• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ayda kırmızı kartı yedim

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
kızlar daha önce bebek istememle ilgili konu açmıştım.evet bu ayda kırmızı kartı yedim..3üncü denemeydi gene olmadı.çok üzgünüm ama elimden ne gelir.ekim ayındada hamile kalamazsam uzun süre korunmam gerekecek.en çokta bu üzüyor beni.nedeni ise taşınacak olmamız.şuan kirada oturuyoruz.11 ay sonra yani ağustos 2015de kendi evimize taşınacağız.şuan kiracı oturuyor evde.ağustosun 15inde çıkacak.daha önce taşınamazdık çünkü tadilat yaptırmak için birikim yapmamız gerekiyordu.ağustosa kadar hem birikim çoğalır hemde kiracıda zor durumda kalmadan ev bulur diye düşündük.ama nerden bilebilirdik bebişin olmayacağı.sandıkki isteyince hemen olur olmuyormuş işte :KK43: ekim ayında inşallah hamile kalırım nolur dua edin bana.yoksa epey bi süre bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kalacağız.sanki anne olmak milyonda bir bi insana nasip olurmuşta ben o insan değilmişim gibi hissediyorum.bu ayda olmazsa doktora gidelim diyorduk ama bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kalacağımız için doktora gitmeyide erteledik.herşeyde vardır bi hayır ama çoook üzülüyorum.anne olmak istiyorum off Allahım duy sesimi :cry:

Bence siz ara vermeyin. Allah hepsini bir yola koymuştur. Ara verirseniz sonra tekrar ayni stres ve heyecani yasamak zorunda kalirsiniz. İnsan ilk aylarda hep olacak mi olmayacak mi diye stres yapiyor. Ama hamilelik için öncelikle sizin rahat olmaniz gerekiyor.

Bence siz ara vermeyin. Allah hepsini bir yola koymuştur. Ara verirseniz sonra tekrar ayni stres ve heyecani yasamak zorunda kalirsiniz. İnsan ilk aylarda hep olacak mi olmayacak mi diye stres yapiyor. Ama hamilelik için öncelikle sizin rahat olmaniz gerekiyor.
eşimde ara vermeyelim diyor ama canım nasıl olacak hamile kalırsam o kadar işi nasıl yapacağım.işleri bi şekilde hallettim diyelim ama ya tam doğuma denk gelirse loğusalık haliyle nasıl olacak.bi arkadaşımın eşinin tayini çıkmıştı çok zorluklar çekmişlerdi korkuyorum

bu işler planla olmuyor malesef.
siz o zamana ertelersiniz allah başka zaman verir.
bence hiç ertelemeyin taşınmak o kadar zor değil.illaki yardım eden bulunur.
yada belki yine bi aksilik çıkar planlar değişir ve taşınmanız ileri geri gidebilir.geçerli bir sebep değil bence.
ara vermeyin derim.

Ailenizden size yardim edecek kimse yok mu ya da en kotu ihtimal bir yardimci tutarsiniz birkaç kez. Sonrasi zaten yavaş yavaş hallolur.

bu işler planla olmuyor malesef.
siz o zamana ertelersiniz allah başka zaman verir.
bence hiç ertelemeyin taşınmak o kadar zor değil.illaki yardım eden bulunur.
yada belki yine bi aksilik çıkar planlar değişir ve taşınmanız ileri geri gidebilir.geçerli bir sebep değil bence.
ara vermeyin derim.

Ailenizden size yardim edecek kimse yok mu ya da en kotu ihtimal bir yardimci tutarsiniz birkaç kez. Sonrasi zaten yavaş yavaş hallolur.

