• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayakkabılar çok güzel :) (resimli)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
bilmiyorum doğru yere mi konu açtımm amaa çok çok çok güzellerrr :D
belkii görmüşssünüzdür benn yenii gördümmmmmmm :D

bazıları gelin ayakkabısııııııı :D :123:

$sneakers_39.webp$gelin-ayakkabisi.webp$ozel_tasarim_gelin_ayakkabisi.webp$ozel_tasarim_gelin_ayakkabisi.webp$ozel-tasarim-babet-sanemiko.webp$ozel-tasarim-canta-sanemiko.webpEki Görüntüle 386468

ayakkabının platformunda gelin ve damadın isimleri yazıyorrrrrrr :) vanslar ayrı bii güzzell :1::1:

ayakkabının platformunda gelin ve damadın isimleri yazıyorrrrrrr :) vanslar ayrı bii güzzell :1::1:

hakikaten dibim düştü kaldı orda salya sümük aktım klavyeye şuan bu kadar tatlı şeyler görmedim ben ya heryerde herkeste aynı şeyleri görmekten o kadar bıktım ki ! of çok güzeller çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook :52:

ne kadar güzel şeyler çıktı yaaaa...

ben evlenirken niye yoktu ki bunlar... üfffffffff :))))))))))))))))

hakikaten dibim düştü kaldı orda salya sümük aktım klavyeye şuan bu kadar tatlı şeyler görmedim ben ya heryerde herkeste aynı şeyleri görmekten o kadar bıktım ki ! of çok güzeller çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook :52:

trendyolda babetlerinnn özel çizimleri vardıı aslında ama topukluudaa farklııııııııııııııııııı :D ayyy sormaaa bence bunlarııı almakk ayrıı biiii hoşlukk olurrrrrrr :D

trendyolda babetlerinnn özel çizimleri vardıı aslında ama topukluudaa farklııııııııııııııııııı :D ayyy sormaaa bence bunlarııı almakk ayrıı biiii hoşlukk olurrrrrrr :D

ağzım bi karış ayrılmış halde kafamda desenleri çoğaltıp çoğaltıp sünüyorum masaya doğru çok fenasın kızım akşam akşam eridim burda

ağzım bi karış ayrılmış halde kafamda desenleri çoğaltıp çoğaltıp sünüyorum masaya doğru çok fenasın kızım akşam akşam eridim burda

bakk bu benimm en çok sevdiğim gelinlikk o topuklularınn bu gelinliğe uyacağını çoooooook çooook umuyorummm :)

$298179_237909812926890_176397179078154_777988_24243050_n.webp

arabamda bu hahahah :D:D :1::1::1:
:D:D:D :P

$tumblr_lui8c9vvOJ1r2c07po1_500.webp

kırmızıyı beyaz ve toz pembe olarak düşün !!!!!!!!!!!!!!!

Eklentiler

• $white-wedding-gown-goth.webp
    $white-wedding-gown-goth.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 129
  • $D085RedBlack-1.webp
    $D085RedBlack-1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 150

Eklentiler

• $adidas-originals-by-originals-multicolor-wing-sneakers-3quarterview.webp
    $adidas-originals-by-originals-multicolor-wing-sneakers-3quarterview.webp
    19 KB · Görüntüleme: 128
  • $awesome-sneakers.webp