bu babam beni öldürücek kızlar

e valla baban dogru demis , yani ekmek parasi mecbur da baban uzulmus aslinda kotu niyet goremedim ben.

su mac olayinda da babani yine iyi niyetli gordum emrivaki yapmamaya calismis adam .Soyleme sekli rahatsiz ediyor belki sizi.

önce insan gibi yorum yap yazıları takılmak en son is

Bu kadın bu yorumlarla ve bu Türkçe ile banlanmıyorsa daha da laf etmem.
Burası özel alan değil.
Herkese açık bir forumda yazılıyorsa Türkçe doğru kullanılacak arkadaş.
Ben bunu bilir, bunu söyler, bunu savunurum.

Canım evine dua as ve sirkeli suyla dip köşe nereyi bulduysan temizle hatta bi yardımcı Tut bi günde halleder. Yapman gereken tüm temizlik malzemelerinin içine biraz sirke karıştırmak. Sonra perdeleri filan da yıkadın mı tamamdır Ohh miss. Onun harici dediğim gibi dua sor bi bilene yazdır as hatta kendin de oku içine ferahlık gelir ve böylece evinde rahatça kalmaya başlarsın. Bütün bunları yapmak 2 bilemedin 3 gününü alır. Babanın lafı sözü ise bir ömre bedel. Tercih senin

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.

Benim babam boyle konusacakk... daha ilk soylendiginde agzina tıkarım lafidahada konusuyorsa dinlemem ceker giderim esimide alır adam calisiyor ,calismak zorunda diye hakaret mi edilir herzaman esimiz bizi savunacak degil ..

Valla Limoncu arkadaşım senin karakterine alıştık, atarlısın falan tamam, ama konuyu okumaya çalıştım, döndüm döndüm cümlenin başına tekrar döndüm acaba ne anlatmak istiyor diye.
Biz senin ne demek istediğini anlamazsak sana nasıl cevap verelim?
Konuna gelirsek baban ayıp etmiş, benim eşimin de bir hafta boyunca mesai yaptığı günler oluyor. Niye? Tabi ki masrafları daha rahat karşılayıp, hayatımızı devam ettirebilelim diye.
Bununla babanın gurur duyması lazım bence. Kimseye muhtaç olmadan işine gidip geliyor diye.

yav madem derdini anlatmaya çalışıyorsun yazdıktan sonra bi kontrol et. Şair burada ne anlatmaya çalışmış diye düşünmekten sıkıldık

aynı benim babam yapacak bişi yok değişmez o yaştan sonra o tavır, en güzeli çok konuşturmadan yanından uzaklaşmak

Hiç bir şey alaşılmıyor. Okumak resmen çile.Lutfen imla kurallarına biraz uyalım..

canım atarlanma da ilk mesajını oku öyle cevapla istersen kelimeler kargacık burgacık yazılmış anlamak mümkün değil ha olay yapılcak birşey değil zorlayınca anlaşılıyor

Noktalama ve paragraf diye birşey var bilmem bilir misin.
kör olcaz yakında konularını okuyalım derken....

neyi niye dert ettin ayrıca ailenin her zamanki davranışları.

hayatım anlaşılmayan şu, ya hızlı yazıyor olduğun için ya da dikkat etmediğin için yazarken bir takım harfler eksik kalmış, ve bu da algıyı düşürüyor ve konunun anlaşılırlığını oldukça azaltıyor. diğer arkadaşlar gibi bende anlayamadım açıkçası. bence bir kez daha oku yazmış olduğunu.

Ben hic bir sey anlamadim. Benim gibilerle birlikte konuyu terketmeliyiz bence

fesatlıgındna banlandım rahatladnmı simdi
klavyenin tuslarında sorn var basmyo bagzen
bu kadarda olmaz be szde kadın destegi olucak size soru soruyroum siz bana söyle yazdın böyle yaptım yazık valla

cnm tuslarımda skıtı var basmıyo sürekli o yüzden eklsk yazıuroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…