annem ve ablam var yardım ederler her anımda.ama taşınmaktan değil tadilattan korkuyorum ben.evin heryeri tamamen yapılacak çok iş çıkacak.geçen ay ablamın evinin heryeri yapıldı 2 ayda bitti işler.ertelemeyi hiç istemiyorum heleki 3 aydır uğraşırken tekrar dön başa olacak diye korkuyorum.eşimde ben yaparım herşeyi ara vermeyelim diyor sürekli.8-9 aylık hamileyken zor oluyormuş bazı arkadaşlar açmış böyle konu erken doğum yapanlar bile olmuş yorgunluktan.8-9 aydan öncesi kolay yazmışlar

annem ve ablam var yardım ederler her anımda.ama taşınmaktan değil tadilattan korkuyorum ben.evin heryeri tamamen yapılacak çok iş çıkacak.geçen ay ablamın evinin heryeri yapıldı 2 ayda bitti işler.ertelemeyi hiç istemiyorum heleki 3 aydır uğraşırken tekrar dön başa olacak diye korkuyorum.eşimde ben yaparım herşeyi ara vermeyelim diyor sürekli.8-9 aylık hamileyken zor oluyormuş bazı arkadaşlar açmış böyle konu erken doğum yapanlar bile olmuş yorgunluktan.8-9 aydan öncesi kolay yazmışlar
ama inan geçerli bir sebep değil bunlar.kendimden örnek vereyim.
evlendim 1 2 sene çocuk istemiyorum dedim 1 sene korundum.
sonra ben istedim 2 sene olmadı
hamile kaldım düşük yaptım korunmadır düşüktür araya giren sorunlardır derken zaman nasıl geçti anlamadım.
haa herkes aynı olmaz ama korunduğum zamana üzülüyorum bazen.

ama inan geçerli bir sebep değil bunlar.kendimden örnek vereyim.
evlendim 1 2 sene çocuk istemiyorum dedim 1 sene korundum.
sonra ben istedim 2 sene olmadı
hamile kaldım düşük yaptım korunmadır düşüktür araya giren sorunlardır derken zaman nasıl geçti anlamadım.
haa herkes aynı olmaz ama korunduğum zamana üzülüyorum bazen.
aynen canım bende bazen korunduğum zamana üzülüyorum.bizim istememizle olmuyor herşey.planlamakla hiç olmuyor.benim tek korkum 9 aylık hamilelik dönemi yada doğum tam taşınmaya denk gelirse diye.öyle bi durumda zor olmaz mı sence nasıl olurki

aynen canım bende bazen korunduğum zamana üzülüyorum.bizim istememizle olmuyor herşey.planlamakla hiç olmuyor.benim tek korkum 9 aylık hamilelik dönemi yada doğum tam taşınmaya denk gelirse diye.öyle bi durumda zor olmaz mı sence nasıl olurki
yok canım ya neden zor olsun ki
sana yük taşıtacak değiller ağır da kaldırmazsın.diğer bütün işlerini yaparsın.
valla benim ablam abartıp koltuk bile yıkıyordu makineyle.hemde 7 8 aylıktı.
akışına bırak hayırlısı nasılsa öyle olsun de.

Git bilen bi kadina gobegini kaldirt bende yaptirdim zarari yok ama bilene git

kızlar daha önce bebek istememle ilgili konu açmıştım.evet bu ayda kırmızı kartı yedim..3üncü denemeydi gene olmadı.çok üzgünüm ama elimden ne gelir.ekim ayındada hamile kalamazsam uzun süre korunmam gerekecek.en çokta bu üzüyor beni.nedeni ise taşınacak olmamız.şuan kirada oturuyoruz.11 ay sonra yani ağustos 2015de kendi evimize taşınacağız.şuan kiracı oturuyor evde.ağustosun 15inde çıkacak.daha önce taşınamazdık çünkü tadilat yaptırmak için birikim yapmamız gerekiyordu.ağustosa kadar hem birikim çoğalır hemde kiracıda zor durumda kalmadan ev bulur diye düşündük.ama nerden bilebilirdik bebişin olmayacağı.sandıkki isteyince hemen olur olmuyormuş işte :KK43: ekim ayında inşallah hamile kalırım nolur dua edin bana.yoksa epey bi süre bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kalacağız.sanki anne olmak milyonda bir bi insana nasip olurmuşta ben o insan değilmişim gibi hissediyorum.bu ayda olmazsa doktora gidelim diyorduk ama bebiş çalışmalarına ara vermek zorunda kalacağımız için doktora gitmeyide erteledik.herşeyde vardır bi hayır ama çoook üzülüyorum.anne olmak istiyorum off Allahım duy sesimi :cry:
Dogmadan dogacaga don bicme derler duymussundur canim ertelem ev icin sen yine suanki gibi korunma.. annem ablam yardim eder demissin e daha ne esinde ara vermeyelim demis, olmadi bi yardimci tutarsin bi kac gun Rabbim versinde son aylarini dusunmek Kalsin stres yapma akisina birak arkadasim

