- 11 Kasım 2014
- 643
- 703
- 103
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Amin canım.Lakin yeni evlisiniz ve çok sürede geçmemiş zaten.Doktorlar bile en az 1 yıl hiç bir tedaviye başlamadan beklemenizi öneriyorlar.En azından benim gittiğim tüm doktorlar böyle demişti.
Eşinizde muayene oldu mu?
Sonuçta sadece kadında sorun çıkmıyor.Benim eşimde çıktı problem mesela tedavi oldu.[/
Bi onceki dr.um sperm tahlili istedi ancak o hastanede yapilmiyomus Merkez hastaneye gitmemeiz gerek esimin işi dolasiyle gidemedik.
Simdilik dorun bnde gozukuyor adetlerim uzun ve SANCİSİZ oldugu icin yumurtlaman olmuyor adet oldum saniyosun ama o kirilma kanamasi diyolar.değerlerimin hepsi normal.
Sadece bi onceki dr.um gebelik istiyosun ama yumurtlamiyosun sana klomen yazicam dedi. Oda sansima bu hafta hastanede yoktu. Bu dr.da bole diyince bu ayda umudumu yitirdimmm(
inşallah bebeğin olur arkadaşım...iyi düşünmeye çalış..
Bi yakınım da 1yıl korundu istememiş sonra olmamış stres demiş doktr kafaya takma bnce oluruna bırak madem sizlik rahatsızlık olmaya engl yok.kısmeti neyse o zamn gelir Bebiş :) şöyle diyim çok yorucu ama tatlı yorgunlk diyrz .inşlh hayırlısı ile sağlıklı çocuk haberinizi alırız
Evet çok haklisin.kadere kismete inanan bir insanim ama cokk üzülüyorum. Kv. Ve kp surekli çocuk konusu açiyolar daha bi uzuyolar benihep birşeyler çıkıyosa önünüze, hayırlı zamanını bekliyodur gelmek için öyle düşünün
bende aynı durumdayım bizde 5-6 aydır deniyoruz olmuyor, çocuk ne zaman diye soranlara Allah ne zaman verirse deyip geçiştiriyorum.Evet çok haklisin.kadere kismete inanan bir insanim ama cokk üzülüyorum. Kv. Ve kp surekli çocuk konusu açiyolar daha bi uzuyolar beni((
Kilonuz fazla varmı?Bazı durumlarda gebeliğe engel.
bende aynı durumdayım bizde 5-6 aydır deniyoruz olmuyor, çocuk ne zaman diye soranlara Allah ne zaman verirse deyip geçiştiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?