bu ayda hayak kırıklığı yaşadım..inanın kızlar çok kötüyüm..bir an önce bebeğimi canımda,içimde hissetmek istiyorum..sabırsızlık deil ama çevremde hamile gördükçe o kadar özeniyorumki,ama yine hüsran yaşadım..çok düzenli adetlerim ve eşimlede düzenli ilişki içindeyiz ama neden hamile kalamıyorum..biliyorum daha fazla bekleyenler var ama elimde değil çok üzülüyorum..üstelik bu ay göğüslerim çok ağrıyordu çok ümitliydim ne yazıkkii bebeğimi içimde hissedemiyorum
üzülme canım allahın izni ile oda olur kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin
evet canım çok erken 7 8 yıl evli olup ta doğal yolla yeni çocuğu olanlar tanıyorum üzme kendini moralini yüksek tut dr a filan gittin mi
Sen de bendensin! Ben de 4 aylık evliyim, çocuk diye deliriyorum ama tık yok. Aynı senin yazdığın gibi bizde de herşey düzenli ama bu zamana kadar tutturamadık. Ben de çok takıyordum ama akışına bırakıcam artık. Çünkü stres olmamasında en büyük etken. Rahat olunca hiç umulmayan bir zamanda gelir diye düşünüyorum. Senin benden bir avantajın var benden küçüksün. Ben 30 yaşındayım. Sırf kafama çok taktığımdan ve birileriyle paylaşma ihtiyacı hissettiğimden buraya üye oldum, şimdi daha rahatım. İlk 1 sene olmaması normalmiş, eğer 1 sene içinde olmazsa doktora git dediler. bir de yumurtlama dönemlerini iyi takip ediceksin tabi. Ben 28 günde 1 düzenli adet olurum. Evlendikten sonra 1-2 gün geç yada erken oluyorum, bu da normal bence. Bir de ovulasyon testleri varmış, onu da burdan öğrendim. Onlardan alırsan faydası olur diye düşünüyorum. Ben de şuan adetim, bitsin alıcam o testlerden. Canını sıkma, akışa bırak. Su akar yolunu bulur. Zamanı var demekki. Hem biraz evliliğinin tadını çıkar, bebişten sonra şuanki rahatça yaptığın birçok şeye veda etmek zorunda kalacaksın. Biraz yaşa, bebiş bir sorun olmadıkça mutlaka olacaktır zaten..
haklısın cnm ama yeni evli olup hamile olan birçok insan var etrafımda..çoook özeniyorum(doktora gitmedim henüz ama adetlerim düzenli cnm
canım bende 4. ayda hamile kladım inş seninde öyle olur
bence dr a git için rahat olsun yumurtalıklarından biri eksik olabilir hap ile tedaviyle düzene girer
ini cnm bunu buraya yazıp müjde vermemi nasip etsin rabbim..ama belirti olupta hayal kırıklığı kötü oluyor
inşallah en kısa zamanda isteğinize kavuşursunuz
ama belirtilere çok takılmayın derim..
çünkü siz öyle olmasını istediğiniz için bile öyle hissedersiniz yani psikolojik olarak bile hamilelik belirtileri hissedebilirsiniz
kaldı ki hamilelik ve adet belirtileri de birbibine çoook benziyorlar
bu arada ben 6 yıldır istiyorum ama bebeğim yok 5 kere tüp bebek denedik olmadı
daha 3 ayda kendinizi bu kadar yıpratmayın....
cnm çk üzüldüm ama peki ne diyor doktor?bir taraftanda dualarım seninle cnm
çok şaşırdım 3 aylık evlilikte böyle düşünmene daha çok yenisin biraz zaman geçsin sabret olmazsa doktora gidersin doktor zaten 1 yıl olmayınca tedavi yapmıyor bende 4 yıllık evliyim 3 yıldır deniyoruz her ay hüsran yaşıyorumşimdiki aklım olsaydı o 1 senede beklemezdim en azından daha erken başlardım tedeviye, ama senin yanında kendimi düşündümde ben ne yapayım o zaman acaba
doktorlar ne diyecek gel yine deneyelim diyorlar
tedavi süreci o kadar zor okadar yıpratıcı ki
ama bunu yaşamayan bilemez
benim neler çektiğimi bilmeden gel yine deneyelim diyorlar
sanki çok kolay ...hem manevi hem maddi ...
bu arada yaşımda 32
cnm insan oğlu önce kendisi ile yargılıyor ve mantıklı düşünemiyor..diğer arkadaşlarımız ve senin için ise ayrıca içim acıdı..rabbim peygamber sabrı vermiş ve siz onun istisna sabırlı kullarındansınız.ama bebek o kadar çok istiyorumki,etrafımda hiçbişeyi örnek alamıyorum..rabbim afetsin cnm buraya yazmasam konuşacak kimsemde yok silerle konuşunca huzur buluyorum rahatlıyorum
çok erken diyeceksin cnm ama 3 aylık evliyim 25 yaşındayım ama herkes hemen hamile kaırken ve bu kadar herşey düzenliyken üzülüyorum cnm bu ay çokta göğüslerim ağrıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?