• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayakkabılar çok güzel :) (resimli)

bende o isim yazanlardan yaptırmayı düşünüyorum canım önümüzdeki hafta gidicem artık hazırlıklarım başlıyor :) ayakkabıyı aldımmı paylaşırım sizlerle:)

o zmaan benden de bu vanslar gelsinnnnnnn giymeye kıyılmaz kiiiiiii :16::16::16::16::16:
$vans_4 (1).webp$wallace_2.webp$wallace_3.webp$wallace_4.webp$wallace_5.webp$wallace_125.webp

bende çok heyecanlıyım :) sende ayakkabılarla aşk yaşayanlardansın sanırım benim gibi :))))

topuklulara çok meraklıyım genelliklee :D amaa normalde hep klask ayakkabılar olduğundan insan sıkılıyorr :) bunlarıı görünceee aşık olmamakk eldee değil kiiiii :) :16::16:

Son düzenleme:
topuklulara çok meraklıyım genelliklee :D amaa normalde hep klask ayakkabılar olduğundan insan sıkılıyorr :) bunlarıı görünceee aşık olmamakk eldee değil kiiiii :) :16::16:

.........................................................

Eklentiler

• $IMG_8073.webp
    $IMG_8073.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleme:
şu arkasında just married yazan ayakkabılar demet akalının geçenlerde düğününde giydiği ayakkabılardan :1:

ben bu ayakkabıları istanbul beşiktaş'ta gördüm taksim dolmuşlarının kalktığı yerde köşede garanti bankası var o sokağa girin düz yukarı yürüyün sağ kolda bir dükkan 40-70 tl arası fiyatları :16:

pek begenmedim.. sadece platform bölümüne isim ve arka tarafndakı kalp içinde just married yazısı hoş bi detay:)) diger ayrıntılar çocukca kalmış

Back
X