Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaslar bu ayakkabiyi cok begendim ama alip almamakta karasizim esim giyemezsin cok yuksek desede asik oldumnternetden almayi dusunuyorumfisfisfis
cogunluk begenmemis ay ben cokmu zevksizim neyim gri renk cok kiyafetim var ayakkabimda var ama bu baska demistim sizler boyle degince vazgececem sanirim
beğendiysen al derim.gri çok gözde.sonbahar-kış sezonunda da gözde olacak.tabii kışın giyemezsinde sonbaharın ilşk günlerinde olbilir.kotlarla güzel durur.belle oturan hafif çan eteklerin ve elbiselerin altında da hoş durur.gri elbisen de çokmuş.sadece aynı renk olması gerekmez.birçok renkle kombinleyebilirsin.topuğuna gelince.bundan pek aşağı topuk göremedim mağazaalrda zaten.bursa'da yaşıyorum her mağzada bu tarz ayakkabılardan var.
Persembe bu ayakabına ve ayakkabı zevkine bayıldım
Sen de benim gibi topukludan yanasın anladığım kadarı ile vereliniortak
Ayrıca almak istediğin o gri ayakkabı da mikemmell :lepi:
Platform topuk olduğun için rahat olacağını düşünüyorum hihoyyyt
Fiyatı da gayet uygunsengözlerimebaksanab
pen_swan tesekkur ederim arkadasim begenmene cok sevindim
topuklu ayakkabi insani daha alimli gosteriyo her zaman tercihim topukludur:)
ama son yillarda babetede alistim aslinda