kızlar daha önce bebek istememle ilgili konu açmıştım.evet bu ayda kırmızı kartı yedim..3üncü denemeydi gene olmadı.çok üzgünüm ama elimden ne gelir.ekim ayındada hamile kalamazsam uzun süre korunmam gerekecek.en çokta bu üzüyor beni.nedeni ise taşınacak olmamız.şuan kirada oturuyoruz.11 ay sonra yani ağustos 2015de kendi evimize taşınacağız.şuan kiracı oturuyor evde.ağustosun 15inde çıkacak.daha önce taşınamazdık çünkü tadilat yaptırmak için birikim yapmamız gerekiyordu.ağustosa kadar hem birikim çoğalır hemde kiracıda zor durumda kalmadan ev bulur diye düşündük.ama nerden bilebilirdik bebişin olmayacağı.sandıkki isteyince hemen olur olmuyormuş işte
ekim ayında inşallah hamile kalırım nolur dua edin bana.yoksa epey bi süre bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kalacağız.sanki anne olmak milyonda bir bi insana nasip olurmuşta ben o insan değilmişim gibi hissediyorum.bu ayda olmazsa doktora gidelim diyorduk ama bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kalacağımız için doktora gitmeyide erteledik.herşeyde vardır bi hayır ama çoook üzülüyorum.anne olmak istiyorum off Allahım duy sesimi