- Konu Sahibi burcumecem
-
yüzünün çökmemesi için 2ceviz badem siyah kuru kayısı siyah çekrdekli üzüm ye eski formuna kavuşur...ayakkabıya gelince onla yaşlanmıcaksın ya kullanırsın giymezsn sıkılınca..........
kız yoksam eşim kıskandıgı içinmii bana çirkin ayakabıı aldırdııııçok kıskançç bana diokii inşallah çirkinlewşirsin benden başkası bakmaz sanaa inşallh daha çokk kiloo alın diyee dua ediooo manyak adamm allahımm benii zayıflatamıyosan diger kadınlarada kilo aldır :76::76:
nerden aldın çok beğendimm
iste olay cozulduHatun adam seni kiskandgi icin aldirmis ya bunu gayet sporumsu:) dikkat cekmeyen usturuplu bj ayakkabii Toovbee de kiz bizm ne sucmuz warr :18:
şaka yapımm hayatımm zayıflayın çıtır olunn çekici seksii çatlasın kocalar bakın kendinizee bak ben bugün bi maske yaptımm dişlerimi bembeyaz yaptımm ohhhhhhh banyomu yaptım mis gibim oldum herüff gelincee naptın karım sen böle yaww dioo
evet evet hatır için çiğ tavuk yenir derlernapıyım yaa zevksiz kocam iştee ama olsun oo aldıı kızz giyinimm barikk bidaha aldırıken ona bırakmam
evet evet hatır için çiğ tavuk yenir derlersende giy bu ayakkabıyı sonra yokedersin.. aaa hayatım ayakkabılarım kayboldu ya yada hayatım arkadasım cok begendi cok aramıs bulamamıs verdim birazda o giysin fln ben böyle yapardım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?