bu ayda regl oldum:((ağlamak istiyorum

haklısın cnm ama yeni evli olup hamile olan birçok insan var etrafımda..çoook özeniyorum(doktora gitmedim henüz ama adetlerim düzenli cnm

Herkesle kendinizi kiyaslayarak bos yere strese giriyorsunuz. Stres, spermleri oldurur once neden olmuyor seklindeki dusunceleri kafanizdan atin.

Yasiniz cok genc ve cok yeni evlisiniz. Doktora bile gitseniz 1 seneden once mudahale etmiyorlar. Cinsellik yasamaya basladiniz ve vucudun buna adaptasyon suresi var. her bedende farkli bu sure.

Bir de uc aylik evlisiniz daha, once esinizle ayni cati altinda yasamanin tadina bir varin. Hamile kalinca bazi durumlardan uzak kaliyorsunuz zaten bir de yeni evlisiniz. Evlilik ve iliski temelinizi saglamlastirin, iliskinizi pekistirin. Ne bu cocuk telasi vallahi anlamadim.

merhaba arkadaslar bende yeni katildim bnimde bu konu icin sorunum var yardimci olabilirmisiniz yada nasil konu basligi acabilirim onuda bilsem yaparim yeni oldgm icin bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…