Evet zor. Evet acıtır. Ama kadına gurur yakışır.
Hala içimde sevgisi var bitiremiyrm baska hala ona ait hissediyorm ve bosandktn sonra herseyn zor olacagını düsünüyrm
Babasının yannda ya onu ya beni sececeksn sözüne sahit oldgm için ailenn bu evliliği bitmesinde büyük etken oldgnu biliyrm
Karım diye cevap verememişse ondan koca olmaz zaten onun ailesi sensin artık yani öyle olmalıydı.Babasının yannda ya onu ya beni sececeksn sözüne sahit oldgm için ailenn bu evliliği bitmesinde büyük etken oldgnu biliyrm
Değişmiş....Aklım almıyor beni o kadar cok seviyor ve kıskanıyrduki bi erkek bana bakma ihtimalinde bile cldrıyordu ama bu dava sürecinde o kadar umursamaz davranıyorki aynı adam mı bu diyorm
Aklım almıyor beni o kadar cok seviyor ve kıskanıyrduki bi erkek bana bakma ihtimalinde bile cldrıyordu ama bu dava sürecinde o kadar umursamaz davranıyorki aynı adam mı bu diyorm
Ne duymak istiyorsun?Eşimden bosanıyrm evet anlasamıyrdk özellikle ailelern karsmasndan dolayı sürekli trtsyrdk ama severek evlndk dvm etsn diye cabaldm 1 yıl sürdü eşim ailesnn onu gaza getrmesiyle dava actı be geri adm atmadı belki zamanla özler döner diye bekledm ama ailesnn yanmda kaldıgı için buna frst vermedklerine eminim 2 sansm var anlasp ayrılıp yoluma dvm etmek yada bosanmk istemyrm dmk beklemk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?