- Konu Sahibi burcumecem
-
ayy 69 dedi pazarlık yaptımm :))
ayy alemsin kız...bende 1.72 68diim daha doğurmadım hala çalışıyoruz ama diyet yaptım baktım gidişatım iyi değil 63.5a düştüm iyiym şuanda ama 60a inicem mankennn gibiyim maşşallaa ayy kendini beğenmiş tipler gibi olsun verirsin kızz takma dene hoşuna giderse giy gitmezse değiş gitsin........
hımm bak ben bunu bilmiodumm ciflen silerimm olmazmıı aklınızda olsun cifle silin kızlarbunlarıı çok güzel oluyoo 23 yaşındayımbu tarz ayakkabılar bu sene yeniden moda oldu.
uygun kombinle güzel olabileceğini düşünüyorum.
ama tarzınıza ve yaşınıza gider mi bilemiyorum (zira tarzınızı ve yaşınızı bilmiyorum)
ayrıca ,bir süre sonra beyaz lastik topuğun sararması ihtimali çok yüksek.
eşinize bunu söylerseniz belki değiştirme konusunda daha ılımlı olur.
iyi akşamlar
kıız çok vermisşin ben 35e yada 30a aldım ama senin kalitelidir benim orta sınıf bi ayakkabı...........
hımm bak ben bunu bilmiodumm ciflen silerimm olmazmıı aklınızda olsun cifle silin kızlarbunlarıı çok güzel oluyoo 23 yaşındayım
teşekürler hayatımm bide begendigimden alırım olmazsa napıyımmbi süre sonra işe yaramıyor canım
beyaz terliklerim vardı,sil sil ömrümü yediler
yine de o sarımsı yıpranık görüntüden kurtulamamıştım
yaşınız müsaitmiş, açık renk jean + gri bir badi ile kombinleyebilirsiniz
iyi günlerde kullanın
yaa işte kızlar bende begenemidigimden size sordum esasında platformlu süet düz ayakabı begendim genelde spor giyerim ama bazende topuklumu giyerim yaniii hımmm şimdii hemn gidecegim yarın degiştirmeyee platformumu alcamm ama aldıgım yerde fazlada model yoktu siyah platformun nosu yoktuu yaa ne yapçamkii acabaa
ayy alemsin kız...bende 1.72 68diim daha doğurmadım hala çalışıyoruz ama diyet yaptım baktım gidişatım iyi değil 63.5a düştüm iyiym şuanda ama 60a inicem mankennn gibiyim maşşallaa ayy kendini beğenmiş tipler gibi olsun verirsin kızz takma dene hoşuna giderse giy gitmezse değiş gitsin........
Canmmm bak merak ettim simdii nasi bu dietkii buusuanda bnde ciddi bi diyetteym gerci benm durumum pek iyi degil en son yardm kafayi yiodum :/
şekerim diyet dediğim her öğün 1dilim kepek olabildiğince az porsiyonlar öğlede meyveli yoğurt yani bi listem yok kafama göre yaptım..egzersizde yamadım 1aydır yediklerime dikkat etmiyorum ama egzersizlerimi bırakmıyorum ama dikkat edicem tekrar sen yolundan şaşma kiloları ver canım....ben kaçıyorum hoşçakallllllll..........
Hayatim bence hemen topuklu mumkunse azicik iddali bisey al ...hem herseyle giyersin... Bak bide bizim bi yayin yonetmeni vardi hatunu hatun yapan ayagindaki toplusu ve sacinin uzunlugudur yoksa bizden ne farki kalir derdi:) bence esinin daha cok hosuna gider gorsel olarak tabi kiskanc bi fitrati varsa sende alir en iddalisindan esine evde giyersin
Ayy darisi basima cnm saglijli bi yontembenim yol pek saglam deil iste diet arti zayiflama hapi kullaniyorum 15 gnde 4 kg verdm ama sirf yuzumdeki kas gitms cok cirkinlestm:/ neyse Rabbim yardmcmz olsn ne diim..
buarada yorumumu sakın yanlıs anlamayın ayakkabıya tipsiz falan yazdım ama eşinizin zevkine bağlamayın lütfen bunu sonucta herkesin zevki farklıdır bana tipsiz gelen bir baskasına cok hos gelebilir fikrimizi sormuşsunuz o nedenle acıkca yazmakta sakınca görmedim yani umarım yanlıs anlamazsınız
Ayy darisi basima cnm saglijli bi yontembenim yol pek saglam deil iste diet arti zayiflama hapi kullaniyorum 15 gnde 4 kg verdm ama sirf yuzumdeki kas gitms cok cirkinlestm:/ neyse Rabbim yardmcmz olsn ne diim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?