Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

bende canım hala olmadım ama eli kulağındadır inşş bana bu kez belki bi süpriz yapar allah çok büyük hiç ummadığım zaman nasip eder bellei olur

bende yüzde 95 bugün hasta olcam. ama bende keşke süpriz olsa diye umut ediyorum hala :) gidp kan testi yapacam birazdan. sürekli bir umut içinde olmak falan yıprattı beni yani. gideyim de ya sevineyim ya umudum kesilsin. bu belirsizlik çok sinir.

hasretim sen kaçında olcan . sen test yapmışmıydın

valla canım ben de ilk zamanlar gidip bi hevesle kan veriyodum bulutların üstünde gibi bekliyodum ama her seferin de kocaman negatifi yeyince bi daha asla gitmedim zaten gitmek te nasip olmadı ya 4 gün yada 5 gün gecikti sonra hayaller suya düştü dün adet olmam gerekiyodu ama hala gelen giden yok zaten yarın prof ravdevum var o yüzden çok rahatım
zaten yarın da aşılama yapmasını isticem bakalım ne diyecek belki o zaman şansım biraz daha yükselir

ama inşş sen bu kez pozitifi görürüsün tatlım allahım gönlümüze göre versin canımmm

valla canım ben de ilk zamanlar gidip bi hevesle kan veriyodum bulutların üstünde gibi bekliyodum ama her seferin de kocaman negatifi yeyince bi daha asla gitmedim zaten gitmek te nasip olmadı ya 4 gün yada 5 gün gecikti sonra hayaller suya düştü dün adet olmam gerekiyodu ama hala gelen giden yok zaten yarın prof ravdevum var o yüzden çok rahatım
zaten yarın da aşılama yapmasını isticem bakalım ne diyecek belki o zaman şansım biraz daha yükselir

ama inşş sen bu kez pozitifi görürüsün tatlım allahım gönlümüze göre versin canımmm

ben gecikmedim bile. ama bu ay takıntı oldu bende. takıntımı atmak için gidip yaptırcam. negatif olacağını biliyorum ama dediğim gbi takıntım geçsin diye o negatifi de görmem lazım

hasretim sen kaçında olcan . sen test yapmışmıydın

yok gülüm ya test yapmadım dediğim gibi yarın prof ta ravdevum var zaten orda herşey netleşir :26::26: normal de dün olmam gerkiyodu ama geçen ayda bi 5 gün sekmişti yine öyledir diye düşünüyorum ama sol tarafım da çok hafif ağrı var bide hafiften bel ağrısı bu kadar :18::18: zaten ilk hamileliğimde de bi belirti olmamıştı yani ne mide bulantısı nede başka bişey

ben gecikmedim bile. ama bu ay takıntı oldu bende. takıntımı atmak için gidip yaptırcam. negatif olacağını biliyorum ama dediğim gbi takıntım geçsin diye o negatifi de görmem lazım

keşke bitanem gecikmeni bekleseydin böylesi bence daha da zor ama tabi yine de sen bilirsin hayatım ne kadar meraklıyız dimi ay sonunu bile zor valla getiriyoruz çatlıyoruz meraktan

keşke bitanem gecikmeni bekleseydin böylesi bence daha da zor ama tabi yine de sen bilirsin hayatım ne kadar meraklıyız dimi ay sonunu bile zor valla getiriyoruz çatlıyoruz meraktan

benim bu ay kpss sınavım var. onun stresiyle böyle davranıyorum. o yüzden gecikmeyi beklemedim. yoksa 15 aydır ilk defa test yapıyorum. birde çok önceden korunurken yapmıştım ama o zaman nerdeyse bir ay gecikmişti. keşke diyorum korunmasaydım. yada korunurken böle süpriz olsaydı bana :)

sen daha önceden hamile mi kaldın. ben hiç hamile kalmadım henüz.

başarılar tatlım sana allah yardımcın olsun bol şanslar :126:
korunan herkesten duyduğum en tanıdık cümle keşke o kadar korunmasaydım :44: herşeyin bi vakti zamanı var demek ki bizim için de o zaman bakit daha gelmemiş ama inşş çok yakındır gelmesi
evet canım ben bi kez hamilelik yaşadım 2010 da 8 haftalık hamileyken dış gebelik oldum malesef ameliyatla bebeğim alındı ve sağ tüpümü de kaybettim 6 korundum tam bıraktık derken eşim temmuz ayın da bı 6 aylığına yurtdışına gitti mecburen yine ara verdik şimdi 4 ay oldu işte çalışmalar taz gaz devam ediyoruz bu ara da yaşımda 26 oldu 3 yıl geçti valla

yani 3 yıl diyorum ama zaten benim 1 sene öyle geçti yarı korunmakla yarı da eşimi beklemekle

Son düzenleme:

ben senden büyüğüm ,:) 27 yaşındayım ben. ya hamile kalmakla da bitmiyor iş. bende düşük yapmaktan falan korkuyorum şimdiden. Allah hayırlısını nasip etsin.

ben senden büyüğüm ,:) 27 yaşındayım ben. ya hamile kalmakla da bitmiyor iş. bende düşük yapmaktan falan korkuyorum şimdiden. Allah hayırlısını nasip etsin.

çok haklıısn canım ya şimdiler de hamile kalmak zor hamileliği devam ettirmek daha da zor gerçekten allah yardımcımız olsun :18:
inşş canım senin herşeyin yolunda gider olması gereken gibi allah en iiyisini nasip eder

hiç tedavi falan gördün mü canım sen:44::44: ben bi 2 ay kadar klomen +çatlatma iğnesi kullandım ama hiç bi işe yaramadı gitmediğin dr hastane kalmadı hepsi kendiliğinden olur ilaca falan da gerek yok dediler ama olmuyo demek ki belki de yolunda gitmeyen şeyler var aslında benim de kafam karmakarışık :44::44:
zaten yarın bu gideceğim prof kısırlıkta çok iyimiş herkez çok iyi diyo bakalım gidip göreceğiz :18::18:

8 aydır olmuyorken gittim. doktor bir yıl olsun dedi. bir tedavi yapmadı. sonra gidemedim bir türlü doktora. bu ay gitttim. doktordan memnun kalmadım. sonra başka bir doktor tavsiye ettiler. rahim filmi çekilmesi lazım artık dedi. tüplere bakalım 15 ay olmuş dedi. adet olunca hemen gitcem doktora işte rahim filmi için.

anladım canım bende ilk dr gittiğim de 8 ay olmuştu evleneli dr baktığın da pko var dedi 2 aylık klomen tadvisiyle hamile kalabilmiştim
hasta dr ilkşki çok ama çok önemli hele ki biizm durumumuzda olanlar için bize zaman değil çözüm gerek bekle bekle nereye kadar
ben korunma sürem bittikten sonra çektirmiştin geçen sene şubat ayın da çok şükü sol tüp açık çıktı
sende canım sakın ihmal etme allah korusun bişey varsa bile boşa zaman kaybetmemiş olursun :44:

bana da pko var dedi doktor. ama tedaviye başlamadı. bu ay gittiğim doktor da diyor ki, sana ilişki takvimi yapcam falan. artık takvimi mi kalmış ya. bende doktoru değiştirdim. bu doktor iyi gibi. ilk keez gittim. çok övgü duydum hakkında. erkek diye gitmek istememiştim ama gittim . onla devam etcem tedaviye .

Son düzenleme:
kan testi yaptırdım negatif. 0.70 miş beta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…