Bu ayrlga hazr degilim

Seni istemiyor işte kağıt üzerinde evli olunca mutlu mu olacaksın? Boşanmak istemese değil ailesi kim gelirse gelsin o davayı açmazdı. Boşver yeni bir yön çiz kendine. Ailesinin dolduruşuna gelen adam sana geri dönmesin zaten.

Cok agır geliyor bir zamanlar sizin en yakınınızdaki adam hayatınızi adadıgınız adam sanki sevgilisinden ayrılıyormscasına erkek oldguna güvenerek beni yarı yolda bıraktı hiç haketmedim yasadklarmı

ne alakası var ya erkek olduğuna güvenerek diyosun. kadını erkeğimi var bu işin. bak şu düşüncelerini değiştir ayağa kalk kendini ezmeyi de bırak olur mu sinirleniyorum . bırak gitsin ne belli o gidince hayatın daha güzel olacak belkide. senden gitmek isteyeni ne diye tutmak istiyosun. belki daha iyileri çıkacak nerden biliyosun

Kaldıramıyorm hiç kaldiramıyorm güçlü duruyorm ama sdc rol ...içim o kadar burukki bundan sonra gelecekler bosandgm için hep eksikmişim gibi görecekler çıkmazdaym ne büyük dertmiş

Kaldıramıyorm hiç kaldiramıyorm güçlü duruyorm ama sdc rol ...içim o kadar burukki bundan sonra gelecekler bosandgm için hep eksikmişim gibi görecekler çıkmazdaym ne büyük dertmiş

sakın ha öyle hissetme. aksine onsuzda güçlü ol ve hayatına devam et. ne belli karşına kimin çıkacağı ne yaşıyacağın. bak ben geçen sene kesin evlencem dediğim adamdan ayrıldım üstüne başkasıyla görüştüm o da olmadı. napalım yani. hayat bu bize ne göstercek daha kimbilir.

ne demiş Mevlana. hayatım alt üst olur diye korkma ne belli altının üstünden daha güzel olmadığı

Canım benim ne güzel yazmssn haklısın belki sabrettiğimizde daha güzellikler cıkacak karsımıza sende ayrıldıgına hiç üzülme evlilik öncesinden bitmesi iyi olms umarım istediğin gibi biriyle karsılasırsn

Ailesini sececek ve yine evlenecek yine ailesini sececek birgun anlicak ama iş işten geçmiş olacak hayirlisini iste. Ve mutlu olmaya bak dunya 3 gunluk. Hep ailesini dusunen insan seni mutlu edemez insallah seni mutlu edecek insanlarla karsilasirsin... bırak ailesi yuzunden o zaten mutlu olamicak sen ol

Haklisın daha 2 aylık evlyken maasımı babasına göndermemi isteyecek kadar aileciydi baba izin verrse tatile gidilir vs vs en iyisi cok uzatmadan önüme bakmak ah birde su duygısallık olmasa

Haklisın daha 2 aylık evlyken maasımı babasına göndermemi isteyecek kadar aileciydi baba izin verrse tatile gidilir vs vs en iyisi cok uzatmadan önüme bakmak ah birde su duygısallık olmasa

Bana burdan bırak demek kolay ama bin kere üzülecegine bir kere üzül tam üzül. Bak eşim hep derki. bosanirsak veya boyle birseye karar verirsek biliyorumki ben 1 hafta mutlu olurum gezer tozar eglenirim. Sende hep aglar uzulur kendini mahfedersin. Ama o 1 haftanin sonunda sen mutlu olur hayatina bakar beni siler unutursun. Ama ben kafami taslara duvarlara vururum ne yaptim diye... erkekler de boyle bir gun pisman olacak ama sen o zaman hayatina bakiyor olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…