorum açtığım konuya.işallah en kısa zamanda ben de HAMİLEYİM diye yazabileceğim buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…