henüz hasta olmasam da bat tarihini ekleyeyim.bu ay çok çalışmam lazım
hasret naptın. temmuz topic in de geziyorsun küstüm
çalış çalış heppp çok çalışşşhepsi iyi güzel de bide bebişler geleydi fena olmazdı yani
yok bitanem ya şu an tam sınırdayım valla temmuz mu yoksam ağustos mu bende bilemdim ki neyin ne olacağını
küsme kıssss gel barışakkk
yok bitanem ya tıkkk yok
anladım canım evet sonradan girmek zor oluyo tabi ama orası da çok yeni topik senin gibi hepsi sevecen sıcakyok küsmedim. benim için temmuz defteri kapandığı için gelmiyorum oraya :) hem bir topic e sonradan girmek zor oluyor. kendi topic imi oluşturcam.sen bi test yapsaydın ya. hiç mi merak etmiyorsun. ben ediyorum burdan seni
bende şimdi negatif olduğunu öğrendim ya bir an önce h. olmak istiyorum ki ona göre tahlillerim falan hemen yapılabilsin. bende olmadım hala. gerçi 4 ü falan benim normal zamanı
anladım canım evet sonradan girmek zor oluyo tabi ama orası da çok yeni topik senin gibi hepsi sevecen sıcakvallahi canım hiç merak etmiyorum % 50 var diyorum yada yok diyorum bu zaman kadar çok tedst yaptım hatta bazı kere o 2. çizgi olmadığı halde varmış gibi görmeye çalıştım sonrası malum çok üzüldüm çok ağladım
bacım hiç olmazsa sen durumunu netleştirdin aklında bişey kalmadıadetin gelsin de hemen yeni aya yeni umutlarla başlarsın işte canım tabi çalışmalarla
yarın bana dr ultrason da baakacak ve gebelik yok diyecek işte aynen böyle olacak
tabi canım olsa bile gözükmez ama dr yine bi ihtimal olsa anlar heraldeama şimdi hamile olsan bile ultrason da görünür mü ki. ultrasonda da hemen görülmüyormuş.
birde temmuz umudum kalmadığı için yazmadım oraya. ara sıra açıp okuyorum da yazmadım.
ya kizlar bir de cörekotu bal tarcin nasil yapiliyordu bilen var mi onu denerim bu ay da diye düsünüyorum ne zaman baslanmasi gerek
hasret naptın gelince uğra buraya. merak ettim seni
sağol bitanemdaha dr gitmedim randevum saat 9 da gelir gelmez yazarım tedayları
slm cnm ben bugünde olmadım =)
ne güzel tatlım işte inşş hayırlara vesile olur maşallahsenin kaç gün gecikmişti :18::18::18:
benim için de bugün dananın kuyruğu kopacak valla çok fena tırsıyorum valla :101::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?