Valla arkadaslar sonunda anlayan cikti beni ben sevmeain demiyorum ki kizimi aliyo kucagina alsin ama bana grlmeyince benden baskasina gitmiyo diye bana gelmemesinden gurur duyuyo bende tedirgin okuyorum 1 sene sonra ise basliycam ya o zaman hepten dogursa diye kii benim burda kizimdan kocamdan baska kimsemde yok gurbetteyim zamanim onla geciriyorum
hiç merak etmeyin, gülün geçin he anne senden gitmiyor ,
bak yaşlanınca öğrenmişsin anneliği aferin gibi şeyler sıkıştırın gülücükle...
bakın ben 4 aylıkken başlamak zorunda kaldım işe,
ilk zamanlar kızım küserdi evet küserdi bana, ilk kucağıma gelmezdi sonra açlık ağır basıyor emer emerken oynar ve emmesi bitince küsmeye başladı. bak kızım çalışmak zorundayım işe gidiyorum ama şu saatte geleceğim der çıkardım evden toplasan belki 4-5 defa arkamdan ağlamıştır. alıştı kızım bu düzene, şimdi gelme saatim yaklaştı mı evde terör, beni camda falan görsün kapıya koşturuyor geldim geldim diye kapıyı bana kızım açıyor bi çığlık sevinçten kaçıyor oyun yapıyor...
merak etme hiçbir çocuk annesinden vazgeçmez.
çocuklar büyükleri kullanır bunu kesinlikle unutmayın;
mesela oyuncak alan çikolata alan oynayan kişiye sokulur, ama bu hayatta sadece annesine sevdiği için bağlıdır.
benim kız şimdi dede peşinden ayrılmıyor acıkınca babanne kakk, elinden tutuyor yemeğini istiyor altını aldırıyor iş oyuna gelince dönüyor totosunu babanneye dinlemiyor bile ...
bu yüzden hiç aklına olumsuz getirme ve kendine her gün ara ara telkin ver ve kızına da tabiki.
kızına kızım annesni çok seviyor annesine çok bağlı,
ben kızımı çok seviyorum öptüğünüzde bile ben kızımı çok seviyorum ve öpüyorum gibi şeyleri gün içinde mutlaka tekrarlayın.
siz stresten gerildiğinizde de çocuk size gelmemek isteyebilir sonuçta herkes sinirli insandan kaçar..
sakin olmaya çalışın