Bu aydan umudu kesip ağustosu bekleyenler

henüz hasta olmasam da bat tarihini ekleyeyim.bu ay çok çalışmam lazım

hasret naptın. temmuz topic in de geziyorsun küstüm

yok bitanem ya şu an tam sınırdayım valla temmuz mu yoksam ağustos mu bende bilemdim ki neyin ne olacağını

küsme kıssss gel barışakkk

yok küsmedim. benim için temmuz defteri kapandığı için gelmiyorum oraya :) hem bir topic e sonradan girmek zor oluyor. kendi topic imi oluşturcam. sen bi test yapsaydın ya. hiç mi merak etmiyorsun. ben ediyorum burdan seni

yok bitanem ya tıkkk yok

bende şimdi negatif olduğunu öğrendim ya bir an önce h. olmak istiyorum ki ona göre tahlillerim falan hemen yapılabilsin. bende olmadım hala. gerçi 4 ü falan benim normal zamanı

anladım canım evet sonradan girmek zor oluyo tabi ama orası da çok yeni topik senin gibi hepsi sevecen sıcak vallahi canım hiç merak etmiyorum % 50 var diyorum yada yok diyorum bu zaman kadar çok tedst yaptım hatta bazı kere o 2. çizgi olmadığı halde varmış gibi görmeye çalıştım sonrası malum çok üzüldüm çok ağladım
bende şimdi negatif olduğunu öğrendim ya bir an önce h. olmak istiyorum ki ona göre tahlillerim falan hemen yapılabilsin. bende olmadım hala. gerçi 4 ü falan benim normal zamanı

bacım hiç olmazsa sen durumunu netleştirdin aklında bişey kalmadı adetin gelsin de hemen yeni aya yeni umutlarla başlarsın işte canım tabi çalışmalarla

yarın bana dr ultrason da baakacak ve gebelik yok diyecek işte aynen böyle olacak

ama şimdi hamile olsan bile ultrason da görünür mü ki. ultrasonda da hemen görülmüyormuş.

birde temmuz umudum kalmadığı için yazmadım oraya. ara sıra açıp okuyorum da yazmadım.

ya kizlar bir de cörekotu bal tarcin nasil yapiliyordu bilen var mi onu denerim bu ay da diye düsünüyorum ne zaman baslanmasi gerek

ya kizlar bir de cörekotu bal tarcin nasil yapiliyordu bilen var mi onu denerim bu ay da diye düsünüyorum ne zaman baslanmasi gerek

bende yapcam onu ama bal sevmiom zaten. 3 ü bir arada tadı çok kötü gelio. sadece çörek otu yicem ben. yumurtaları artırıyormuş. sen ne kadardır istiyordun. birde ben bu ay meryem suresi okuyacam. birde maydanoz süt buharını yapcam.. bu ay kararlıyım anlayacağın

hasret naptın gelince uğra buraya. merak ettim seni

slm cnm ben bugünde olmadım =)

ne güzel tatlım işte inşş hayırlara vesile olur maşallah senin kaç gün gecikmişti :18::18::18:

benim için de bugün dananın kuyruğu kopacak valla çok fena tırsıyorum valla :101::18:

ne güzel tatlım işte inşş hayırlara vesile olur maşallah senin kaç gün gecikmişti :18::18::18:

benim için de bugün dananın kuyruğu kopacak valla çok fena tırsıyorum valla :101::18:

az cnm ya bugün 4nci günüm normalde 28nde olmam gerekiodu olmadım işte akıntılar devam ama ne gelen var ne giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…