bu ayda regl oldum:((ağlamak istiyorum

burcum19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
119
0
46
İstanbul
bu ayda hayak kırıklığı yaşadım..inanın kızlar çok kötüyüm..bir an önce bebeğimi canımda,içimde hissetmek istiyorum..sabırsızlık deil ama çevremde hamile gördükçe o kadar özeniyorumki,ama yine hüsran yaşadım..çok düzenli adetlerim ve eşimlede düzenli ilişki içindeyiz ama neden hamile kalamıyorum..biliyorum daha fazla bekleyenler var ama elimde değil çok üzülüyorum..üstelik bu ay göğüslerim çok ağrıyordu çok ümitliydim ne yazıkkii bebeğimi içimde hissedemiyorum

üzülme canım allahın izni ile oda olur kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin

evet canım çok erken 7 8 yıl evli olup ta doğal yolla yeni çocuğu olanlar tanıyorum üzme kendini moralini yüksek tut dr a filan gittin mi

Sen de bendensin! Ben de 4 aylık evliyim, çocuk diye deliriyorum ama tık yok. Aynı senin yazdığın gibi bizde de herşey düzenli ama bu zamana kadar tutturamadık. Ben de çok takıyordum ama akışına bırakıcam artık. Çünkü stres olmamasında en büyük etken. Rahat olunca hiç umulmayan bir zamanda gelir diye düşünüyorum. Senin benden bir avantajın var benden küçüksün. Ben 30 yaşındayım. Sırf kafama çok taktığımdan ve birileriyle paylaşma ihtiyacı hissettiğimden buraya üye oldum, şimdi daha rahatım. İlk 1 sene olmaması normalmiş, eğer 1 sene içinde olmazsa doktora git dediler. bir de yumurtlama dönemlerini iyi takip ediceksin tabi. Ben 28 günde 1 düzenli adet olurum. Evlendikten sonra 1-2 gün geç yada erken oluyorum, bu da normal bence. Bir de ovulasyon testleri varmış, onu da burdan öğrendim. Onlardan alırsan faydası olur diye düşünüyorum. Ben de şuan adetim, bitsin alıcam o testlerden. Canını sıkma, akışa bırak. Su akar yolunu bulur. Zamanı var demekki. Hem biraz evliliğinin tadını çıkar, bebişten sonra şuanki rahatça yaptığın birçok şeye veda etmek zorunda kalacaksın. Biraz yaşa, bebiş bir sorun olmadıkça mutlaka olacaktır zaten..

evet canım çok erken 7 8 yıl evli olup ta doğal yolla yeni çocuğu olanlar tanıyorum üzme kendini moralini yüksek tut dr a filan gittin mi

haklısın cnm ama yeni evli olup hamile olan birçok insan var etrafımda..çoook özeniyorum(doktora gitmedim henüz ama adetlerim düzenli cnm

canım zaten yalnızım kimseyle knuşamıyorum bu tür şeyleri ve neyseki k.k var..aynen bende çook istiyorum cnm bebeğim olmasını..ikimizde yeni evliyiz saırsız gibi görünüyoruz ama en ufak bişey umutlandırıyor sonunda regl oluncada hüsran yaşıyorum..bu ay yumurtlamadan snra bugüne kadar göğüslerim ağrıdı,sızladı o kadar ümitlendimki anlatamam içimdeki heyecanı..bende 28 günde adet görüyorum cnm.ikimiz ve isteyen tüm arkadaşlar bu güzel haberide buraya yazmamız5 nasip etsin inş cnm/bizde böyle oluruz inş..

ini cnm bunu buraya yazıp müjde vermemi nasip etsin rabbim..ama belirti olupta hayal kırıklığı kötü oluyor

inşallah en kısa zamanda isteğinize kavuşursunuz
ama belirtilere çok takılmayın derim..
çünkü siz öyle olmasını istediğiniz için bile öyle hissedersiniz yani psikolojik olarak bile hamilelik belirtileri hissedebilirsiniz
kaldı ki hamilelik ve adet belirtileri de birbibine çoook benziyorlar
bu arada ben 6 yıldır istiyorum ama bebeğim yok 5 kere tüp bebek denedik olmadı
daha 3 ayda kendinizi bu kadar yıpratmayın....

