bu ayakıbılar nasıl sizce

nasıl yaptın ne yedin ne yemedin tutamıyomkii kendimii allahım nolur iştahımı kess siz açmı gezionuzz kız zayıflar toplansın bana gelsin ben onları şişmanlatırımm

hımm bak ben bunu bilmiodumm ciflen silerimm olmazmıı aklınızda olsun cifle silin kızlarbunlarıı çok güzel oluyoo 23 yaşındayım

Bol bi kotun altında hoş durur,üzerine beyaz bi tişört mavi bi ceket.
ilk gözümün önüne bu kombin geldi.
Ama dar paça kotla ı ıh

Son düzenleme:
hımm bak ben bunu bilmiodumm ciflen silerimm olmazmıı aklınızda olsun cifle silin kızlarbunlarıı çok güzel oluyoo 23 yaşındayım

bi süre sonra işe yaramıyor canım
beyaz terliklerim vardı,sil sil ömrümü yediler
yine de o sarımsı yıpranık görüntüden kurtulamamıştım
yaşınız müsaitmiş, açık renk jean + gri bir badi ile kombinleyebilirsiniz
iyi günlerde kullanın

teşekürler hayatımm bide begendigimden alırım olmazsa napıyımm

Hayatim bence hemen topuklu mumkunse azicik iddali bisey al ...hem herseyle giyersin... Bak bide bizim bi yayin yonetmeni vardi hatunu hatun yapan ayagindaki toplusu ve sacinin uzunlugudur yoksa bizden ne farki kalir derdi:) bence esinin daha cok hosuna gider gorsel olarak tabi kiskanc bi fitrati varsa sende alir en iddalisindan esine evde giyersin

Canmmm bak merak ettim simdii nasi bu dietkii buu suanda bnde ciddi bi diyetteym gerci benm durumum pek iyi degil en son yardm kafayi yiodum :/

Canmmm bak merak ettim simdii nasi bu dietkii buu suanda bnde ciddi bi diyetteym gerci benm durumum pek iyi degil en son yardm kafayi yiodum :/

şekerim diyet dediğim her öğün 1dilim kepek olabildiğince az porsiyonlar öğlede meyveli yoğurt yani bi listem yok kafama göre yaptım..egzersizde yamadım 1aydır yediklerime dikkat etmiyorum ama egzersizlerimi bırakmıyorum ama dikkat edicem tekrar sen yolundan şaşma kiloları ver canım....ben kaçıyorum hoşçakallllllll..........

Ayy darisi basima cnm saglijli bi yontem benim yol pek saglam deil iste diet arti zayiflama hapi kullaniyorum 15 gnde 4 kg verdm ama sirf yuzumdeki kas gitms cok cirkinlestm:/ neyse Rabbim yardmcmz olsn ne diim..

kız yoksam eşim kıskandıgı içinmii bana çirkin ayakabıı aldırdııııçok kıskançç bana diokii inşallah çirkinlewşirsin benden başkası bakmaz sanaa inşallh daha çokk kiloo alın diyee dua ediooo manyak adamm allahımm benii zayıflatamıyosan diger kadınlarada kilo aldır:76::76:

Ayy darisi basima cnm saglijli bi yontem benim yol pek saglam deil iste diet arti zayiflama hapi kullaniyorum 15 gnde 4 kg verdm ama sirf yuzumdeki kas gitms cok cirkinlestm:/ neyse Rabbim yardmcmz olsn ne diim..

bölgesel kilo alma varyaa tekrar alırsın yüzüne araştırsana bii bide nasıl güveniyosunuz şu ilaçlaraa hapın ismi nee merak ettim eşimde istioo ben karşıyım ama ona göre alalım kafaya koymuşşama senin möesajını göstercem

bence çok kötü üstüne para verseler giymeyeceğim bir ayakkabı dolgu yopuklar moda evet ama bunun tipi cok cirkin ama önemli olan sizin beğenmeniz eğer beğenmediyseniz gidin değiştirin yazık günah bir köşede eskiyeceğine giyeceğiniz bişey alın sırf eşinizin gönlü hoş olsun diye bu tipsiz şeyi giyerseniz saygı duyarım ne diyim :)

buarada yorumumu sakın yanlıs anlamayın ayakkabıya tipsiz falan yazdım ama eşinizin zevkine bağlamayın lütfen bunu sonucta herkesin zevki farklıdır bana tipsiz gelen bir baskasına cok hos gelebilir fikrimizi sormuşsunuz o nedenle acıkca yazmakta sakınca görmedim yani umarım yanlıs anlamazsınız

tabikide yanlış anlamıyorum hayatım eleştiriye açıgımm ben degil ayakıbılarımm yaniikk:)) bende begenmedimdee hanii sizleride merak ettim düşüncelerinizii tabikide iyi kötüü yorumlarınızı bekliyorumm ben bişiyi yanlış anlamadım merak etmee canımm buraya böyle konu açtıysam herşeyi göze almışımdır demekkii

yüzünün çökmemesi için 2ceviz badem siyah kuru kayısı siyah çekrdekli üzüm ye eski formuna kavuşur...ayakkabıya gelince onla yaşlanmıcaksın ya kullanırsın giymezsn sıkılınca..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…