- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi ayseayseli
ben de rüyamda 75 kiloydum...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum kiloma herhangi birşey demedi. ama her gittiğimde tansiyonumu ölcen bi hemşire abla var. ilk gittiğimde işte hamilelikle ilgili bilgiler vermişti ve demişti en fazla 12 kilo alabilirsin. hadi yanıldın yenildin 15 daha fazlası kesinlikle olmaz diye. hatta ben çok garipsemiştim bu şekilde konuşmasını. her gittiğimde söylüyorum kilomu. normal diyor.doktor ne diyor peki ben uzun zamandan beri gidemediğim için soramadım bir türlü normal mi yani
amin teşekkür ederim. inşallah sizin dediğiniz gibi olur:)merhaba arkadasım bebeğinı saglıkla kucagına alırsın ınsallah..
her bünyede farklı oluyo bu kılo alma işi..sen gıdanı degiştirmesen birden bıre alabılıyosun,zaten bu bebegın aldıgı kılo oluyo
özellıkle 34-35 haftalarda daha fazla alabılrsın haftada 1 kg falan gıbı..böyle birden bire
yine rahatsız olma bebek son ay cok alıyor..
şöyle düşün bebegın dogduktan sonra ortalama 1-2 hafta içinde atıyorum 15 kg almışsan en az 10 kg yu vermıs olursun:)
Ayrıca süt yerine kefir ayran gibi mayalı ürünler tüketmeni öneririm.
Sütten daha faydalı olacaktır.
benim de bulantım vardı karbonhidrat geçiriyordu sadece çok şaşırdım demek herkesin bünyesi farklı. tatlı yiyemiyorum. evet vücudumun değişmesine alışamadım bir türlü kabullenemiyorum
evet psikolojik hehalde zaten neye takacağımı şaşırmış durumdayım hamileliğim hep alınganlık sinir kafaya takma üzerine geçiyor pişman olacağımı biliyorum ama engel olamıyorumbak şuan oğlum 20 aylık 51 kg yim neden peşinde koşmaktan gerçekten boşyere takıyosun tmm saldım çayıra mevlam kayıra de demiyorum ama takma en güzel günlrini bu takıntılarla geçirme
bu kefir olayı hala karışık bir konu galiba.
bende içmeye başlamıştım bu hafta doktoruma sordum içmememi söyledi.
haa şimdi seni bi temiz pataklamak isterdim neyse vazifeyi babişe veriyorumhala anlamıyorlar hamile olduğumu kilolar nereye gidiyor anlamadım boydan desem o kadar da selvi değilim karnım zaten küçük eski kıyafetlerimi giyebiliyorum
ahh bu hormonlarevet psikolojik hehalde zaten neye takacağımı şaşırmış durumdayım hamileliğim hep alınganlık sinir kafaya takma üzerine geçiyor pişman olacağımı biliyorum ama engel olamıyorum
haa şimdi seni bi temiz pataklamak isterdim neyse vazifeyi babişe veriyorumbenim boyum 161 hamileliğin 3. ayında çıkmaya başladı karnım hamileliğin sonunda bak hiç abartmıyorum leblebi yutmuş solucan gibiydim devasa bi göbeğim vardı hatta hiç unutmuyorum kaynım karnımın büyüklüğünden yenge şu çocuğu doğurmayı düşünüyomusun demişti tabi ben şok
boşboğaz iştebide üstüne yetmezmiş gibi sezaryen oldum
ama şimdi hiçbir problem yok
![]()
haline şükret yani arkadaşım beterin beteri var yanimaşallah:) benim iç karnım geniş galiba karnım gaz şişkinliği kadar:) popom büyüdü ama eşim de böyle daha seksi diyor artık üzülmeyeyim diye mi bilmiyorum![]()
çok şükür tabi sağlık sorunum yok da işte insanoğlu nankörhaline şükret yani arkadaşım beterin beteri var yani![]()
Ben içiyorum doktor faydalı olduğunu hem bebeğin gelişimi hemde bağırsak için etkili dedi.
Bana özellikle bağırsak için çok faydalı oldu.
Acı biber turşusuyla içince o hoooooo uçuruyor![]()
işte bende sırf bebek için içiyordum.
doktor içinde ki bakterilerin gebeler üzerinde ki etkisi tam olarak bilinmediği için içmesen iyi olur dedi.
ilk kan tahlili yaptırdığımda normaldiTSH bakıldımı tatlım?