cnm çk üzüldüm ama peki ne diyor doktor?bir taraftanda dualarım seninle cnm

cnm çk üzüldüm ama peki ne diyor doktor?bir taraftanda dualarım seninle cnm

doktorlar ne diyecek gel yine deneyelim diyorlar
tedavi süreci o kadar zor okadar yıpratıcı ki
ama bunu yaşamayan bilemez
benim neler çektiğimi bilmeden gel yine deneyelim diyorlar
sanki çok kolay ... hem manevi hem maddi ...

bu arada yaşımda 32

Son düzenleme:
çok şaşırdım 3 aylık evlilikte böyle düşünmene daha çok yenisin biraz zaman geçsin sabret olmazsa doktora gidersin doktor zaten 1 yıl olmayınca tedavi yapmıyor bende 4 yıllık evliyim 3 yıldır deniyoruz her ay hüsran yaşıyorum şimdiki aklım olsaydı o 1 senede beklemezdim en azından daha erken başlardım tedeviye, ama senin yanında kendimi düşündümde ben ne yapayım o zaman acaba

cnm insan oğlu önce kendisi ile yargılıyor ve mantıklı düşünemiyor..diğer arkadaşlarımız ve senin için ise ayrıca içim acıdı..rabbim peygamber sabrı vermiş ve siz onun istisna sabırlı kullarındansınız.ama bebek o kadar çok istiyorumki,etrafımda hiçbişeyi örnek alamıyorum..rabbim afetsin cnm buraya yazmasam konuşacak kimsemde yok silerle konuşunca huzur buluyorum rahatlıyorum

cnm biz burada irbirimizle konuşacağızki,güç bulalım destek bulalım..ALLAHım isteyen herkese nasip etsin inş ama tüp bebek gerçekten hem maddi hem manevi çok yorucu,yıpratıcı tutmadığındadualarım seninle ve tüm isteyenlerle...

evet bende kimseye anlatamıyorum hep güçlüymüşüm gibi hiç kimseden, kimsenin bebeğinden etkilenmiyomuşum gibi davranıyorum ama içim kan ağlıyo inan, hep yalnız kaldığımda ağlıyorum eşime, anneme, kardeşlerime bile açmıyorum bu konuyu burda benim gibi olan arkadaşların anlattıklarıyla rahatlıyorum rabbimden hiç ümidimi kesmiyorum inşallah benimde bir gün bebeğim olucak şu hayatta en çok istediğim şey bu sende kendini üzme ovulasyon günlerini değerlendir ilişkiden sonra belinin altına yastık koy yarım sat kadar yat doktorlar tavsiye ediyor inşallah senide bekletmez bebişin

Canım henüz çok yeni evlisin eğer bir problemin yoksa hamilelik oluşur zaten. Herkezin yapısı o kadar farklıki kimisi tek ilişkiyle hamile kalıyor, kimisi aylarca uğraşıyor. Senin henüz 3 ay olmuş eğer 1 yıl olmasına ragmen hamilelik oluşmaz ise bi sorun olup olmadıgı o zaman anlaşılır zaten. Ama sen istersen bi kadın doğuma gidip muayene ol yumurtalıklarına baktır hem için rahatlamış olur. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Gebelik bölümünde 2013 e hamiş girmek isteyenler diye topiğim var senide beklerim oraya canım. İnşallah hepimiz 2013 e hamiş gireriz :)

Son düzenleme:
çok erken diyeceksin cnm ama 3 aylık evliyim 25 yaşındayım ama herkes hemen hamile kaırken ve bu kadar herşey düzenliyken üzülüyorum cnm bu ay çokta göğüslerim ağrıyordu

Bizde de herşey çok düzenliydi.Ben de 27 yaşındayım.7 ay sonra hamile kalabildim.Bir arkadaşım hastane hastane gezdi eşiyle ve hiçbir sorunu çıkmadı ikisininde hatta saat gibi ikisinin vücudu da.Ama o kadar stres yaptılar ki 1,5 sene çocukları olmadı.Ne zaman geleceği hiç belli olmaz.Alttan alta ümit devam eder tabii ama olmayınca üzülmek olmaz.İnan herşey tam zamanında geliyor bu hayatta insanın başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…