bu babam beni öldürücek kızlar

Ya cidden merak ediyorum, ne mezunusunuz?
Birinin bi esprisi vardi anaokulu terk diye.
Bu nasil bir yazi?
Her konunuzda soyleniyor ama yine ayni yine ayni...

önce insan gibi yorum yap yazıları takılmak en son is
Pardon da niye en son iş?
Burası çocuk parkı mı yoksa yazarak iletişim kurulan bir platform mu? Çata çat cevap verip haklı çıkıcam diye iyice saçmaladın. Buradakilere biraz saygın olsun da ne yazdığını gör önce.

ben ne yazdıgmı biliyroum sorunlarımı paylasıp sohpt ediyrom sen yazılarımı görmek istemezsen engelleyebilirsin

Cevap vermesin eşin daha iyi değil mi? Babanı da öyle kabullenmekten başka seçeneğin var mı? Ebevenynlerimizi seçemiyoruz. Ayrıca ne babalar var bir bilsen

ben bu sitede bir nice in birde limoncunun mesajlarını çok zor anlıyorum. kendilerine has bi anlatım tarzları var ama yorucu oluyor.

ben ne yazdıgmı biliyroum sorunlarımı paylasıp sohpt ediyrom sen yazılarımı görmek istemezsen engelleyebilirsin
Sorun da o zaten. Bir şeyler yazıyorsun da ne yazıyorsun? Kim anlayabiliyor? Anlaşılmaz yazılarını düzgünce uyaran insanları bile umursamayıp aynı devam... Bir de "ben hızlı konuşurum, kelime yutarım, böyle de yazarım" gibi saçma bir bahane. Uyarılara atarlanacağına dikkat et diyoruz. Anlaşılmaz yazının bahanesi olmaz. Boşuna uğraşma.

aslında ne inat nede baska bisey ben icimden geidigi gibi yazıyorum bence o kadar takıclak bisey yok okunuyoda siz faza üst düzeys,niz heralde

öylede ne babalar var kızını damadını nasıl karsılıyo

ee bundan ne sonuç çıkacak o zaman sizinki sizi sevmiyormuş, evlenmiş olmanız da işleri daha iyiye götürmemiş. Laflarını duymamak istiyorsanız evine gitmeyin ama eşinizin kendi babanıza karşı savunmasını da beklemeyin.

Allah yardimcin olsun canim insan sevinir ne guzel gece gunduz demeden calisiyor kizimi kimseye muhtac etmiyor diyecegine senin baban nerdeyse dovucek kocani bncede bida esin hececiyken oraya gitme evinde korkuyorsanda uyuma isigi acik birak tv acik birak en azindan kafan rahat olur

E tamam da eşin dolar dolar bir patlar . Baban konuşsun sen eşine yansıtmamaya çalış. İyi ya da kötü babanın yaptığını sen unutursun ama eşin unutmaz. Bu böyledir.
eee yapcak bisey yokki babama ben bagrıyorum iste mesela yazdım ama gene yazıyım okumadın heralde esim mac hastasıdır bu yüzden dsmarytat digitürkte var babam kutuyu istio bagzen getiiryoruz esime diy9ki benle izlemek zorunda dgeilsin 1 degil 2 degil insan damadına git dermi hem benim kutumu izlicen hemde beni istemicen ayıp ve esime 2 kere dedi sen izleme istersen kahveye git ya ailekce oturuyoruz o zmanbizde digitürkü istemiceksin yani
anneme aratıyo bazen kutuyu getirsinler diye diyorum yok esim ise götürcek oldu sen hem bedava mac iste hemde esime sen istersne kahveye git de

sadece spor gunleri gidiyrouzm normalde zaten evde kalıyorum savah 7 ye kadar esimi beklirom ölüyrou uykusuzluktan ama uyuyamıyroum spora gidicegi gün kalıyrom ki saba 11de spora gidiyrouz öbür türlü 7 de esim geliyo anca uyu 7bucuk 11 de mükün degil kafam kalkmıyo 4 gibi uyanıyrouz esimle spor olmadıgı günler

Ee durum kötüymüş o zaman.

Okudum. Kendimi de senin yerine koydum. Aynı ortama sokmam ikisini. Her hafta düğüne gitmek zorunda değilsin. Millet ne derse desin yani millete göre mi yaşıyoruz . Korksan da evde kalmaya alışman gerek. Ya korkacaksın ya babanın laflarıyla uğraşacaksın ki ben olsam kulaklarımı herkese tıkar evimde otururum. Nereye kadar babanlarda kalabilirsin ? Eşine de üzülmedim desem yalan olur , baban çok zorluyor şansını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…