yok canım ya neden zor olsun ki
sana yük taşıtacak değiller ağır da kaldırmazsın.diğer bütün işlerini yaparsın.
valla benim ablam abartıp koltuk bile yıkıyordu makineyle.hemde 7 8 aylıktı.
akışına bırak hayırlısı nasılsa öyle olsun de.
eşim ben yaparım herşeyi diyor :) annemde kendini çok hırpalayan birisi.herşeye koşar yetişir onada kıyamadığımdan böyle düşündüm canım.en zor ihtimali düşünüyorum şuan canım mesela tam 9 aylık hamilelik anıma geldi ağır temizlikler için temizlikci alırım,annem zaten yardım eder.bende yaparım yapabildiğim kadar.doğuma denk gelirsede bi çözüm buluruz artık.çok teşekkür ederim canım biraz içim serinledi sayende :)

Madem bebek yapmaya karar verdiniz, şu zaman olsun bu zaman kırunayım, taşınmaya denk gelmesin falan deme.. Ben taşındım evi tamamen yerleştirdim 2 gün sonra doğuma gittim.. İkinciye 5 aylık hamileyken taşındım.. Yani eğer bebek istiyorsan prk zamana bakma bence, buda hamileliği zorlaştırıyor hatta engelliyor.. Rabbim gönlüne göre versin

Dogmadan dogacaga don bicme derler duymussundur canim ertelem ev icin sen yine suanki gibi korunma.. annem ablam yardim eder demissin e daha ne esinde ara vermeyelim demis, olmadi bi yardimci tutarsin bi kac gun Rabbim versinde son aylarini dusunmek Kalsin stres yapma akisina birak arkadasim

aynen canım ya eşimde kızıyor doğmamış çocuğa don biçtin dedi bugün :) ben baya bi telaşlı birisiyim.sizlerin yaptığı planlar benim kuru gürültü telaşımdan bin kat daha mantıklı aslında farkındayım.teşekkür ederim canım :)

Git bilen bi kadina gobegini kaldirt bende yaptirdim zarari yok ama bilene git
korkarım canım ben öyle şeylerden.daha ben hiç kadın doğum uzmanına bile gitmedim kontrole.belki farklı bi sorun vardır bilememki.sen göbeğini mi kaldırıttın öyle mi hamile kaldın

Arkadaslar merhaba ilginizi ceker mi bilmiyorum belkide bir cogunuza sacma gelebilir ama cevremde cok gordugum birsey gobek kaldirtmak bazilarinizin tabiriyle maske kaldirtmak bende hastaneye gittigimde sorunun yok deniyo ve cevremdeki bazi bayanlar gobegini kaldirtmadan hamile kalamiyor banada cazip geldi cunku doktor dio sorunun yok ne zamandirda olmuo gittim bugun gobegimi kaldirttim tip kabul etmesede inanmayadabilirsiniz dusuncenize saygim var paylasmak istedim ama yapan olursa iyi arastirip iyi bilene isin ehli olana gitsin buda ufak bi bilgi olsun ilgilenecek olan olursa gobegimde cok fark var yukari kalkti dusmustu zaten yapanda dedi acida cekmedim yaparken bu illa cocuk olsub die degil maskotluk maskaralik degil 20 yil cocugu olmayan kadin gitmis megerse maskesi dusmus bunca yil bosa beklemis ki yengelerimdede yakin akrabalrkdada kaldirtmadan kalmayan var zorlama agir kaldirmada dogum dusuk kurtaj yapanda olusuo genelde

Ay insan bazen oyle garip dusunup kendimizi oyle guzel bunalima sokuyoruz ki hepimiz ayniyiz.. bende anne olmayi cok istiyorum bazen durduk yere esime senin baba oldugu gormeden ölucem diye cocuk gibi zirliyorum daha neler tabi , vardir bi zamani demek en buyuk sıgınak.. sen telaslanma kendini yipratma.. yeni evin simdiden hayirli olsun ugur getirsin bebisini o evde buyut insallah canim :D

Back
X