Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaa bildigin tripciler guldurcem oynatcamda gonlu olacak hanimefendinin.Benim oglum 3 aylikti tavir yapmaya basladiginda simdiki sipalarda cins
Sevsin sevmesin demiyorum ama sevgi baska annesi zannetmek baska dusunku alttan alttan agzimi ariyo belki bana anne der herkes diyo ya alisir oda yada ne biliyim bana cok baska davraniyo yok soyle giydiricem yok boyle gezdiricem bu cocugun bi annesi var danismasi gereken belki ben cocugumun oyle giymesini istemeyecegim dimi ama yani sevgiyle bunlar arasinda cizgi vatTorunu sevsen, bir dert sevm sen bir dert ,hayatım torun candan tatlıdır ,yarın olunca nine anlarsın
źaman öğle çabuk geliyor ki
Kesinlikle haklısınız. Zaten o sınırı hatırlatacak olan da sizsiniz. Ona anne demesi zaten saçma bir hayal olarak kalır, konuşmuş olmak için konuşuyor kayınvalideniz. Bir de sizin sinir olduğunuzu anladıysa kasten yapıyordur. Aldırış etmezseniz zamanla vazgeçer bence.Sevsin sevmesin demiyorum ama sevgi baska annesi zannetmek baska dusunku alttan alttan agzimi ariyo belki bana anne der herkes diyo ya alisir oda yada ne biliyim bana cok baska davraniyo yok soyle giydiricem yok boyle gezdiricem bu cocugun bi annesi var danismasi gereken belki ben cocugumun oyle giymesini istemeyecegim dimi ama yani sevgiyle bunlar arasinda cizgi vat
Bizimkidr saglik ocagindaki her gordugu bebekle yaristiriyo yok bizimki uzun bizimki soyle bizimki boyle bende bazen bakicisiyim gibi hissediyorum simdide yeni bisey cikardi senin bu kadar guzel kizin varmi hey ya rabbim yaBu babaanneler neden hiç orta yolu bulamıyorlar anlamıyorum. Benimkide sürekli banaannesinin oğluşuuu oğluşumun oğluşuu diye sever bi kere ağzından anasının oğluşu duymadım demez halbuki kolay söyleniyor bilmeden de olsa insan söylüyor ağzından çıkıverir yani yok inat özellikle dikkat ediyor söylememeye. Zaten o doğurmuşta ben bakıcısı gibi hissediyorum bazen aynı ortama girince. Kendi kardeşinin torunuyla yarıştırıyor benim oğlum ondan sonra doğdu ama boyu ondan uzun falan diyor .. hiç sevmediğim şeyler ya.
Allah yardımcımız olsun kardeş ne diim :)) kıyas yapmak yarıştırmak neyin kafası yarıştırınca neyin tatmin oluyor havalanıyorlar işte nispet aleti olarak kullanıyorlar övünç kaynağı olarak. Ne kadar cahilce bişey bütün bebekler güzeldir dünya tatlısıdır bana göre yarıştırmak aklımın ucundan geçmez nasıl bir beyin var bunlarda anlaması güç.Bizimkidr saglik ocagindaki her gordugu bebekle yaristiriyo yok bizimki uzun bizimki soyle bizimki boyle bende bazen bakicisiyim gibi hissediyorum simdide yeni bisey cikardi senin bu kadar guzel kizin varmi hey ya rabbim ya
hayır sevmesi dert değil , annesinden soğutmaya çalışması annesinden kaçırmaya çalışılması dertTorunu sevsen, bir dert sevm sen bir dert ,hayatım torun candan tatlıdır ,yarın olunca nine anlarsın
źaman öğle çabuk geliyor ki
Yine öyle sevdiğin şükret.Bir kvden duymuştum severken.Yavrumun yavrusu,yavrumun yavrusu ,yarısı da yılan yavrusu diye.Bu babaanneler neden hiç orta yolu bulamıyorlar anlamıyorum. Benimkide sürekli banaannesinin oğluşuuu oğluşumun oğluşuu diye sever bi kere ağzından anasının oğluşu duymadım demez halbuki kolay söyleniyor bilmeden de olsa insan söylüyor ağzından çıkıverir yani yok inat özellikle dikkat ediyor söylememeye. Zaten o doğurmuşta ben bakıcısı gibi hissediyorum bazen aynı ortama girince. Kendi kardeşinin torunuyla yarıştırıyor benim oğlum ondan sonra doğdu ama boyu ondan uzun falan diyor .. hiç sevmediğim şeyler ya.
Mutlu bile olmaları lazım,çocuğum babaanne sevgisi alıyor diye.Şahsen ben mutlu olurum.Eskiden kadınlar sadece eşlerini kıskanırdı kayınvalidelerinden, şimdi yeni moda çocuklarını kıskanmak galiba.... Bırakın insanlar torunlarını sevsin gönüllerince, insan kendi çocuğunu büyütürken hayatın hengamesi için çoğu zaman tadına varamıyor,eğitimi, gelişimi, arkadaş çevresi, aman nereye, kimle gitti, başına birşey mi geldi ...diye diye geçiyor zaman. Yaşlanıp herşeyden el etek çekip, tüm sorumluluğu annesine babasına ait torunlarını sevmek hoşlarına gidiyor. Bunda acayip olan nedir anlamıyorum. Bende mi bir tuhaflık var?
:)Sevsin sevmesin demiyorum ama sevgi baska annesi zannetmek baska dusunku alttan alttan agzimi ariyo belki bana anne der herkes diyo ya alisir oda yada ne biliyim bana cok baska davraniyo yok soyle giydiricem yok boyle gezdiricem bu cocugun bi annesi var danismasi gereken belki ben cocugumun oyle giymesini istemeyecegim dimi ama yani sevgiyle bunlar arasinda cizgi vat
bakın eğer farkettiyseniz sevmelerine bişey demiyor kimse;Eskiden kadınlar sadece eşlerini kıskanırdı kayınvalidelerinden, şimdi yeni moda çocuklarını kıskanmak galiba.... Bırakın insanlar torunlarını sevsin gönüllerince, insan kendi çocuğunu büyütürken hayatın hengamesi için çoğu zaman tadına varamıyor,eğitimi, gelişimi, arkadaş çevresi, aman nereye, kimle gitti, başına birşey mi geldi ...diye diye geçiyor zaman. Yaşlanıp herşeyden el etek çekip, tüm sorumluluğu annesine babasına ait torunlarını sevmek hoşlarına gidiyor. Bunda acayip olan nedir anlamıyorum. Bende mi bir tuhaflık var?
Canim sevsin tabiki bende isterim sevsin diye ama bazen sanki cocugum beni sevmiyo bi onu seviyomus gibi imalarda bulunuyo ya oluyorum sinirden